[Y] Yugo Roleplay v1.1 by Ciwot

Započeo Ciwot, Februar 12, 2023, 12:44:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Wayne543 poslato Februar 12, 2023, 17:28:37 POSLE PODNE
ti nisi balkanac jel?
Nisam
Pričam o većini, prosečnim balkancima, čast izuzecima

Ne volim Ideal Gaming modove , al dobro izeditovano je nije ko ostali samo CTRL+H i tjt . Pohvale za trud. ;) ;)

ajde koji vam kurac ni jedan mod nije savrsen niti moze biti jer ce uvek jedan lik naci nesto sto ne valja i da je najsitnija greska jel bitno ajde nadjite mod koji nema ni jednu gresku ili napravite ako ste toliko pametni pricam za ove pametne godfathere i soldiere i te vece rankove ne znam ni koji sve imaju umesto da pohvalite neciji trud uvek mora da se izvredja lakse vredjati nego pohvaliti

Citat: Wayne543 poslato Februar 13, 2023, 15:43:39 POSLE PODNE
ajde koji vam kurac ni jedan mod nije savrsen niti moze biti jer ce uvek jedan lik naci nesto sto ne valja i da je najsitnija greska jel bitno ajde nadjite mod koji nema ni jednu gresku ili napravite ako ste toliko pametni pricam za ove pametne godfathere i soldiere i te vece rankove ne znam ni koji sve imaju umesto da pohvalite neciji trud uvek mora da se izvredja lakse vredjati nego pohvaliti
Ajde da beremo zajedno tratincice.

Ako je objavio gamemode, svako ima pravo da prokomentariše i da kaže šta misli. Nema smisla plakati ako ti neko kaže da nešto ne valja

Ne postoji savsren mod ali postoje oni koji su jako kvalitetni i vrede ulozenog rada dok je ovo potpuna suprotnost i jos jedan propali edit... A samo me reci sada oce li tom momku vise pomoci da neko iskusan kaze kako jeste i pokaze mu gde je greska ili "pohvala za trud", ako ti kazes stvari kakve jesu i izneses sve, ukazes gde su greske kako bi u buducnosti naucio i radio bolje.

Citat: Paradox West poslato Februar 13, 2023, 23:36:05 POSLE PODNE
Ne postoji savsren mod ali postoje oni koji su jako kvalitetni i vrede ulozenog rada dok je ovo potpuna suprotnost i jos jedan propali edit... A samo me reci sada oce li tom momku vise pomoci da neko iskusan kaze kako jeste i pokaze mu gde je greska ili "pohvala za trud", ako ti kazes stvari kakve jesu i izneses sve, ukazes gde su greske kako bi u buducnosti naucio i radio bolje.
Hajde ne serite vise. Mod kao sa server je odlican sa odlicnim konceptom za razliku sto vi radite "moderno" i slicno a ispadne za kurac. Ulozeno je vremena u truda u ovo i radjeno je na nacin da za server bude sto bolje a ne kod, jebem i vas i kod kad je kod vas kod kofol dobar a server za kurac.
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.

Citat: Ciwot poslato Februar 14, 2023, 18:11:57 POSLE PODNE
Hajde ne serite vise. Mod kao sa server je odlican sa odlicnim konceptom za razliku sto vi radite "moderno" i slicno a ispadne za kurac. Ulozeno je vremena u truda u ovo i radjeno je na nacin da za server bude sto bolje a ne kod, jebem i vas i kod kad je kod vas kod kofol dobar a server za kurac.

bez uvrede, ne znas o cemu pricas :D

Citat: Ciwot poslato Februar 14, 2023, 18:11:57 POSLE PODNE
prva stvar jeste kako uobste nije zanimljivo igrati na ovome nazivas ga roleplayom al kurcina je od toga. Druga stvar bolje imati osnovu sa kvalitetnim kodom nego neki usrani koji pada na 10 botova i sve laguje u tri kurca