Mapa opstine by Fqzy (UNIKATNO)

Započeo fqzy, Februar 17, 2023, 13:41:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: fqzy poslato Februar 20, 2023, 00:52:30 PRE PODNE
Mislis? Hoces da ti dam adresu pa dodji da vidis ko je babo
Znam, i ne trebam ja da vidim ko je "babo" to se ti trebas raspitati

Citat: fqzy poslato Februar 20, 2023, 00:43:34 PRE PODNE
Aj mali suti pola tih postova sa bivseg lsrp foruma .. znam ja vas sto se kitite tudjim radom
Možeš li to dokazati? Modovali za lsrp dok si se mućkao u jajcima, babo

Citat: i see death around the corner poslato Februar 20, 2023, 10:49:55 PRE PODNE
Možeš li to dokazati? Modovali za lsrp dok si se mućkao u jajcima, babo
Hahahaha. Ovim si sve rekao. Samo dokazao da sam u pravu

Citat: aezakmi poslato Februar 20, 2023, 00:53:44 PRE PODNE
Znam, i ne trebam ja da vidim ko je "babo" to se ti trebas raspitati
Ako nisi spreman da poduzmes ništa onda se usuti da te ne čujem

Citat: fqzy poslato Februar 20, 2023, 11:26:01 PRE PODNE
Hahahaha. Ovim si sve rekao. Samo dokazao da sam u pravu
Ne skreći, dokaži da su showcasovani envovi sa lsrp foruma

Citat: i see death around the corner poslato Februar 20, 2023, 12:35:21 POSLE PODNE
Ne skreći, dokaži da su showcasovani envovi sa lsrp foruma
Sama činjenica da znaš o čemu pričam govori sve.. lsrp forum je ugašen kao i njihov samp server . Dokazi ti da nisu?

Citat: fqzy poslato Februar 20, 2023, 12:51:43 POSLE PODNE
Sama činjenica da znaš o čemu pričam govori sve.. lsrp forum je ugašen kao i njihov samp server . Dokazi ti da nisu?
Dokaz ti je Maryland 2002 kao i retrospektiva environmenta

Znam o čemu pričaš jer smo radili na lsrp-u i imali hiljade ovakvih tringoloidskih slučajeva. Prvo, niko sa lsrp-a nije radio Baltimore osim nas, niko za ovih 17 godina uopšte nije pravio Maryland
Svi modeli sa lsrp su na marathonu, lp cemeteryu, el lowpoly chestu, vicious gorillas, southlandu itd. Možeš sve pogledati. Možeš pitati harlem's fashion momke, nyc times, rapvillaina ko je izradio sve modele
Poslednja Izmena: Februar 20, 2023, 13:07:15 POSLE PODNE od i see death around the corner

Citat: i see death around the corner poslato Februar 20, 2023, 13:06:04 POSLE PODNE
Dokaz ti je Maryland 2002 kao i retrospektiva environmenta

Znam o čemu pričaš jer smo radili na lsrp-u i imali hiljade ovakvih tringoloidskih slučajeva. Prvo, niko sa lsrp-a nije radio Baltimore osim nas, niko za ovih 17 godina uopšte nije pravio Maryland
Svi modeli sa lsrp su na marathonu, lp cemeteryu, el lowpoly chestu, vicious gorillas, southlandu itd. Možeš sve pogledati. Možeš pitati harlem's fashion momke, nyc times, rapvillaina ko je izradio sve modele
O cemu capri ti nesta od prije 17 god ba.. daj ba dodji sebi malo. prije 2 god, na ovom forumu su postavljane mape i modeli skinova auta itd. sa lsrp foruma. i neki brt je krenuo repostat ovde bez ikakvih credits. Ja kad sam ga pitao za to.. sto barem ne stavlja credits nego uzima sve zasluge, usutio me je. Nemam razloga da vjerujem da si ti ista drugaciji .

