[ Prodajem ] Hard RolePlay Gamemode **Unikatno**

Započeo Alekool., April 12, 2022, 16:10:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: Alekool
Odakle ste: Srbija
Godine: 14
Šta prodajete: HRP Gamemode
Koliko para tražite: 15e
Zamena (Da/Ne): Ne
Kontakt ( Instagram,Discord,Mail): Instagram : aleksandarjosipovic1 Discord : Alekool#1811 Email : [email protected]
Dodajem: Pa necu da pricam o kojem gamemodu je rec nije akcen na Balkan Samp nikada do sada ja sam ga editao ensto sasvim malo ali ga nisam skroz radio ja,poseduje dosta unikatnih sistema,myql gamemode je , voicechat itd...itd...Usustini koga zanima moze se javiti an kontakt naveden iznad.

Citat: Alekool. poslato April 12, 2022, 16:39:04 POSLE PODNE
Pa znaci da ima mysql bazu.

MySQL je baza  :D
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato April 12, 2022, 16:47:22 POSLE PODNE
MySQL je baza  :D

Da i en znam sta je u smesno mysql se treba poveze s bazom gamemoda da bi mogao pokrenuti isti.Nisam decku mogu objasniti jasnije.Preko pawna je isto radjen.

Hard RolePlay Gamemode :D :D :D :D :D :D :D :D

Zasto Balkanci moraju toliko naglasavati taj MySQL? Je l' toliko ljudi nemaju pojma da rukuju time da je postalo retko?
Posalji makar 100 linija code-a, da vidimo da li to valja ista, mada cisto sumnjam...

Citat: choppa100 poslato April 12, 2022, 17:50:59 POSLE PODNE

Zasto Balkanci moraju toliko naglasavati taj MySQL? Je l' toliko ljudi nemaju pojma da rukuju time da je postalo retko?
Posalji makar 100 linija code-a, da vidimo da li to valja ista, mada cisto sumnjam...
Kao prvo sto ces naici jeste Clan30
Kao drugo vecina balkanaca ne zna mysql a kamoli da povezu
Kao trece nemam nista vise osim to da das bar Org_Info da vidimo sta tu valja
Zz
fakenexsus

Citat: choppa100 poslato April 12, 2022, 17:50:59 POSLE PODNE

Ima onih koji ne zanju medju njima sam io i ja dok nisam skontao koliko je lako..

Citat: Paradox.pwn poslato April 12, 2022, 18:32:36 POSLE PODNE
Ko ga je radio i kako mislim da ne vredi ni centa

Tvoje je da mislis a moje da prodam, prvo trebas d avidis pa da nesto tek onda pricas....