◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Hake poslato Jun 12, 2023, 15:49:20 POSLE PODNE
vidim svako od vas ima vise od 20 godina i nema pametnijeg posla neg bit na ovom forumu. Razumijem one ljude koji rade od kuce npr progameri, al ove propalice koje rade kao robovi za neke firme nmg da shvatim....

Inace sam velika propalica, stvarno ne zelim da pricam o svom equity...
Nazivas ljude propalicama jer su na forumu, pricaju sa drugima i zezaju ze vecinu vremena ? Pricas za ljude da su robovi jer rade u nekoj firmi za novac ? Novac koji posteno zarade. Stvarno mi te je zao, mnogo. Ocigledno si jako ocajan sam sebi pa komentarises druge po izgledu i sto rade, zaradjuju. Povraca mi se od takvih kao sto si ti, al jbg danas je svakome dostupan internet. Zalosno...

Citat: Hake poslato Jun 12, 2023, 16:01:50 POSLE PODNE
nista nisam htio da kazem za takve kao sto si ti.. ( rade od kuce )

Ma relaks samo, razumijem ja tebe iskreno no worry

Citat: realnaith poslato Jun 12, 2023, 16:03:05 POSLE PODNE
Inace sam velika propalica, stvarno ne zelim da pricam o svom equity...
Nazivas ljude propalicama jer su na forumu, pricaju sa drugima i zezaju ze vecinu vremena ? Pricas za ljude da su robovi jer rade u nekoj firmi za novac ? Novac koji posteno zarade. Stvarno mi te je zao, mnogo. Ocigledno si jako ocajan sam sebi pa komentarises druge po izgledu i sto rade, zaradjuju. Povraca mi se od takvih kao sto si ti, al jbg danas je svakome dostupan internet. Zalosno...

( samo da se zna čet dzipiti je ovo napisao - jer ne vrijedi istancavati mozak radi ovakvih budala )

Dragi/a Nenade,

Hvala ti što si mi podelio svoje mišljenje. Razumem da imaš svoje stavove i osećanja prema ljudima koji koriste forum i provode vreme razgovarajući sa drugima. Međutim, želeo/la bih da ti objasnim svoj pogled na stvari.

Kada sam koristio/la izraz "propalica", nisam mislio/la da se odnosi na ljude koji koriste forum ili provode vreme razgovarajući sa drugima. To je izraz koji se može koristiti u različitim kontekstima i može imati različita značenja za različite ljude. Namera mi nije bila da te uvredim ili obezvredim.

Takođe, nisam želeo da nazovem ljude "robovima" zbog toga što rade u firmi za novac. Svi imamo svoje razloge za rad i to što neko radi za novac ne znači automatski da je rob. Razumem da svako ima svoje vrednosti i ciljeve u životu.

Žao mi je ako sam te povredio/la svojim rečima. Nije bila moja namera da te uvredim ili omalovažim. Razumem da internet omogućava ljudima da izraze svoje stavove, ali takođe je važno da pokažemo poštovanje jedni prema drugima i da se izbegnu uvredljivi komentari.

Hvala ti što si mi ukazao/la na to i što si podelio/la svoje mišljenje. Ako imaš još nešto o čemu želiš da razgovaramo, rado ću saslušati.

S poštovanjem, Hake

Ne znam u kom si tripu da mene tvoje reci doticu, bukv se smejem sa jedno dvadesetak ljudi oko tvoje izjave...
Razumem da ti treba chatgpt jer tvoj intelekt ne doseze do razine da sam mozes smisliti bilo kakav odgovor na ono sto sam rekao. Kontradiktoran si sam sebi, to ce videti svako. Moram se pomoliti za tebe, mozda se dogodi neko cudo pa dodjes u pamet, al tesko... Zao mi te je jako...
Poslednja Izmena: Jun 12, 2023, 16:17:06 POSLE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato Jun 12, 2023, 16:15:18 POSLE PODNE
Ne znam u kom si tripu da mene tvoje reci doticu, bukv se smejem sa jedno dvadesetak ljudi oko tvoje izjave...
Razumem da ti treba chatgpt jer tvoj intelekt ne doseze do razine da sam mozes smisliti bilo kakav odgovor na ono sto sam rekao. Kontradiktoran si sam sebi, to ce videti svako. Moram se pomoliti za tebe, mozda se dogodi neko cudo pa dodjes u pamet, al tesko... Zao mi te je jako...

