[ Prodajem ] Hard RolePlay Gamemode **Unikatno**

Započeo Alekool., April 12, 2022, 16:10:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: neshallon poslato April 12, 2022, 21:45:43 POSLE PODNE
Zainteresovan sam da kupim gamemode, dao bih ti 20e ali me zanima sta sve GM poseduje, takodje voleo bih da vidim sliku coda, specificno dialoge, komande za admine i tako te stvari  :)

Eo za 20e cu ja da ti napravim nov mod  ;D

Citat: Fr0z3n poslato April 12, 2022, 22:51:04 POSLE PODNE
Eo za 20e cu ja da ti napravim nov mod  ;D
Eeeeh... Pa tvoj nema voicechat, onda nije hard rp.

Citat: neshallon poslato April 12, 2022, 21:45:43 POSLE PODNE
Zainteresovan sam da kupim gamemode, dao bih ti 20e ali me zanima sta sve GM poseduje, takodje voleo bih da vidim sliku coda, specificno dialoge, komande za admine i tako te stvari  :)

Daj nick i tag an discordu

Citat: choppa100 poslato April 12, 2022, 22:59:55 POSLE PODNE
Eeeeh... Pa tvoj nema voicechat, onda nije hard rp.

Mislim stvarno ima ovde onih koji vole da komentarisu,prvo pogledajte sebe neodnosi se to na tebe nego na vecinu pa onda druge...Kao prvo napisao sam ko je zainteresovani a ne kao onaj Nexsus posvadjas se s njime i odma hejta a dok si s njime onda si mu dobar..

Decak cuti molim te aj ako smes daj neke slike ili video jao ko god da bude moderator svega vam stavite za trebaju slike ili video
Zz
fakenexsus

Citat: Alekool. poslato April 13, 2022, 14:01:28 POSLE PODNE
Mislim stvarno ima ovde onih koji vole da komentarisu,prvo pogledajte sebe neodnosi se to na tebe nego na vecinu pa onda druge...Kao prvo napisao sam ko je zainteresovani a ne kao onaj Nexsus posvadjas se s njime i odma hejta a dok si s njime onda si mu dobar..
Vazi. Dodaj me na Discordu, zainteresovan sam za gamemode. Heights#1795