◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Jeftino nudim poliranje automobila  :D :D
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Citat: Slade poslato April 04, 2023, 22:57:58 POSLE PODNE
Gledaj jel udaren, limariju generalno, mlad je to auto, ne bi smio bit pun hrdje, "nezdrav" odnosno da ne vuce i da je ishaban motor, uglavnom ako nije udaren, bilo bi super da napravis krug sa njim ili da te provoza vlasnik cisto da vidis da nesto ne skripi, polovan perfektan auto, iako tako mlad, je tesko kupit tako da nema ulaganja, al ono ako su to sitnice ni to nije neki problem, uglavnom kod tako mladog auta je jako tesko pogrijesit, tako da jedino sto te moze bas zajebat jeste ili da je udaren ili da ima zescih kvarova sa elektronikom (sto je rijetkost, ma da to su sad vec auta sa dosta jakom pocetnom opremom i dosta nekih minimalistickih stvari koje se baziraju na elektroniku). Mozes provjerit motor kad pali jel se previse trese i slicno, kako generalno pali auto, jel vergla dugo i slicno, VW je, njihovi motori nikad ne cekaju da dignu ulje kako treba da upale (kao italijani npr), vec uglavnom pale odmah (ma da ovi noviji na start-stop dugme sto pale znaju verglati duze)

Idem da ga vidim sredinom idućeg tjedna pa još dva prijatelja pa cemo vidjet.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: pokerface poslato April 07, 2023, 15:00:07 POSLE PODNE
Idem da ga vidim sredinom idućeg tjedna pa još dva prijatelja pa cemo vidjet.
Nemoj ti voditi prijatelje da ti gledaju auto, povedi nekoga ko zna, osim ako nisu oni strucni, mada, bez uvrede, ako su tvoje godiste, tesko da to ima iskustva za toga.

Citat: Galardo poslato April 07, 2023, 15:02:55 POSLE PODNE
Nemoj ti voditi prijatelje da ti gledaju auto, povedi nekoga ko zna, osim ako nisu oni strucni, mada, bez uvrede, ako su tvoje godiste, tesko da to ima iskustva za toga.

Slažem se, više subjektivna nego objektivna mišljenja, počinje da dominira stvar ukusa, nekad i ljubomore, neko ti ubije želju za autom, povedi tehnički sposobnu osobu, najbolje mehaničara koji se bavi tom markom vozila, bilo to VW, Alfa, svaka "kuća" ima u svakom gradu mehaničare koji voze i vole tu vrstu auta i njih najviše održavaju, povedi jednog takvog, daj mu na kafu, neka čovjek pogleda auto detaljnije, sad uglavnom niko ne nosi aparate da gleda vraćene kilometre i slično, toga će uvjek bit, naročito u dizela, moguće da ga je neko vratio i prije tog vlasnika a taj vlasnik nije, to nikad nećeš znati, ali ako je auto udoban, nije ishaban, isparan, hrđav, ono najvažnije, udaren, motor se ne trese, fino pali, vuče, kupuj to, ne možeš pogriješiti, mlado je auto, najviše deri po elektronici, tipke, vidi da sve radi, od tipki na ključu (centralno zaključavanje, gepek) pa sve ostalo.. I sretno :D

Citat: Galardo poslato April 07, 2023, 15:02:55 POSLE PODNE
Izgleda da su i tebe zajebali pa si uzeo golfa hahahahah

Citat: pokerface poslato April 03, 2023, 22:45:41 POSLE PODNE
Ekipa sa malo iskustva da mi pomogne. Ja sam definitivno odlučio da si uzmem VW Passat B8 1.6 88kW i molim vas nemojte me odgovarati od njega jer je već odlučeno pa šta god vi mislili o tome. Moje pitanje je, što gledati kod kupnje rabljenog vozila ukoliko uz mene nije osoba koja ima iskustva?
Ma extra auto i extra motor, vozio sam dosta Golf 7 1.6 TDI, jedino sto je mana Passat je vece i teze auto i kad stavis 1.6 u njega performanse nisu neke ali to ti vjerovatno i nije bitno .. za cijenu gledaj u zavisnosti od opreme i u zavisnosti da li je karavan ili limuzina, karavan + losa oprema ne vrijedi vise od 12500 eura, limuzina + R line moze da vrijedi 20000 eura ..
Ja bih ti svejedno preporucio Passata sa 2.0 TDI (150 ili 190 ks verziju) osim ako si vec izabrao bas tog nekog 1.6 .. i logicno kad ides gledati auto idi s nekim tko se stvarno razumije, i razumije u to specificno auto, bilo bi dobro kad bi mogao provjeriti kod mehanicara i na dijagnostici, puno auta koja se uvoze kod nas se ispostavi da su vracani sa 400-500k km ..

kako ste ?
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

odlicno, hvala na pitanju
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra