Havanna Project 1.3.2 by Apolo

Započeo Apolo, Februar 12, 2022, 17:04:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Nebitan.pwn poslato Februar 13, 2022, 12:29:47 POSLE PODNE
Zato sam ja brate napustio svet skriptanja, i samp jer ima kidara ovde na sampu koji uzmu mod i samo promene ime i uzmu zasluge,a takodje ima i kidara koji dodju i prozivaju te ovde i po fbu, apolo je stvarno dobar decko, ali ove kidare sto sad ce uzeti ovaj mod ... jadan taj mod brt zato sam ja presao na cs 1.6 cs go passpartout minecraft jer tu nema prozivanja i vredjanja, vidim danas kidare po fbu brt prozivaju samp je ratna igrica postala od zabavne igrice deca su je napravila ratnom i citerskom igricom,a takodje su je napravili igricom od koje se treba plasiti sa pretnjama jer ne znas kad ce ti neko uzeti ip i uzeti tvoje informacije ili ti opaliti internet, a cs go cs 1.6 passpartout minecraft nisu takve igrice i uvek strepis sta ce ti biti sa serverom dal ce ga neko dosat dal ce neko poslati nekoga da ti zapreti sa serverom znam brate sve to iz iskustva. To je to od mene odjavljujem se!
bukvalno isto je i kod mene
zbog istog razloga sam napustio samp, samo kidare otvaraju servere al bukvalno je tako
graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

[pawn]new   Vatromet_Raketa[MAX_PLAYERS];
new   Vatromet_Dim[MAX_PLAYERS];
new Vatromet_Explozija[MAX_PLAYERS];
new Light[MAX_LIGHTS][MAX_PLAYERS];
new Float:V_PosX[MAX_PLAYERS], Float:V_PosY[MAX_PLAYERS], Float:V_PosZ[MAX_PLAYERS];[/pawn]
Zar nije bolje i preglednije?
[pawn]new   g_fireworkRocket[MAX_PLAYERS];
   g_fireworkSmoke[MAX_PLAYERS];
   g_fireworkExposion[MAX_PLAYERS];
   g_fireworkLight[MAX_LIGHTS][MAX_PLAYERS];
   Float:g_fireworkPos[MAX_PLAYERS][3];[/pawn]

Zasto ne koristite array?

Ovo je vec tuzno...

Poradi na imenovanju.

Pogresno
[pawn]enum Player_Info[/pawn]

Ispravno
[pawn]enum E_PLAYER_DATA[/pawn]

Malo ozbiljnosti bi dobro doslo.

Kada vec koristis YSI paket koristi njihove boje (y_colors/y_colours).

Ovako nije sto vec nije vidjeno, potrudi se vise.

Citat: Fr0z3n poslato Februar 13, 2022, 15:38:02 POSLE PODNE
Zasto je pogresno enum Player_Info :D :D :D :D :D
Tehnicki nije pogresno, ali jeste ako pratis pisanje koda open.mp-a. Postoji Pawn Style Guide na docsu i nadjes podnaslov Naming, tu ti pise sve o imenovanju, u sta spadaju enumatori, nativi, callbackovi, player/global varijable, etc.

Citat: @fejza.dsgn poslato Februar 13, 2022, 14:21:18 POSLE PODNE
zbog istog razloga sam napustio samp, samo kidare otvaraju servere al bukvalno je tako
mogu dobiti tvoj disc ili fb

Citat: Stevanovic.pwn poslato Februar 12, 2022, 23:09:45 POSLE PODNE
To je to, samo puni sebi postove <3.
Nemam vremena da se raspravljam sa decom!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3  <3 <3
Zakljucujes da je neko dete iz razloga sto ti je rekao istinu? Zaista ono nije bilo ni za obrisati bulju.

