Evening Waves | Online Gaming Community

Započeo Rafael Garcia, Oktobar 09, 2022, 15:06:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Eh ovako, ne znam odakle da pocnem, pre svega pozdrav svim clanovima Balkan Samp foruma.
Mozda su neki culi za nas ali smatram da vecina nije. Ukratko cu da nas predstavim, Evening Waves kao ideja je nastala 2020 godine od strane Samuel Brown i Rafael Garcia.
Prvi pokusaj opena je se desio 2021 medjutim, tad je to bilo jako neozbiljno i nije uspelo, skoro dve godine kasnije mi se vracamo, sad dosta ozbiljnije.
Sada smo u drugom sastavu, Vlasnici servera su Rafael Garcia i Mirza Foxz.
Trudimo se da mape,sistemi,dizajn i ostale stvari vezane za server budu na sto profesionalnijem nivou.
Pokusavamo da prihvatimo sve savete iz igraca, jer ipak igrac znaju sta hoce (Valjda  ;D ) i sta ce ih privuci da igraju.

Sistem Kladionice
Sistem kladionice, sad realno nista unikatno. Mi smo to pokusali da napravimo malo drugacije, ako nista bar lakse za admine.
Admin nema potrebe dodavati parove i kvote preko servera,nas skritper tim je napravio poseban plugin koji povlaci informacije sa sajta.
Sta to znaci? To znaci da je potrebno da ja samo da oznacim koje utakmice hocu da budu taj dan na kladionici.
Posle se automatski azuriraju rezultati, sto znaci da je kladionica bukvalno Real Time.
Tako da je sa time otkljucana i opcija za Live kladjenje.

Taxi
Sistem Taxi vozila, nemam sta puno da kazem za ovaj sistem.
Taxi vozila ce biti postavljeni na par lokacija u Los Santosu.
Da bi koristili Taxi potrebno je sesti u vozilo kao suvozac i kucati /taxi, potom birate lokaciju na koju zelite da vas taxi vozi.
Video prezentacija sistema Taxi-a na linku ispod.

Kokain
Ovako, Kokain je namenjen samo za Mafije i Bande.
Fukncionise po sistemu, skupi sastojke i pravi kokain.
Sastojci koji su potrebni za kokain:
Benzin i Cement kupujete legalno, dok Lisce morate da uberete na skrivenoj lokaciji.
Za Krec morate da radite, ali necemo da vam kaze sta, ne zelimo bas sve da vam otkrivamo  ;D
Kada ste skupili sve sastojke, potrebno je da odete na ponovo skrivenu lokaciju za preradu kokaina.
Tu zapocinjete preradu, prerada funkcionise tako sto stiskate slova kojva vam iskoce na ekranu (Y,N,C)

Imate tajmer i za odredjen broj sekundi morate da stisnete to slov, kako pogadjate slova tajmer je sve manji i manji.
Sto vise slova pogodite to vise preradjenog kokaina dobijate.
Taj kokain posle mozete da konzumirate (Dobijate pancir ali takodje mozete da postanete zavisni od kokaina pa da vam se skida HP ukoliko ga ne konzumirate)
Ili da prodajete ostalim igracima ili dileru(Od dilera dobijate prljave pare)

Level Organizacija
Komandom /lider otvarate Org Panel, u njemu imate sve opcije vezane za organizaciju.
Tu imate opciju Org Level
Svaka organizacije pri kreiranju je Level 1, a maksimalni Level je 5.
Sad koja je razlika izmedju Levela?
Svaki level ti otkljucava nesto novo, slotove za clanove, slotove za vozila, sef itd..
Najvaznija stvar koju svaki level otkljucava su pljacke, bez Level 5 ne mozete da pljackate Glavnu banku.
Da bi podigli organizaciju na veci level potrebno je da skupite prljave pare, svaki level zahteva vecu cifru.
Necu vam sad pisati sta koji level otkljucava, videcete i sami na openu

Robovi
Ukratko cu vam postaviti listu stvari koje cete moci da pljackate na nasem serveru.
Glavna Banka
Dve sporedne banke
Galerija
Organizacije
Trafike
Bankomati
Marketi
GunShopovi
Opstina (U izradi je jos sistem)
Kladionice
Postanski sanducici
Jahta
Kuce
Stanovi
Firme

Opsirnije o ovim sistemima ce biti drugi put.

