Evening Waves | Online Gaming Community

Započeo Rafael Garcia, Oktobar 09, 2022, 15:06:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Nastavljamo....

Ilegalni Voz

Ilegalni voz je ,,event,, napravljen za organizacije.
Funkcionise tako sto 3 puta dnevno voz dolazi na jednu lokaciju.
Sva 3 puta dobijate nesto drugo (Droga,Materijali,ilegalni itemi)
Da bi pokupili stvari sa voza potrebno je da dodjete sa kombijem na lokaciju, potom kupite kutije i ubacuje ih u kombi.
Nakon toga potrebno je kombi odvezsti u bazu i postaviti ga na marker, tada sve stvari koje sto dobili vam stizu u sef.

Izvnite za ovako malo sadrzaja, nemam vremena da objavljujem vise, bice uskoro jedna veca lista <3

Rob Jahte

Obecao sam vecu listu ali nemam vremena  ;D, tako da cu vam opet prezentovati jedan sistem.
Sistem smo radili po uzoru na Fivem.
Samo ime sistema kaze o cemu se radi.
Ja cu vam ga malo prezentovati.

Da bi zapoceo Rob potrebno je otici na lokaciju i kupiti Hack Tool i iznajmiti brod (Brod nije obavezan)

Potom idete na lokaciju za hakovanje jahte.

Tu zapocinjete hakovanje.
Hakovanje ide na to da morate da pronadjete brojeve koji se nalaze na dnu, i tako 3 puta. Nisam bas neki doktor u objasnjivanju ali valjda razumete sta hocu da kazem  :D.
TD-ovi nisu konacni, napravljeni su na brziniu samo zbog testanja sistema, bice novi uskoro.
Ukoliko pogresite hakovanje policija dobija obavestenje, vi imate sansu da opet pokusate.
Ukoliko hakujete iz prve potrebno je otici na jahtu i zapoceti obijanje sefa, dok ostali clanovi mogu da lutuju ostatak jahte.
Ukoliko ste hakovali iz prve policija dobija obavestenje tek nakon 150 sekundi.

Ostale slike jahte.

Ja se izvinjavam na ovako malo sadrzaja, pokusavam da uhvatim sto vise vremena ali sam u guzvi.
Ukoliko zelite jos informacija u vezi servera mozete uci na nas diskord server ( https://discord.gg/dcGfdWKKsZ )
Ukoliko imate neki predlog koji bi hteli da vidite na serveru, mozete ga slobodno predloziti na diskordu ili meni u PM, saslusacemo svaki predlog :D
Hvala vam na podrsci i ocekuj te uskoro jos vise sistema sa servera <3

Najs
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Svidja mi se! Pogotovo hacking, ako nije kod mene na SL-u dugo zivio valjda ce kod vas :D

SRENTOOO

Citat: JohnnY. poslato Oktobar 19, 2022, 21:08:44 POSLE PODNE
Svidja mi se! Pogotovo hacking, ako nije kod mene na SL-u dugo zivio valjda ce kod vas :D

SRENTOOO
Ideja za hakovanje je i uzeta sa SL-a, tj hakovanje banke, dosta nekih ideja smo preuzeli sa SL-a :D

Citat: JohnnY. poslato Oktobar 19, 2022, 21:08:44 POSLE PODNE

SRENTOOO

Lijepi dani bili, hvala !  ;)

Evo me opet, nemam vremena da kacim vise stvari sa servera tako da cu kaciti kad god imam vremena.
Opet je jedan sistem u pitanju a to je pljkacka Rolex-a.
Sve je jasno u slikama dole, da ne pojasnjavam nista posebno :D
Da bi zapoceo rob potrebno je da ubijes radnika koji radi unutra, cim se ubistvo izvrsi policija dobija obavesenje.
Potom idete od police do police i kupite nakit.

