◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 36 gostiju pregledaju ovu temu.

De malo jace zakuvajte ubi ova kisa dosadno a iscito sam sve ovdje nemam sta sad

Dosadna kisa i Bogu i narodu vise iskreno

Nema ljeta :(
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Sta kazete na to sto su pokrali moj dobri Inter u finalu ?

Ps. ovo se najvise odnosi na @Fojnica

Citat: realnaith poslato Jun 11, 2023, 18:08:47 POSLE PODNE
Sta kazete na to sto su pokrali moj dobri Inter u finalu ?

Ps. ovo se najvise odnosi na @Fojnica
Lakaka vas pokrao :D
Iskreno dobar Inter, držali se dobro ali nisu imali sreće prosto
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

City je od 80 minute jedva stajao na nogama, jedva su cekali kraj, krali vrijeme nenormalno, po njihovom stavu se vidjelo da im se ne igraju produžetci a tu je Inter propustio šansu.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Treba mi pomoc posto se razumijete mozda bolje od mene, zbog cega windows se non stop gasi? Imam stari laptop i non stop huci, da nije prasina uzrok tome? Polovan je jako, u BAM je 100KM a u eurima 50. Cak ni sistem ne mogu dici, samo se ugasi. Tacnije imam win7 i dode na expanding windows files na 80 posto i ugasi se. Ako ko zna neka kaze sta je uzrok, hvala.

Citat: Maid Corbic poslato Jun 11, 2023, 19:28:10 POSLE PODNE
Treba mi pomoc posto se razumijete mozda bolje od mene, zbog cega windows se non stop gasi? Imam stari laptop i non stop huci, da nije prasina uzrok tome? Polovan je jako, u BAM je 100KM a u eurima 50. Cak ni sistem ne mogu dici, samo se ugasi. Tacnije imam win7 i dode na expanding windows files na 80 posto i ugasi se. Ako ko zna neka kaze sta je uzrok, hvala.
Od sjebane instalacije do pregrijavanja ili jos necega. Prvo baci opet windows na usb, pozeljno ako mozes novi da skines. Na kompresor makar produvaj posto otvarati i menjati pastu nije bas najbolja solucija za nekoga ko ne zna sta radi.
Ali predpostavljam da ce najpre biti sjebana instalacija posto sam imao slican problem jednom za windows 10

Citat: Sniffie White poslato Jun 11, 2023, 19:42:07 POSLE PODNE
Od sjebane instalacije do pregrijavanja ili jos necega. Prvo baci opet windows na usb, pozeljno ako mozes novi da skines. Na kompresor makar produvaj posto otvarati i menjati pastu nije bas najbolja solucija za nekoga ko ne zna sta radi.
Ali predpostavljam da ce najpre biti sjebana instalacija posto sam imao slican problem jednom za windows 10

Posto je u mene Acer Aspire 6920 G, gore prema otvoru sam stavio ruke, doslovno grije, nekad hladi. Mozda je ventilator, jer sva slova vidim. Graficka mi otpada u tom segmentu onda. Windows mi je na usb ne mogu drugcije da nikako pokrenem, dode on do instalacije, pokusam li nesto da kliknem na srecu nekad ucita a ako ne opet reboot i sve tako u krug ide. Najgore je sto sam i mount na usb, imam bootloader na usb tjs bootovao sam. Najgore od svega, slova zatitraju, i onda ne da uopste da ista kliknem, freeze se doslovno.
Poslednja Izmena: Jun 11, 2023, 19:45:29 POSLE PODNE od Maid Corbic

Cemu bumpovanje starih tema fazon - onda kazu skupljamo postove mi koji komentarisemo aktivne teme...

Citat: Maid Corbic poslato Jun 11, 2023, 19:28:10 POSLE PODNE
uradi memtest
https://www.memtest86.com/

Citat: AleksaMIL poslato Jun 11, 2023, 20:32:43 POSLE PODNE
uradi memtest
https://www.memtest86.com/

Na cemu kada ne mogu da pokrenem uopste sistem, nazalost. Gasi se i pri instalaciji cak

Citat: Maid Corbic poslato Jun 11, 2023, 20:33:30 POSLE PODNE
Na cemu kada ne mogu da pokrenem uopste sistem, nazalost. Gasi se i pri instalaciji cak
kucaj na YT model laptopa, mora biti neki indijac koji ga je rastavljo, uglavnom probaj izvadit jedan stik rama, mjenjaj slotove itd.
ako ni to ne bude radilo izvadi procesor, malo puni u njega i vrati ga, ako ni to ne bude radilo mozes ga jebat  :D