To je to za sad, kroz koji dan cu objaviti jos koji sistem sa servera. Za vise informacija pratite nas diskord i stranicu (Forum je jos u izradi)

Kao iskusni igrac u nekim ozbiljnim godinama, mogu samo reci da ovi serveri na balkanu ne nude nista da igru ucine zanimljivom...
Lijepo ste zamislili ovaj sistem sa organizacijama ali treba tu dodat jos hrpu stvari kako za igrace u orgi tako i za obicne civile, jer igru treba učiniti konstantno zanimljivom... Naglasak na "konstantno".

Sve u svemu sretno i nadam se da će te dodati nekih novih stvari.

Citat: vcmnng poslato Oktobar 09, 2022, 17:44:57 POSLE PODNE
Kao iskusni igrac u nekim ozbiljnim godinama, mogu samo reci da ovi serveri na balkanu ne nude nista da igru ucine zanimljivom...
Lijepo ste zamislili ovaj sistem sa organizacijama ali treba tu dodat jos hrpu stvari kako za igrace u orgi tako i za obicne civile, jer igru treba učiniti konstantno zanimljivom... Naglasak na "konstantno".

Sve u svemu sretno i nadam se da će te dodati nekih novih stvari.
Znam sta zelis da kazes, trudimo se da napravimo da novi igrac ima konstantno sta da radi na serveru da ga zadrzi u igri, hvala na savetu

otkad se kokain "pravi" od benzina, lisca, kreca i cementa?

a da, jest, treba ti benzin da odes po lisce.

Citat: sleek poslato Oktobar 09, 2022, 22:17:48 POSLE PODNE
otkad se kokain "pravi" od benzina, lisca, kreca i cementa?

a da, jest, treba ti benzin da odes po lisce.
Brzi gugl srč između ostalog kaže sljedeće:
"...Before the leaves are dried, they are soaked in gasoline to help separate the alkaloid." i "...After drying, the leaves are then soaked in a substance containing lime."

Izvor: https://www.serenityhousedetoxhouston.com/rehab-blog/how-is-cocaine-made/

Također:

"...The leaves are then drained and mixed with lime and cement to further extract the active chemical."

Izvor: https://www.thewoodsatparkside.com/how-is-cocaine-made-the-cutting-agents-may-surprise-you/

Ne znam stvarno što se toliko voliš pravit pametan...

Što se tiče teme, sretno vam! :)
Poslednja Izmena: Oktobar 10, 2022, 14:13:46 POSLE PODNE od Solid

Citat: Solid poslato Oktobar 10, 2022, 14:11:39 POSLE PODNE
Brzi gugl srč između ostalog kaže sljedeće:
"...Before the leaves are dried, they are soaked in gasoline to help separate the alkaloid." i "...After drying, the leaves are then soaked in a substance containing lime."

Izvor: https://www.serenityhousedetoxhouston.com/rehab-blog/how-is-cocaine-made/

Također:

"...The leaves are then drained and mixed with lime and cement to further extract the active chemical."

Izvor: https://www.thewoodsatparkside.com/how-is-cocaine-made-the-cutting-agents-may-surprise-you/

Ne znam stvarno što se toliko voliš pravit pametan...
Ne znas ni o cemu je clanak, da postoji vise vrsta navedenog stimulansa, cs. nije to na sta vi mislite, poslao si ga bez ikakvog znanja.

Ne znas o cijem liscu je rec, za sta se sve koristi kokain hidrohlorid (jer si lik koji misli da je to samo droga koja se moze smrkati), kao i vrste istog.
Pre nego sto si mi rekao da se pravim pametan, trebao si malo razmisliti sta si rekao i sa kime o cemu raspravljas.

btw nije gugl srč, vec google search
Poslednja Izmena: Oktobar 10, 2022, 15:13:16 POSLE PODNE od sleek

Citat: sleek poslato Oktobar 10, 2022, 15:11:09 POSLE PODNE
Ne znas ni o cemu je clanak, da postoji vise vrsta navedenog stimulansa, cs. nije to na sta vi mislite, poslao si ga bez ikakvog znanja.