Brate naravno da imam odgovor,, a on slijedi :D:

Kada sam rekao propalice, mislio sam na one ljude koji rade npr u nekim firmama za salon namjestaja. Dodju kuci ko konji umorni, udju na ovaj forum i pocnu srati po forumu. Umjesto da se odmore ili kad vec imaju snage sa sprdanje po ovom forumu, nek uzmu da nauce nesto drugo da rade u zivotu osim da taljizaju po cjeli dan u toj jadnoj firmi za 500e na mjesecnoj bazi...

A to robovi da ti pojasnim posto vidim u tvojim ocima da si ti jedan od njih. Radis u nekoj firmi koja ce se sigrunno zatvoriti za jedno 10 godina i kurac ostade ti bez posla.  Sef te jebe kako hoce, dok poplacas sve ostane ti jedno 100e od zarade, radis gotov svaki dan, nemas godišnjeg kad ti hoces, itdd.... Bolje da ucimo neki programski jezik ili nesto drugo uglavnom nesto sto je bolje od neke kompanije u kojoj ces raditi za male pare.

Pozz duso moja ruzna.. Samo sto ti ta kosa nije pocela opadati kolko robujes u firmama. Malo se posavjetuj sa starijim od tebe da svako ko radi u nekoj firmi za male pare ( 500e - 700e ) je prava robcina. ( gotovo pa nema nikakvih prava )

Ako bude gresaka ovde samo da se zna nisam citao ponovo..

@Hake

Pričao sam već dovoljno s tobom u ovoj temi i smatram da je to bilo dovljono sa moje strane.
Međutim, evo vidim ovde da komentarišeš neke banalne stvari.

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=144140.msg1049774#msg1049774
Prvo, spominješ da praviš kompletne programe za Windows i radiš sa GUI-jem, konkretno pominjući Tkinter. Kapiram da hoćeš da zaradiš svojim trenutnim znanjem, ali ne vidim da si pružio bilo kakve dokaze ili reference koji bi dokazali tvoje znanje u tim oblastima. Da bi se steklo poverenje i privukli potencijalni klijenti, portfolio sa primerima prethodnih projekata je od suštinske važnosti.

Citat"ljudine samo da najavim uskoro izlazi nova dos skripta sa gui-om za samp servere."
Želim da te obavestim da DOS (Denial of Service) napadi predstavljaju ilegalnu aktivnost. Kao član ovog foruma, molim te da se pridržavaš etičkih standarda i promovišeš bezbednost i poštovanje drugih korisnika. Umesto da najavljuješ ilegalne aktivnosti kao što je DOS napad, bilo bi korisnije da deliš svoje znanje i veštine u konstruktivne svrhe.

Citatvidim svako od vas ima vise od 20 godina i nema pametnijeg posla neg bit na ovom forumu. Razumijem one ljude koji rade od kuce npr progameri, al ove propalice koje rade kao robovi za neke firme nmg da shvatim....
Svako ima svoje razloge zašto je ovde, i ne bi trebalo da sudiš bez ikakvog razumevanja. Pre nego što baciš osuđujuće reči, bolje bi bilo da postaviš pitanje, čujes različite priče i shvatiš raznolikost koja postoji među nama.

Nemam vremena više da ti pišem, a i ne bih rekao da vredi pisati tebi. Ako znaš da uvažiš kritiku, dobro će ti doći ovo što sam napisao. Ako ne, jebiga, tvoj problem.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Zanimljivo je kako mislis da znas sve o meni a zapravo, sve sto si rekao nema veze sa mnom :D

jel zna neko izlaz za ovaj  python rogram ?

recenica = hashed([115, 118, 97, 107, 97, 32, 99, 97, 115, 116, 32, 98, 114, 97, 116, 101, 32, 109, 111, 106, 44, 32, 118, 111, 108, 105, 32, 116, 101, 32, 104, 97, 107, 101, 32, 116, 118, 111, 106, 33])

print(recenica)

Citat: Vasic poslato Jun 12, 2023, 16:28:29 POSLE PODNE
@Hake

Pričao sam već dovoljno s tobom u ovoj temi i smatram da je to bilo dovljono sa moje strane.
Međutim, evo vidim ovde da komentarišeš neke banalne stvari.