Citat: fqzy poslato Februar 20, 2023, 15:00:13 POSLE PODNE
O cemu capri ti nesta od prije 17 god ba.. daj ba dodji sebi malo. prije 2 god, na ovom forumu su postavljane mape i modeli skinova auta itd. sa lsrp foruma. i neki brt je krenuo repostat ovde bez ikakvih credits. Ja kad sam ga pitao za to.. sto barem ne stavlja credits nego uzima sve zasluge, usutio me je. Nemam razloga da vjerujem da si ti ista drugaciji .

CitatO cemu capri ti nesta od prije 17 god ba.. daj ba dodji sebi malo.
Ne pravi se glup, kao ne znaš šta sam rekao. Niko u ovih 17 godina nije pravio Maryland, ako ne gledamo Dreove lowrise-ove, koje je posle dao za naš community

Zaključio si da krademo modele sa lsrp foruma jer je neko to već radio na ovom forumu, iako nemaš nikakav drugi razlog da to pomisliš, jer su naši modeli rađeni za maryland/philly
Ako si ljubomoran, ne moraš govoriti da krademo, naučićeš, ima vremena

Rekao sam ti, imaš baltimore, maryland environment retrospektivu, community se vraća, novi modeli se svaki dan rade
Poslednja Izmena: Februar 20, 2023, 18:49:27 POSLE PODNE od i see death around the corner

Citat: i see death around the corner poslato Februar 20, 2023, 18:44:52 POSLE PODNE
Ne pravi se glup, kao ne znaš šta sam rekao. Niko u ovih 17 godina nije pravio Maryland, ako ne gledamo Dreove lowrise-ove, koje je posle dao za naš community

Zaključio si da krademo modele sa lsrp foruma jer je neko to već radio na ovom forumu, iako nemaš nikakav drugi razlog da to pomisliš, jer su naši modeli rađeni za maryland/philly
Ako si ljubomoran, ne moraš govoriti da krademo, naučićeš, ima vremena
Roki moj ne pravim s3 ja glup. Ja iskreno ni ne igram samp toliko dugo. Dan danas ne igram po servirama osim sto privatno sa jaranima se zajebavam pa otvorimo kucni host i tjt.
Ovo je sve krenulo jer želiš da vrijedjas mene na osnovnu mape koju sam ja napravio i napisao eto unikatna jer se ne koristi danas po servirama. Ja nikad nisam vidio ovu ideju i sve u vezi mape se može izmjeniti a ideja je cilj koji sam podijelio sa ostalima. Možda nekoga inspirise izmjeni neke stvari i ima mapu koja ga može dobro služiti

Citat: fqzy poslato Februar 20, 2023, 18:50:39 POSLE PODNE
Roki moj ne pravim s3 ja glup. Ja iskreno ni ne igram samp toliko dugo. Dan danas ne igram po servirama osim sto privatno sa jaranima se zajebavam pa otvorimo kucni host i tjt.
Ovo je sve krenulo jer želiš da vrijedjas mene na osnovnu mape koju sam ja napravio i napisao eto unikatna jer se ne koristi danas po servirama. Ja nikad nisam vidio ovu ideju i sve u vezi mape se može izmjeniti a ideja je cilj koji sam podijelio sa ostalima. Možda nekoga inspirise izmjeni neke stvari i ima mapu koja ga može dobro služiti

Od kada su uvrede istina ?

Citat: fqzy poslato Februar 20, 2023, 18:50:39 POSLE PODNE
To i jeste problem, ja igram i modujem za samp/gta generalno otkad je launchan, i znam svaki env mod koji je releasovan, leakovan i većinu showcasovanih
Uopšte mi nije cilj uvrediti bilo koga, to "sranje" ne trebate shvatati u bukvalnom smislu, samo je uzrečica

Normalna je stvar da se meni ne svidi tvoja mapa, da se nekome ne svidi moj model. I meni neki modderi kažu da im se ne sviđa neko sranje na modelu, pa šta? Neću se uvrediti, razmisliću o tome što mi je rekao i naći način da napravim bolje

Dobra mapa, neshallone skijam ti po mrtvima.