Ne znas o cijem liscu je rec, za sta se sve koristi kokain hidrohlorid (jer si lik koji misli da je to samo droga koja se moze smrkati), kao i vrste istog.
Pre nego sto si mi rekao da se pravim pametan, trebao si malo razmisliti sta si rekao i sa kime o cemu raspravljas.

btw nije gugl srč, vec google search
U redu onda, evo ti nam objasni o čemu su članci? Imaš priliku da nas malo edukuješ o toj temi.

I koliko moraš biti glup da ne kontaš da je ovo "gugl srč" napisano ironično?

Oko čega se vi raspravljate oko droga, flamingosi jedni.

Da prekinem svadju oko benzina hahahaha, sistem nisam ja smilsjao vec drugi vlasnik, on mi je rekao da se Listovi prvo potapaju u benzin, kako on to zna i da li je tacno stvarno nisam siguran :D

Ponekad me vuce nostalgija, dodje mi da kupim racunar ponovo.
Sve izgleda lijepo, samo sto ja ne volim teksturisane mape koje se ne uklapaju u GTA svijet, isto kao i textdrawove. Jos neku slikicu baci da vidimo sta ima zanimljivo, mada je sa-mp kod nas vec odavno otiso dole. Sa srecom kako god. :)
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Solid poslato Oktobar 10, 2022, 15:35:28 POSLE PODNE
U redu onda, evo ti nam objasni o čemu su članci? Imaš priliku da nas malo edukuješ o toj temi.

I koliko moraš biti glup da ne kontaš da je ovo "gugl srč" napisano ironično?
Sto je najtuznije u ovome, zapravo ne znas o kojoj vrsti se pise u clanku, pa hoces na drugaciji nacin da saznas.

CitatI koliko moraš biti glup da ne kontaš da je ovo "gugl srč" napisano ironično?
Koliko moras biti malouman da govoris o nekome, bez da znas ista o njemu? Nasao si raspravljati o narkoticima sa nekim ko zivi u tom svetu i proucava isti stimulans godinama (a bez njegove reci ga "omalovazavas")...
Takodje, nauci sta znaci ironija hahah :D

Citat: sleek poslato Oktobar 10, 2022, 19:28:14 POSLE PODNE
Sto je najtuznije u ovome, zapravo ne znas o kojoj vrsti se pise u clanku, pa hoces na drugaciji nacin da saznas.
Koliko moras biti malouman da govoris o nekome, bez da znas ista o njemu? Nasao si raspravljati o narkoticima sa nekim ko zivi u tom svetu i proucava isti stimulans godinama (a bez njegove reci ga "omalovazavas")...
Takodje, nauci sta znaci ironija hahah :D
Očigledno ne znaš ni ti. Bez obzira o kojoj vrsti se radi, činjenica je da se u njenoj proizvodnji koristi ono što si ti u prvoj poruci sa podsmijehom spomenuo i istovremeno dokazao da za to nisi uopšte ni čuo. Prva poruka te je provalila, pa se sada pokušavaš "oprati" okolišanjem.

I nije ni potrebno da te poznajem, tvoje poruke odaju tvoj nivo inteligencije. Vjerujem ti da si u svijetu narkotika, jer ti je droga izgleda odavno uništila mozak. Mada, ipak mi je vjerovatnije da si ti neki srednjoškolac (maximum 2. razred), vjerovatno odličan učenik, maltretiran od strane vršnjaka, pa kreiraš alter ego na internetu gdje glumiš neku facu i nekog opasnog lika.  :D

Citat: Solid poslato Oktobar 10, 2022, 19:41:24 POSLE PODNE
Očigledno ne znaš ni ti. Bez obzira o kojoj vrsti se radi, činjenica je da se u njenoj proizvodnji koristi ono što si ti u prvoj poruci sa podsmijehom spomenuo i istovremeno dokazao da za to nisi uopšte ni čuo. Prva poruka te je provalila, pa se sada pokušavaš "oprati" okolišanjem.