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=144140.msg1049774#msg1049774
Prvo, spominješ da praviš kompletne programe za Windows i radiš sa GUI-jem, konkretno pominjući Tkinter. Kapiram da hoćeš da zaradiš svojim trenutnim znanjem, ali ne vidim da si pružio bilo kakve dokaze ili reference koji bi dokazali tvoje znanje u tim oblastima. Da bi se steklo poverenje i privukli potencijalni klijenti, portfolio sa primerima prethodnih projekata je od suštinske važnosti.
Želim da te obavestim da DOS (Denial of Service) napadi predstavljaju ilegalnu aktivnost. Kao član ovog foruma, molim te da se pridržavaš etičkih standarda i promovišeš bezbednost i poštovanje drugih korisnika. Umesto da najavljuješ ilegalne aktivnosti kao što je DOS napad, bilo bi korisnije da deliš svoje znanje i veštine u konstruktivne svrhe.
Svako ima svoje razloge zašto je ovde, i ne bi trebalo da sudiš bez ikakvog razumevanja. Pre nego što baciš osuđujuće reči, bolje bi bilo da postaviš pitanje, čujes različite priče i shvatiš raznolikost koja postoji među nama.

Nemam vremena više da ti pišem, a i ne bih rekao da vredi pisati tebi. Ako znaš da uvažiš kritiku, dobro će ti doći ovo što sam napisao. Ako ne, jebiga, tvoj problem.

hvala " ali daj smisli neku boju foju "

dobro da koristis chat gpt za sprdanje ,ali da nekome nesto dokazujes sa njegovim generisanjem teksta..... nedo BOg nikom

@Hake @realnaith @Vasic Svadajte se u privatnim porukama, u buduce ce sav sadrzaj takvog tipa biti maknut i prijavljen glavnom moderatoru.

Citat: .paradox-detth poslato Jun 12, 2023, 16:56:41 POSLE PODNE
@Hake @realnaith @Vasic Svadajte se u privatnim porukama, u buduce ce sav sadrzaj takvog tipa biti maknut i prijavljen glavnom moderatoru.

Ko se svadja ? :D

Citat: Hake poslato Jun 12, 2023, 16:33:05 POSLE PODNE
hvala " ali daj smisli neku boju foju "

dobro da koristis chat gpt za sprdanje ,ali da nekome nesto dokazujes sa njegovim generisanjem teksta..... nedo BOg nikom

Ne funkcioniše AI baš tako, s obzirom da smo još uvek na Narrow levelu AI-a. :D

To radi isto kao i kada bih ja kopirao tvoj tekst (ili ovaj, krajnje nebitno). Evo pogledaj:

Istraži i na temu AI-a malo detaljnije, čak imaš mini-kurseve na našem jeziku. :D

Edit: uzeo sam neku poruku sa random discord servera i napravio prompt na ChatGPT sajtu, isti odgovor:

Dakle, sasvim je logično da ovo AI nije napisao. :)
Poslednja Izmena: Jun 12, 2023, 17:15:16 POSLE PODNE od Vasic
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Maid Corbic poslato Jun 12, 2023, 15:57:45 POSLE PODNE
Ma djeca su ti ovdje nazalost velika vecina, cast nekima naravno. Nisu godine mjerilo brale, mogao si drugcije da mu kazes. Eto meni su 23 ja kreiram dizajne radim za strane firme, ovo mi dode i samp kao ubijanje dosade, ali dobro. Peace samo.

pada flexich

Citat: .paradox-detth poslato Jun 12, 2023, 16:56:41 POSLE PODNE
To je samo chit-chat...
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Citat: Vasic poslato Jun 12, 2023, 17:10:40 POSLE PODNE
Ne funkcioniše AI baš tako, s obzirom da smo još uvek na Narrow levelu AI-a. :D

To radi isto kao i kada bih ja kopirao tvoj tekst (ili ovaj, krajnje nebitno). Evo pogledaj:

Istraži i na temu AI-a malo detaljnije, čak imaš mini-kurseve na našem jeziku. :D

Edit: uzeo sam neku poruku sa random discord servera i napravio prompt na ChatGPT sajtu, isti odgovor:

Dakle, sasvim je logično da ovo AI nije napisao. :)

duso moja ja imam premium, necu se vise svadjati caos..