[Y] Yugo Roleplay v1.1 by Ciwot

Započeo Ciwot, Februar 12, 2023, 12:44:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Jadno da se u 2023 jos uvek pise ovakav kod...

Ima jos puno toga ovo mi je prvo sto sam video i sta reci blaga ocaja.

Toliko ga nahvalio da pomisliš da stvarno valja, a onda se osvestiš i shvatiš da je samo balkanac koji ne ume ni jednostavan pawn kod napisati.

Citat: i see death around the corner poslato Februar 12, 2023, 16:42:07 POSLE PODNE
Toliko ga nahvalio da pomisliš da stvarno valja, a onda se osvestiš i shvatiš da je samo balkanac koji ne ume ni jednostavan pawn kod napisati.
ti nisi balkanac jel?

Citat: Paradox West poslato Februar 12, 2023, 16:29:00 POSLE PODNE

Jadno da se u 2023 jos uvek pise ovakav kod...

Ima jos puno toga ovo mi je prvo sto sam video i sta reci blaga ocaja.
To je ostalo kako je i bilo, ali interesantno kako je ovdje cilj naci nesto lose i pljuvati po sveku a ne naci nesto dobro i reci da valja i to je jedan razlog zasto sam odustao od svega ovog.
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.

Citat: Ciwot poslato Februar 12, 2023, 18:04:11 POSLE PODNE
To je ostalo kako je i bilo, ali interesantno kako je ovdje cilj naci nesto lose i pljuvati po sveku a ne naci nesto dobro i reci da valja i to je jedan razlog zasto sam odustao od svega ovog.

Reci mi sta je ovde dobro ?

Citat: realnaith poslato Februar 12, 2023, 18:46:04 POSLE PODNE
Reci mi sta je ovde dobro ?
Nista, upravu si. Ovdje se samo podrzavaju modovi koji imaju izvorni san marino, meanwhile, underground i tako, bilo sta unikatnije se obavezno pljuje gasi pisa i sere.
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.

Citat: Ciwot poslato Februar 12, 2023, 18:04:11 POSLE PODNE
seo sam 15 min detaljno sve pogledao i glva mi je otisla nisam mogao gledati ovo je najkriticnije sto sam poslao kao i imenovanje koje je bolje na modovima starim 10 god.

sve lepo samo textdrawove si fejlao..
SA:MP /q 2018-2024

Citat: Ciwot poslato Februar 12, 2023, 18:49:50 POSLE PODNE
Nista, upravu si. Ovdje se samo podrzavaju modovi koji imaju izvorni san marino, meanwhile, underground i tako, bilo sta unikatnije se obavezno pljuje gasi pisa i sere.

Netacno, ne podrzavam niti jedan mod koji je edit bez ispravljenih bitnijih stvari :)

Bez hejta ovo i nije neki gamemode koji je dobar govorim o kodu a san marino meanwhile underground imaju lep odradjen kod naravno nisu savrseni ali se sve moze srediti i popraviti iskrena ocena 4/10

Citat: Mikar97 poslato Februar 12, 2023, 21:38:42 POSLE PODNE
Bez hejta ovo i nije neki gamemode koji je dobar govorim o kodu a san marino meanwhile underground imaju lep odradjen kod naravno nisu savrseni ali se sve moze srediti i popraviti iskrena ocena 4/10

"Meanwhile i Underground imaju lep odrađen kod" ......... 

Šta reći dalje?
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Citat: Fake_Yoker poslato Februar 12, 2023, 21:42:08 POSLE PODNE

"Meanwhile i Underground imaju lep odrađen kod" ......... 

Šta reći dalje?
Ama bas nista samo sto danas ljudi edituju mod promene tdove i spawn da ne provere kod sto je zalosno i tjt

Citat: Paradox West poslato Februar 12, 2023, 21:49:47 POSLE PODNE
smeh
Samo mi reci koji to gamemode ovde vise vrede nisam do sad naisao na bolje na kojem moze da se radi