Havanna Project 1.3.2 by Apolo

Započeo Apolo, Februar 12, 2022, 17:04:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Dzidzi poslato Februar 12, 2022, 19:49:00 POSLE PODNE
kidara tebi kevu prca
moju preripi svoju zaripi
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Šteta što od ideala ne možeš napravit dobar srw da se ne zna da je ideal..
Pexara on Duty! - /pitaj

Kako da setam sebi admina da vidim komande interesujeme bas kako izgleda sve ja setam sebi admina u scriptfiles korisnici moje ime admin = 7 code stavim 1 udjem ig pise nuspelo hakovanje admin acaunta sta e to  kako resim interesujem mod bassss

Citat: Kostadinovic poslato Februar 12, 2022, 21:45:30 POSLE PODNE
Kako da setam sebi admina da vidim komande interesujeme bas kako izgleda sve ja setam sebi admina u scriptfiles korisnici moje ime admin = 7 code stavim 1 udjem ig pise nuspelo hakovanje admin acaunta sta e to  kako resim interesujem mod bassss
probaj preko rcon koda ili u makeadmin komandi postavi da ne mora admin da postavi admina nekome samo od broj 7 stavi na 0 pa kad setas vrati gde je bila 0 na 7 samo malo mozak ukljuci pa ces shvatiti
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Citat: ANDR1A poslato Februar 12, 2022, 20:40:39 POSLE PODNE
Videli smo tvoj kod na vertue
To je to, samo puni sebi postove <3.
Nemam vremena da se raspravljam sa decom!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3  <3 <3

Citat: Stevanovic.pwn poslato Februar 12, 2022, 23:09:45 POSLE PODNE
¸

A sto se ti raspravljas nije mi jasno? Kuliraj i tjt..
Pexara on Duty! - /pitaj

Citat: Stevanovic.pwn poslato Februar 12, 2022, 23:09:45 POSLE PODNE
Vazi brate nece se svadjamo. Setimo se da si me skam za 500 din... td pack od 4 td-a koje jos nisam dobio... A proslo 2 mj garant

kako da setam sebi ownera nece preko rcon

Citat: @fejza.dsgn poslato Februar 12, 2022, 19:10:44 POSLE PODNE
Ja da sam Apolo ja bi ovo prodao nebih samo tako objavio jer ce se "skripteri" nafurat
uzet ce skriptu i otvoris server sa istom skriptom logom(mojim hahaha) i stavi samo da je "on" skripter.
Znate kakvi su samperi uopsteno, pogotovo ovi novi...

@tema - nemam sta da serem znam apola dugo i znam i kakve skripte radi :D
ukratko mod je jako dobar jedino sto zamijeram su textdrawi ingame
to bi se stvarno trebalo promijeniti.
Zato sam ja brate napustio svet skriptanja, i samp jer ima kidara ovde na sampu koji uzmu mod i samo promene ime i uzmu zasluge,a takodje ima i kidara koji dodju i prozivaju te ovde i po fbu, apolo je stvarno dobar decko, ali ove kidare sto sad ce uzeti ovaj mod ... jadan taj mod brt zato sam ja presao na cs 1.6 cs go passpartout minecraft jer tu nema prozivanja i vredjanja, vidim danas kidare po fbu brt prozivaju samp je ratna igrica postala od zabavne igrice deca su je napravila ratnom i citerskom igricom,a takodje su je napravili igricom od koje se treba plasiti sa pretnjama jer ne znas kad ce ti neko uzeti ip i uzeti tvoje informacije ili ti opaliti internet, a cs go cs 1.6 passpartout minecraft nisu takve igrice i uvek strepis sta ce ti biti sa serverom dal ce ga neko dosat dal ce neko poslati nekoga da ti zapreti sa serverom znam brate sve to iz iskustva. To je to od mene odjavljujem se!

Citat: Nebitan.pwn poslato Februar 13, 2022, 12:29:47 POSLE PODNE
Zato sam ja brate napustio svet skriptanja, i samp jer ima kidara ovde na sampu koji uzmu mod i samo promene ime i uzmu zasluge,a takodje ima i kidara koji dodju i prozivaju te ovde i po fbu, apolo je stvarno dobar decko, ali ove kidare sto sad ce uzeti ovaj mod ... jadan taj mod brt zato sam ja presao na cs 1.6 cs go passpartout minecraft jer tu nema prozivanja i vredjanja, vidim danas kidare po fbu brt prozivaju samp je ratna igrica postala od zabavne igrice deca su je napravila ratnom i citerskom igricom,a takodje su je napravili igricom od koje se treba plasiti sa pretnjama jer ne znas kad ce ti neko uzeti ip i uzeti tvoje informacije ili ti opaliti internet, a cs go cs 1.6 passpartout minecraft nisu takve igrice i uvek strepis sta ce ti biti sa serverom dal ce ga neko dosat dal ce neko poslati nekoga da ti zapreti sa serverom znam brate sve to iz iskustva. To je to od mene odjavljujem se!
Upravu si brt i ja bi odustao al gdje i sta da igram zato sto mi je komp tlk sranje tkd bolje ostati na samp dok budem nasao bolji komp e to za modove istina brt i samp je sad propao ne u smislu dosadna nego je samo na balkanu propao zbog kidara ,i ja sam kidara al ne tolika za samp srw aj bar da uzmu neki host nego uzmu leme i otvaraju nemam reci.
Zz
fakenexsus

Steta sto mod ode...Igrao sam na modu, vise puta.Nije lose, moglo bolje :D
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama