◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 35 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Maid Corbic poslato Jun 02, 2023, 15:11:45 POSLE PODNE
Hvala kad oces na brzinu to i dobijes
takoe
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Citat: Maid Corbic poslato Jun 02, 2023, 15:11:45 POSLE PODNE
Hvala kad oces na brzinu to i dobijes

Bez uvrede al na brzinu mozes barem fontove lepo posloziti...

Citat: realnaith poslato Jun 02, 2023, 16:06:43 POSLE PODNE
Bez uvrede al na brzinu mozes barem fontove lepo posloziti...

A dobro mogao sam, ali nisam htio davati max sebe for free, uostalom dao sam im sve ako zele to oni da urede  :D
Koliko para toliko muzike. PS ne vidim problem s fontovima, nesto drugcije, dizajn je igra. Probaj ti da kreiras, volio bi da zaista vidim kako bi ti sredio to, mozda sta naucim  ;)
Poslednja Izmena: Jun 02, 2023, 16:29:10 POSLE PODNE od Maid Corbic

Citat: Maid Corbic poslato Jun 02, 2023, 16:24:54 POSLE PODNE
A dobro mogao sam, ali nisam htio davati max sebe for free, uostalom dao sam im sve ako zele to oni da urede  :D
Koliko para toliko muzike. PS ne vidim problem s fontovima, nesto drugcije, dizajn je igra. Probaj ti da kreiras, volio bi da zaista vidim kako bi ti sredio to, mozda sta naucim  ;)

Cak.i kada radis free - trebas dati sebe i svoj skill na max, jer je to jako dobra reklama za tebe, na bilo koji nacin. Neko ce videt sad taj rad i reci kako nikada ne bi angazovao tebe da radis dizajnove, kada je tako ispalo, makar i besplatno. Razmisli o tome.

Ps. Ja ako uzmem da odradim bit ce sigurno jedna vatrica od rada, ako vec zelis challange, zasto da ne - u suprotnom nemam vremena da se nadmecem sa drugima...
Poslednja Izmena: Jun 02, 2023, 16:33:51 POSLE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato Jun 02, 2023, 16:32:47 POSLE PODNE
Cak.i kada radis free - trebas dati sebe i svoj skill na max, jer je to jako dobra reklama za tebe, na bilo koji nacin. Neko ce videt sad taj rad i reci kako nikada ne bi angazovao tebe da radis dizajnove, kada je tako ispalo, makar i besplatno. Razmisli o tome.

Ps. Ja ako uzmem da odradim bit ce sigurno jedna vatrica od rada, ako vec zelis challange, zasto da ne - u suprotnom nemam vremena da se nadmecem sa drugima...

Hvala na savjetu naravno, probati ću dati maks od sebe, uvijek je bitno da se nešto novo nauči. Šta ja znam, nisam raspoložen za to momentalno, možda u budućnosti.

Mi smo tu vec 2 ipo sata, cekamo neke bivse prijatelje da izadju iz onog kafica, da im se najeb... da im se nacestitamo mile nove godine

Citat: aezakmi poslato Jun 02, 2023, 20:50:40 POSLE PODNE
Mi smo tu vec 2 ipo sata, cekamo neke bivse prijatelje da izadju iz onog kafica, da im se najeb... da im se nacestitamo mile nove godine
ok...
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

prva druga treca onda ga u sport ubaci

Citat: aezakmi poslato Jun 02, 2023, 20:50:40 POSLE PODNE
pubertet uhvatio eh eh

Sta ti sta ti sta ti
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

U saobracaju dozvolili brabusa 6x6 a galardovog golfa bez pragova jos nisu.

Citat: Caoz poslato Jun 02, 2023, 19:57:59 POSLE PODNE
ne svidja mi se iskr cu biti

Poštujem naravno, meni je ovo ok iskreno shodno da je brzinski rad. E sad, ako misliš da možeš bolje volio bih vidjeti tvoj rad. Najlakše je pričati, ali me zanima šta bi ti i kako uradio.