Ovaj sistem nije toliko specijalan ali eto hteo sam da ga pokazem, uskoro cu vam prezentovati jedan malo unikatniji rob :D
I evo ga jos jedan sistem koji isto nije nista specijalan ali sam zeleo da ga uradim a u pitanju je sistem srecki ili ti GrebGreb

Eto neka mini prezentacija, cim uhvatim vremena prezentovacu vam par vecih sistema ali to je to za sad.
Hvala svima koji pruzate podrsku a ima vas bas mnog <3 bas nam znaci!
Koga kod intesuje vise o serveru moze se join na nas diskord server (https://discord.gg/dcGfdWKKsZ)

Pozdrav svima danas ćemo vam predstaviti pljačku Galerije na naš način

Prvi korak je da idete do Galerija Diler-a koji će vam ponuditi opciju.
Kada vam se otvori dijalog tu imate da kupite i ugasite alarm na 3 minuta prije nego krenete da pljačkate Galeriju možete i bez alarma, ali automatski kada upucate actor-a dobijate WL i PD dobija obaviještenje u isto vrijeme.
Kada uđete u galeriju morate da upucate actor-a, tada se stvara label i kupite karticu sa slovom 'N'.
Kada ste pokupili karticu idete do vrata sefa, pored će stajati da provučete tu karticu sa slovom 'N', onaj koji pokupi karticu će moći samo otvoriti vrata sefa.
Kada vama se otvore vrata imate da pljačkate male statue na određeno vrijeme.
Kada završite sa pljačkom statua, prelazite na pljačku slike sa kojom takođe pljačkate na slovo 'N' i čekate određeno vrijeme.
Kada ste završili sa pljačkom stvara vam se torba na leđima sa novcem, tu torbu ako vas ubije PD i spriječi mogu da pokupe i da je dostave na CP kod PD-a tada svi online članovi dobiju novac, takođe i druge mafije/bande mogu preuzeti i odnijeti u svoj sef i dobiti novac.

To bi bilo to što se tiče rob-a Galerije možda neke sitne stvari dodamo u budućnosti ako bude bilo potrebe, nadam se da vam se sviđa.
Takođe želim se zahvaliti u ime cijele zajednice za podršku koju nam dajete, mnogo nam znači.

Poslednja Izmena: Oktobar 29, 2022, 16:31:33 POSLE PODNE od Mirza.

Not bad
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: Mirza. poslato Oktobar 29, 2022, 16:28:35 POSLE PODNE
Pozdrav svima danas ćemo vam predstaviti pljačku Galerije na naš način

Prvi korak je da idete do Galerija Diler-a koji će vam ponuditi opciju.
Kada vam se otvori dijalog tu imate da kupite i ugasite alarm na 3 minuta prije nego krenete da pljačkate Galeriju možete i bez alarma, ali automatski kada upucate actor-a dobijate WL i PD dobija obaviještenje u isto vrijeme.
Kada uđete u galeriju morate da upucate actor-a, tada se stvara label i kupite karticu sa slovom 'N'.
Kada ste pokupili karticu idete do vrata sefa, pored će stajati da provučete tu karticu sa slovom 'N', onaj koji pokupi karticu će moći samo otvoriti vrata sefa.
Kada vama se otvore vrata imate da pljačkate male statue na određeno vrijeme.
Kada završite sa pljačkom statua, prelazite na pljačku slike sa kojom takođe pljačkate na slovo 'N' i čekate određeno vrijeme.
Kada ste završili sa pljačkom stvara vam se torba na leđima sa novcem, tu torbu ako vas ubije PD i spriječi mogu da pokupe i da je dostave na CP kod PD-a tada svi online članovi dobiju novac, takođe i druge mafije/bande mogu preuzeti i odnijeti u svoj sef i dobiti novac.

To bi bilo to što se tiče rob-a Galerije možda neke sitne stvari dodamo u budućnosti ako bude bilo potrebe, nadam se da vam se sviđa.
Takođe želim se zahvaliti u ime cijele zajednice za podršku koju nam dajete, mnogo nam znači.

Nice ;D

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Samo gazite od mene imate full podrsku.
Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

Izvinjavamo se sto nas nema, ali prosto previse je obaveza pa ne mogu da stignem,
Danas nazalost ni danas vam necu nista prezentovati, naprotiv, zelim da vas obavestim da je open Foruma uskoro.
Tacnije 13.11 u 20h je open naseg Foruma (www.evening-waves.com)

I naravno ne zaboravite da pratite nasu stranicu i diskord server :D
Stranica: www.facebook.com/eveningwavesogc
Discord: www.evening-waves.com/discord

Dugo se nismo oglasili u vezi same zajednice. Posle dužeg vremena i rada na modu konačno smo odredili datum Open-a, pridružite se uz mnogobrojne stvari i kvalitetnu ekipu koja vas očekuje na samom openu. Očekujemo vas u što većem broju, hvala na svakoj podršci i pomoći do sada za samu zajednicu cijenimo to ! Dodajte ip, i vidimo se uskoro.

Drzite se glavnih servera ne dijelite samp community na vise dijelova nego sto treba.
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.