Mouzje pomoc

Započeo Trotinetaa_, Avgust 19, 2023, 03:57:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Metnem ime primjer Pile i mogu se registrovat ezz, kako da to fixam da ime mora bit u formatu ?

Fixo sam ovo, imam drugi problem kad ostavim pare u banku pada skripta a nema errora u pawn nikakvih.

Najlakši način da proveriš da li je ime u formatu Ime_Prezime je da prilikom konekcije proveriš da li ima _ u imenu, otprilike ovako:
[pawn]new name[24 + 1], underscore;
GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
underscore = strfind(name, "_", true);
if(underscore == -1) { Kick(playerid); }[/pawn]

A što se tiče problema oko banke, moraću da vidim parče koda pre nego što mogu bilo šta više da napišem.
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Citat: Crownshot poslato Avgust 19, 2023, 20:19:47 POSLE PODNE
Najlakši način da proveriš da li je ime u formatu Ime_Prezime je da prilikom konekcije proveriš da li ima _ u imenu, otprilike ovako:
[pawn]new name[24 + 1], underscore;
GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
underscore = strfind(name, "_", true);
if(underscore == -1) { Kick(playerid); }[/pawn]

A što se tiče problema oko banke, moraću da vidim parče koda pre nego što mogu bilo šta više da napišem.
To onda ne mora da bude format Ime_Prezime nego format karakteri_karakteri, btw. sta ako stavim j_a_d_t_s_e? To je i dalje format Ime_Prezime?

Citat: PazzOnee poslato Avgust 19, 2023, 21:05:31 POSLE PODNE
To onda ne mora da bude format Ime_Prezime nego format karakteri_karakteri, btw. sta ako stavim j_a_d_t_s_e? To je i dalje format Ime_Prezime?

Baš zato sam i rekao da je najlakši.
Nešto kompleksniji bi bio pravljenjem funkcije gde bi petljom prolazio kroz celu dužinu imena.
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2023, 00:19:01 PRE PODNE od Crownshot
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Fixo sam si to, problem je banka od PazzOne Perfect Gaming moda, pokušajem skontat caku al nema ljeba  ::)

Promašio si sekciju + formular