I nije ni potrebno da te poznajem, tvoje poruke odaju tvoj nivo inteligencije. Vjerujem ti da si u svijetu narkotika, jer ti je droga izgleda odavno uništila mozak. Mada, ipak mi je vjerovatnije da si ti neki srednjoškolac (maximum 2. razred), vjerovatno odličan učenik, maltretiran od strane vršnjaka, pa kreiraš alter ego na internetu gdje glumiš neku facu i nekog opasnog lika.  :D
Ne, los pokusaj, zaista....

CitatPrva poruka te je provalila
Nema mene sta provaliti, ja stojim jos uvek iza toga sto sam rekao, nauci sta je coca, cocain, cocain hidrohlorid, crack cocain, njegove podvrste, onda mozes pokusati razgovarati sa nekim o tome.
Mene izricito zabole ku*ac za tvoje misljenje o meni, video sam da si nezreli majmun koji ne zna o cemu prica. Ne zelim po stoti put ponavljati pricu vama novajlijama, da ne ispadne kako se hvalim i sl.

Ali eto, ako te zanima taj odlican ucenik drugog razreda srednje skole, koji je, jebi ga, maltretiran od strane vrsnjaka, mozes mi se javiti privatnom porukom na mom modeling services Discord nalogu, 2strap#1795, ili privatnom porukom na forumu, da ti posaljem neki info koji bi te mogao zanimati.
Poslednja Izmena: Oktobar 10, 2022, 19:56:29 POSLE PODNE od sleek

Citat: sleek poslato Oktobar 10, 2022, 19:53:20 POSLE PODNE
Ne, los pokusaj, zaista....
Nema mene sta provaliti, ja stojim jos uvek iza toga sto sam rekao, nauci sta je coca, cocain, cocain hidrohlorid, crack cocain, njegove podvrste, onda mozes pokusati razgovarati sa nekim o tome.
Mene izricito boli kurac za tvoje misljenje o meni, video sam da si nezreli majmun koji ne zna o cemu prica. Ne zelim po stoti put ponavljati pricu vama novajlijama, da ne ispadne kako se hvalim i sl.

Ali eto, ako te zanima taj odlican ucenik drugog razreda srednje skole, koji je, jebi ga, maltretiran od strane vrsnjaka, mozes mi se javiti privatnom porukom na mom modeling services Discord nalogu, 2strap#1795, ili privatnom porukom na forumu, da ti posaljem neki info koji bi te mogao zanimati.
Uopšte nije relevantno pričati o vrstama kokaina ovdje. Članci koje sam poslao dokazuju da se navedeni sastojci koriste u proizvodnji kokaina, bez obzira o kojoj se vrsti radilo, jer vrsta nije specificirana ni u tvojoj originalnoj poruci na koju sam ja odgovorio, a ni u originalnoj temi.

I da, ovo o ironiji je još jedan dokaz moje teorije da si srednjoškolac, jer se vodiš onom definicijom i primjerima koje si naučio u školi. Postoji više vrsta ironije i jedna od njih je kada se neko pretvara da je glup ili neznalica, baš kao što sam se ja pretvarao da ne poznajem engleski jezik kada sam napisao "gugl srč".

A stvarno me ni najmanje nije briga za tvoj pravi identitet. Ako kojim slučajem i nisi ovo što sam naveo (srednjoškolac), onda je još gore jer se ponašaš kao balavac, a odrasla si osoba.

Citat: LeavZ poslato Oktobar 10, 2022, 16:55:02 POSLE PODNE
Ponekad me vuce nostalgija, dodje mi da kupim racunar ponovo.
Sve izgleda lijepo, samo sto ja ne volim teksturisane mape koje se ne uklapaju u GTA svijet, isto kao i textdrawove. Jos neku slikicu baci da vidimo sta ima zanimljivo, mada je sa-mp kod nas vec odavno otiso dole. Sa srecom kako god. :)
Probacu ujutru kad dodjem sa posla da okacim jos stvari sa servera, kratak sam sa vremeom trenutno, sad mape i tdovi su stvar ukusa, ja iskreno volim videti lepu mapu i tdove. Sto se tice sampa znam sve, ovo vise otvaram za svoju dusu, da minem zelju iz detinjstva da drzim samp server