Citat: @fejza.dsgn poslato Februar 13, 2022, 14:21:18 POSLE PODNE
Takodje rec "kidare" ne postoji, a inace to sto ne znate za dalje od Balkana ne znaci da samo deca otvaraju servere.

steta mogao si dobre pare mozda zaradit za ovaj mod

Zaboravih odtaviti komentar (valjda nisam) mod kao mod lepo odrađen vidi se radi i trud mape su malo škrte al Bože moj sve u svemu lepo odrađeno srećno ti bilo dalje.

dobar je mod samo sto ste ga objavljivali vec par pita kolko znam..

Nije ga niko bio objavio brate,niko ga nije ni imao osim mene,a ja sam ga tek sad objavio..
Citat: qua poslato Februar 14, 2022, 23:09:19 POSLE PODNE
dobar je mod samo sto ste ga objavljivali vec par pita kolko znam..

instagram:

Citat: dre poslato Februar 13, 2022, 18:01:57 POSLE PODNE
Takodje rec "kidare" ne postoji, a inace to sto ne znate za dalje od Balkana ne znaci da samo deca otvaraju servere.
Sad cu malo uzeti vremena da bih ti napisao nesto.
Ako sam nesto pogrijesio ispravite me.

Upratio sam na forumu da ti i onaj realspaya_ nesto tako najvise mrznju neku sirite i u vecini slucajeva "vrijeđate" u manjem smislu.
Ako grijesim ispravite me. Riječ "kidare" ne postoji u jeziku bosanskom/srpskom/hrvatskom ali se koristi kao uzrečica kao naprimjer
"xd" "lol" "lmfao" il nešto slično tome (ti primjeri su mi sada pali na pamet). "a inace to sto ne znate za dalje od Balkana ne znaci da samo deca otvaraju servere." Zašto bi mene zanimali npr. ruski serveri, kad na nekim drugim serverima izvan balkana ni 5% Balkana ne igra, i ovo je "balkan-samp.com" a ne nesto drugo. Napravi samp fb profil ili samo barem udji u neku grupu za reklamiranje samp servera i sve ces vidjeti, a siguran sam da mi to mogu potvrditi svi samperi, da je 30% normalnih osoba koje iole nesto znaju otvoriti i koji se trude, 40% su kidare koje kradu imena, logo, skriptu, navodno govore da su kupili mod a zapravo nemaju blage veze, to znam iz iskustva i da je ostalih 30% promotera vjv sa zg, bj, gh...
Poslednja Izmena: Februar 15, 2022, 22:41:08 POSLE PODNE od @fejza.dsgn

instagram:

[quote author=@fejza.dsgn link=topic=141191.msg1022899#msg1022899 date=1644961065]
Sad cu malo uzeti vremena da bih ti napisao nesto.
Ako sam nesto pogrijesio ispravite me.

Upratio sam na forumu da ti i onaj realspaya_ nesto tako najvise mrznju neku sirite i u vecini slucajeva "vrije%u0111ate" u manjem smislu.
Ako grijesim ispravite me. Rije%u010D "kidare" ne postoji u jeziku bosanskom/srpskom/hrvatskom ali se koristi kao uzre%u010Dica kao naprimjer
"xd" "lol" "lmfao" il ne%u0161to sli%u010Dno tome (ti primjeri su mi sada pali na pamet). "a inace to sto ne znate za dalje od Balkana ne znaci da samo deca otvaraju servere." Za%u0161to bi mene zanimali npr. ruski serveri, kad na nekim drugim serverima izvan balkana ni 5% Balkana ne igra, i ovo je "balkan-samp.com" a ne nesto drugo. Napravi samp fb profil ili samo barem udji u neku grupu za reklamiranje samp servera i sve ces vidjeti, a siguran sam da mi to mogu potvrditi svi samperi, da je 30% normalnih osoba koje iole nesto znaju otvoriti i koji se trude, 40% su kidare koje kradu imena, logo, skriptu, navodno govore da su kupili mod a zapravo nemaju blage veze, to znam iz iskustva i da je ostalih 30% promotera vjv sa zg, bj, gh...
[/quote]realspaya HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

> Rije%u010D "kidare" ne postoji u jeziku bosanskom/srpskom/hrvatskom ali se koristi kao uzre%u010Dica kao naprimjer "xd" "lol" "lmfao" il ne%u0161to sli%u010Dno tome
Ne, izraz "kidara" je nesto sto je izmislio neki mali kancer koji nema mozga niti malo pravopisa, a xd, lol i lmfao su skracenice, eto i ti nesto da naucis.

