Mapa opstine by Fqzy (UNIKATNO)

Započeo fqzy, Februar 17, 2023, 13:41:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

NIce
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: fqzy poslato Februar 18, 2023, 15:18:16 POSLE PODNE
Ma ja vidio sam ja kakve mape "maperi" prave ??
Pa ko zna neka pravi, ko ne zna neka nadje mappera

Citat: i see death around the corner poslato Februar 18, 2023, 22:36:48 POSLE PODNE
Pa ko zna neka pravi, ko ne zna neka nadje mappera
pa dobro reci ne valja ne svidja mi se i eto. nemoj meni srat. ja kazem unikatno jer ne vidjam ovakve mape po danasnjim serverima. ako je bilo nesta prije 9 godine ne znam ja to. ja sam pokusao napraviti nesta drugacije i nisam zavrsio jer zavrsenu mapu ne bi obj log. kome se svidja moze uzeti malo modifikovati i tjt ima sebi mapu

Citat: Alekool. poslato Februar 18, 2023, 17:11:27 POSLE PODNE
Unikatno sta je u ovoj mapi unikatno?
Citat: fqzy poslato Februar 19, 2023, 00:07:52 PRE PODNE
pa dobro reci ne valja ne svidja mi se i eto. nemoj meni srat. ja kazem unikatno jer ne vidjam ovakve mape po danasnjim serverima. ako je bilo nesta prije 9 godine ne znam ja to. ja sam pokusao napraviti nesta drugacije i nisam zavrsio jer zavrsenu mapu ne bi obj log. kome se svidja moze uzeti malo modifikovati i tjt ima sebi mapu

Citat: fqzy poslato Februar 19, 2023, 00:07:52 PRE PODNE
Rekao sam ti šta ne valja, može se do sutra pričati o tome, ne moraš plakati na svaku kritiku

Citat: i see death around the corner poslato Februar 19, 2023, 00:49:50 PRE PODNE
Rekao sam ti šta ne valja, može se do sutra pričati o tome, ne moraš plakati na svaku kritiku
lutko treba znat napravit mapu pa onda kritike davati

Citat: fqzy poslato Februar 19, 2023, 13:48:41 POSLE PODNE
lutko treba znat napravit mapu pa onda kritike davati
Da me nećeš ti naučiti?
Poslednja Izmena: Februar 19, 2023, 22:59:26 POSLE PODNE od i see death around the corner

Citat: fqzy poslato Februar 19, 2023, 23:47:30 POSLE PODNE
ko tebi mali za 20eura cu ti lekcije drzati .. vjerovatno i nemas vise
E kralju, mnogo je ovo za tebe.. Samo sanjati možeš

Pogledaj čitav showcase, nauči malo šta je mapanje, a o ovome ostalom da ne pričam jer nemaš blage veze, juče počeo praviti mape. Imaš ovde još mojeg https://vk.com/2strap

Citat: i see death around the corner poslato Februar 20, 2023, 00:10:20 PRE PODNE
E kralju, mnogo je ovo za tebe.. Samo sanjati možeš

Pogledaj čitav showcase, nauči malo šta je mapanje, a o ovome ostalom da ne pričam jer nemaš blage veze, juče počeo praviti mape. Imaš ovde još mojeg https://vk.com/2strap
Aj mali suti pola tih postova sa bivseg lsrp foruma .. znam ja vas sto se kitite tudjim radom

Citat: fqzy poslato Februar 20, 2023, 00:43:34 PRE PODNE
Aj mali suti pola tih postova sa bivseg lsrp foruma .. znam ja vas sto se kitite tudjim radom

Nazivas ga mali a moze ti otac biti

Citat: aezakmi poslato Februar 20, 2023, 00:46:33 PRE PODNE
Nazivas ga mali a moze ti otac biti
Mislis? Hoces da ti dam adresu pa dodji da vidis ko je babo