◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: V01D poslato Avgust 29, 2022, 13:00:13 POSLE PODNENe shvatas poentu, code je sranje, sto i jeste tacno, ali radi, funkcionise bez problema, bez laga, na velikom broju igraca. To je ja mislim dosta bitnija stvar nego se jebavati oko "sredjivanja" izgleda koda. Mozemo mi ovde da tupimo kako su ti svi modovi sranje, ali mislim da ovde na Balkanu retko ko moze da napravi bilo sta slicno. Nije lako napisati jedan kompletan gamemode, koji radi kako treba..

Sto se napretka tice, potpuno se slazem, mada ne moze da se ocekuje napredak kada se ucenje bazira tako sto prvo krece da menja stringove po modu, nazalost tako vecina radi, pise bez razumevanja..

Definitivno najbolje i najkompleksnije sisteme i modove sam video od strane Rusa, i koliko znam imaju najveci community na SAMP-u, ako se ne varam.
shvatam ja poentu, ali ako je dokumentacija originalne modifikacije napisana na taj nacin, mislim da ne trebamo izmisljati toplu vodu.
jeste, u redu je to sto gamemode radi na velikom broju igraca bez problema, ali smatram da je bolje da bude jos brzi, jos bolji, sa novim mogucnostima, brzim podizanjem, brzim sastavljanjem

kada kazem to za Rusiju, ne mislim samo na tebe, generalno Balkanci samo o Rusima govore, iako ne znaju nista o tome.. Rumunija je takodje medju boljim zajednicama, sto se tice gamemoddinga i sl.

Citat: V01D poslato Avgust 29, 2022, 13:00:13 POSLE PODNE
A ti si?

Jedan jedini, neponovljivi, otac modding scene, CAPS
ALL CAPS when you spell the name.

Citat: Nikolas poslato Avgust 29, 2022, 10:32:02 PRE PODNE
Nemoj samo ti pls

Balkanska Scena je u kurcu zbog drugih stvari, ne zbog modova xD
Balkanska scena je u sranju sto imamo niske standarde, po mom iskrenom misljenju, treba maltretirati svakog ko objavi mod poput nove kuce, uradi mapu koja ne lici ni na kurac, napravi tdove koji su preko citavog ekrana, treba jebat svima mater ili cemo propast
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2022, 15:36:59 POSLE PODNE od caps

I da vam kaze brat, da nam je normalna samp scena ne bi ovdje bilo samo 2-3 dobra mappera, modelera i tako dalje

salam alejk, sin mi je purdinho

Zahtjevam ban ovog debila, upravo su okacili sliku mojeg oca koji je pretrpio sve i svasta kao i mi kao obitelj i radi takvu provokaciju, ovakve stvari se salju na policiju, koji kurac je vama u glavi?

Lako je uhvatit provocirati a ne znate koliko je boli i sranja proizaslo iz toga te godine, glupi ste ko kurac

Citat: Purdinho poslato Avgust 29, 2022, 16:24:07 POSLE PODNE
Zahtjevam ban ovog debila, upravo su okacili sliku mojeg oca koji je pretrpio sve i svasta kao i mi kao obitelj i radi takvu provokaciju, ovakve stvari se salju na policiju, koji kurac je vama u glavi?

Umm slika je public tako da je svako moze uzeti i koristiti, dal za profilnu kao sto mnogi uzmu druge i tako u krug.

Dal je provokacija u to ne ulazim, samo ti ta fraza za policiju ne pije vodu... Isto kao i za korisce ne tudjeg YT matarijala, tako i za slike na google...

Citat: Purdinho poslato Avgust 29, 2022, 16:24:07 POSLE PODNE
Ovakve stvari se salju na policiju?? xd, ja sam ovu sliku stavio kao i moj drug slika je na googleu i sve sto pise na googleu o tom covjeku je potpuno istinito, mene si nesto "exposao" na FB-u govorio nesto prvobitno o meni i o mojim drugovima tako da nema potrebe, sam neshallon ti je rekao da se ne mijesas jer imamo stvari zbog kojih ti ovako postupas, sve dodje na svoje...
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: Nikolas poslato Avgust 29, 2022, 16:56:09 POSLE PODNE
Umm slika je public tako da je svako moze uzeti i koristiti, dal za profilnu kao sto mnogi uzmu druge i tako u krug.

Dal je provokacija u to ne ulazim, samo ti ta fraza za policiju ne pije vodu... Isto kao i za korisce ne tudjeg YT matarijala, tako i za slike na google...
Citaj malo pa shvati.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Tihomir_Purda

ovo je provokacija generalno.

Citat: remixations poslato Avgust 29, 2022, 16:59:14 POSLE PODNE
Ovakve stvari se salju na policiju?? xd, ja sam ovu sliku stavio kao i moj drug slika je na googleu i sve sto pise na googleu o tom covjeku je potpuno istinito, mene si nesto "exposao" na FB-u govorio nesto prvobitno o meni i o mojim drugovima tako da nema potrebe, sam neshallon ti je rekao da se ne mijesas jer imamo stvari zbog kojih ti ovako postupas, sve dodje na svoje...
Zato sto se zna razlog nastanka te slike i nije nimalo lijep, lako se skrivati iza profila i provocirati, stoka neodgojena

oh ne ti si onaj 010 godiste hahahahahahah
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2022, 17:02:27 POSLE PODNE od Purdinho

Citat: Purdinho poslato Avgust 29, 2022, 17:00:04 POSLE PODNE
Citaj malo pa shvati.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Tihomir_Purda

ovo je provokacija generalno.

Kao sto rekoh nesto me ne interesuje, kazem samo frazu koja je nelogicna/nerealna

Citat: Nikolas poslato Avgust 29, 2022, 17:03:13 POSLE PODNE
Kao sto rekoh nesto me ne interesuje, kazem samo frazu koja je nelogicna/nerealna
Za yt je trazila moja zarucnica da se ukloni, i koliko god ti govorio da je nelogicno moderator je uklonio temu jer je ubacen yt video tu :)

Citat: Purdinho poslato Avgust 29, 2022, 17:00:36 POSLE PODNE
Zato sto se zna razlog nastanka te slike i nije nimalo lijep, lako se skrivati iza profila i provocirati, stoka neodgojena

oh ne ti si onaj 010 godiste hahahahahahah
Ja sam ti rekao, kako je tako je, ja sam te na fbu pitao za mod odbio si i nisam te vise smarao, postavio si o meni nesto na FB, moje drugove cijeli community nema potrebe, kao sto sam rekao, rekao ti je naith da znamo ono sto ne bi trebali ali eto, sam si sebe sjebao. 2010 godiste yeee, nemoj se ljutiti purdice ali profilnu necu skloniti do daljnjeg
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: remixations poslato Avgust 29, 2022, 17:06:09 POSLE PODNE
Ja sam ti rekao, kako je tako je, ja sam te na fbu pitao za mod odbio si i nisam te vise smarao, postavio si o meni nesto na FB, moje drugove cijeli community nema potrebe, kao sto sam rekao, rekao ti je naith da znamo ono sto ne bi trebali ali eto, sam si sebe sjebao. 2010 godiste yeee, nemoj se ljutiti purdice ali profilnu necu skloniti do daljnjeg
Nemoj se ljutiti ali poslani ste obojica prvatno super moderatoru i potrudit cu se da dobijete ban :)
Odjavljujem se, smarate, nisam dao UE mod pa se okomili na mene, nabijem vas sve