> Za%u0161to bi mene zanimali npr. ruski serveri
Onda lepo kazes: BALKANSKE SERVERE VODE DECA, a ne da pricas za citav SAMP, jer samo na Balkanu se desavaju takve invalidske situacije gde debil od 12 godina hoce da otvori server.

> 40% su kidare koje kradu imena, logo, skriptu, navodno
Ime ne moze da se ukrade, niti logo, niti "skripta". Znaci, ti objavis neki svoj sugavi gamemode na ovaj forum i neko ga skine i otvori server, on ti je znaci ukrao gamemode?
Takodje ime servera, znaci ovo je jebeno modovanje igrice koje omogucava multiplayer za igricu iz 2004. godine, ne postoje nikakva prava niti bilo sta slicno cime mozes zabraniti da neko koristi ime koje ti koristis.
Poslednja Izmena: Februar 15, 2022, 22:52:40 POSLE PODNE od dre

Citat: dre poslato Februar 15, 2022, 22:51:09 POSLE PODNE
realspaya HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

> Rije%u010D "kidare" ne postoji u jeziku bosanskom/srpskom/hrvatskom ali se koristi kao uzre%u010Dica kao naprimjer "xd" "lol" "lmfao" il ne%u0161to sli%u010Dno tome
Ne, izraz "kidara" je nesto sto je izmislio neki mali kancer koji nema mozga niti malo pravopisa, a xd, lol i lmfao su skracenice, eto i ti nesto da naucis.

> Za%u0161to bi mene zanimali npr. ruski serveri
Onda lepo kazes: BALKANSKE SERVERE VODE DECA, a ne da pricas za citav SAMP, jer samo na Balkanu se desavaju takve invalidske situacije gde debil od 12 godina hoce da otvori server.

> 40% su kidare koje kradu imena, logo, skriptu, navodno
Ime ne moze da se ukrade, niti logo, niti "skripta". Znaci, ti objavis neki svoj sugavi gamemode na ovaj forum i neko ga skine i otvori server, on ti je znaci ukrao gamemode?
Takodje ime servera, znaci ovo je jebeno modovanje igrice koje omogucava multiplayer za igricu iz 2004. godine, ne postoje nikakva prava niti bilo sta slicno cime mozes zabraniti da neko koristi ime koje ti koristis.

"realspaya HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA"
bruh, mislim da se tako lik zove i vidio sam da se tagate po postovima.

"Ne, izraz "kidara" je nesto sto je izmislio neki mali kancer koji nema mozga niti malo pravopisa, a xd, lol i lmfao su skracenice, eto i ti nesto da naucis."
ok.

"Onda lepo kazes: BALKANSKE SERVERE VODE DECA, a ne da pricas za citav SAMP, jer samo na Balkanu se desavaju takve invalidske situacije gde debil od 12 godina hoce da otvori server."
https://www.balkan-samp.com

"Ime ne moze da se ukrade, niti logo, niti "skripta". Znaci, ti objavis neki svoj sugavi gamemode na ovaj forum i neko ga skine i otvori server, on ti je znaci ukrao gamemode?
Takodje ime servera, znaci ovo je jebeno modovanje igrice koje omogucava multiplayer za igricu iz 2004. godine, ne postoje nikakva prava niti bilo sta slicno cime mozes zabraniti da neko koristi ime koje ti koristis."
Ime fakticki ne moze da se ukrade ali je ruzno kad ti drug kaze ajmo na ghetto (npr.) da igramo a ti ga pitas koji.
Zasto logo nebi mogao, zamisli sad da imas dva razlicita servera sa bukv. istim logom, bannerom, imenom, postovima, editom stranica?
Kad sam rekao skripta mislio sam kao da se uzme skripta sa bsampa i samo se ime promijeni i ime skriptera.

instagram: