◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

hoce li biti kakav map battle il ga moderatori tupe samo
ALL CAPS when you spell the name.

Citat: caps poslato Avgust 28, 2022, 09:16:03 PRE PODNE
hoce li biti kakav map battle il ga moderatori tupe samo
tupe ga mozda
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Mislim ovo je za cisti ban
Zz
fakenexsus

samo da odgovorim decku @Purdinho iz razloga sto je zakljucao thread u kojem sam imao nesto za reci

CitatKao prvo pogledaj godinu moda, drugo, prestanite se preseravati, moje je potpuno pravo da nesto objavim, ne moras mi citirati tu kod jer ja mod NISAM RADIO, ne znam cemu potrebe za time, mod je za svoju godinu dobar, taj mod je oborio vise rekorda nego pola danas "odlicnih" modova.

Takodjer isprozivati TD-ove, u toj godini nista nije bilo bolje od ovoga, svi su tdovi bili na istu foru, tadasnji modovi su bili manje bitni koliko je zapravo igra , zabava i ekipa bila bitna.
Prilicno je nepotrebno usporedjivati OVO s danasnjim modovima , sto ti radis.
Postedite me ovakvih komentara, samp umire , ne kao igrica, nego sto ljudi pokusavaju ispasti Bogovi necega na igrici iz 2004. godine.
niti sam osudjivao tebe, niti me interesuje godina kreiranja gamemodea, i mi smo kreirali gamemodeove na rumunskom SAMP communityu dok modifikacija jos uvek nije bio aktuelan kos nas, pa nisu bili tako kriticni.

ne zanimaju me rekordi servera, ja sam rekao da je code kanta, nezavisno od toga koje godine je nastao.
niko ne pokusava ispati Bog, Bogovi se znaju ko su na modding communityu, a tesko da ce nakon ovakvih teskih sranja jos neko proci kao takav.

pod "proseravanje" ne znam sta ti spada tbh, ja sam izneo svoje iskreno misljenje kao i uvek, jer nisam debil da komentarisem sa "ok", "nije lose", "moze bolje", uvek mozes ocekivati pun odgovor.

balkan kao zajednica je zaostao, i to previse.. Eto, samo pogledas sta se objavljuje od sranja i sve ti je jasno.
ja nisam tebe iskritikovao, rekao sam svoje misljenje za game-mode, na sta imam pravo, jer smatram da forumi za takve stvari i sluze na kraju krajeva.
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2022, 01:09:28 PRE PODNE od sleek

Citat: sleek poslato Avgust 29, 2022, 01:07:41 PRE PODNE
samo da odgovorim decku @Purdinho iz razloga sto je zakljucao thread u kojem sam imao nesto za reci
niti sam osudjivao tebe, niti me interesuje godina kreiranja gamemodea, i mi smo kreirali gamemodeove na rumunskom SAMP communityu dok modifikacija jos uvek nije bio aktuelan kos nas, pa nisu bili tako kriticni.

ne zanimaju me rekordi servera, ja sam rekao da je code kanta, nezavisno od toga koje godine je nastao.
niko ne pokusava ispati Bog, Bogovi se znaju ko su na modding communityu, a tesko da ce nakon ovakvih teskih sranja jos neko proci kao takav.

pod "proseravanje" ne znam sta ti spada tbh, ja sam izneo svoje iskreno misljenje kao i uvek, jer nisam debil da komentarisem sa "ok", "nije lose", "moze bolje", uvek mozes ocekivati pun odgovor.

balkan kao zajednica je zaostao, i to previse.. Eto, samo pogledas sta se objavljuje od sranja i sve ti je jasno.
ja nisam tebe iskritikovao, rekao sam svoje misljenje za game-mode, na sta imam pravo, jer smatram da forumi za takve stvari i sluze na kraju krajeva.
Locko sam ga bas iz razloga sto pola vas koji aktivno pisete po forumu ne znate kad je dosta, molim te da me ne tagas jer se ne zelim niti imam zivaca natezati se oko igrice.

Uzivaj u ostatku veceri :)
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2022, 01:23:53 PRE PODNE od Purdinho

Da odardim neki laganini brutala mod u Los Santos-u sa full unikatnim sistemima ? (objavim obavezno)  8)
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

da svi radite tako brutala modove ne bi balkanska samp zajednica bila u kurcu..

Citat: sleek poslato Avgust 29, 2022, 01:07:41 PRE PODNE

Itekako da je ono bilo zestoko proseravanje. Los Artic je mnogo star mod, to se tako u to vreme radilo zato sto nije bilo mnogo "strucnih" skriptera. I to je takodje u to vreme obaralo rekorde. Modovi su radili, obarali rekorde, i ljudi su se zabavljali. I takodje Balkanci na sampu imaju nesto svoje, drugaciji smo od Rusa, pretrpavamo modove mapama, radimo prepune tdove, takodje texturisemo mape kao u minecraftu, ali to je Balkan, to smo mi, ovo sto ima kod nas mislim da nema nigde, taj ceo princip rada. Nacini na koji modovi sa nasih prostora rade i funkcionisu je drugaciji. Ako ti se ne svidja ovde, put pod noge pa na Ruski forum.

I da napomenem, kada je samp u pitanju, te neke stvari koje si ti naveo nisu relevantne, jedan fajl manje/vise nece napraviti razliku, imenovanje nece napraviti razliku, ako imas znanje mozes vrlo lako da se snadjes bila promenljiva naziva kurcinaText ili nesto potpuno dvadeseto.

vo1d, nemoj da mi skijas po kurcu
cim si malo napredniji, ljudi odmah puse kurceve

Citat: neshallon poslato Avgust 29, 2022, 03:11:26 PRE PODNE
Da odardim neki laganini brutala mod u Los Santos-u sa full unikatnim sistemima ? (objavim obavezno)  8)

Nemoj samo ti pls

Citat: caps poslato Avgust 29, 2022, 07:06:56 PRE PODNE
da svi radite tako brutala modove ne bi balkanska samp zajednica bila u kurcu..

Balkanska Scena je u kurcu zbog drugih stvari, ne zbog modova xD
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2022, 10:33:18 PRE PODNE od Nikolas

Citat: V01D poslato Avgust 29, 2022, 09:50:45 PRE PODNE
Itekako da je ono bilo zestoko proseravanje. Los Artic je mnogo star mod, to se tako u to vreme radilo zato sto nije bilo mnogo "strucnih" skriptera. I to je takodje u to vreme obaralo rekorde. Modovi su radili, obarali rekorde, i ljudi su se zabavljali. I takodje Balkanci na sampu imaju nesto svoje, drugaciji smo od Rusa, pretrpavamo modove mapama, radimo prepune tdove, takodje texturisemo mape kao u minecraftu, ali to je Balkan, to smo mi, ovo sto ima kod nas mislim da nema nigde, taj ceo princip rada. Nacini na koji modovi sa nasih prostora rade i funkcionisu je drugaciji. Ako ti se ne svidja ovde, put pod noge pa na Ruski forum.

I da napomenem, kada je samp u pitanju, te neke stvari koje si ti naveo nisu relevantne, jedan fajl manje/vise nece napraviti razliku, imenovanje nece napraviti razliku, ako imas znanje mozes vrlo lako da se snadjes bila promenljiva naziva kurcinaText ili nesto potpuno dvadeseto.
cekaj, znaci ako je gamemode napravljen pre Isusa, znaci da valja iako mu je code smece?
ja sam izneo svoje misljenje, bez obzira kada je gamemode napravljen, rekao sam da ne valja, kao i to da se danas rade potpuno isti gamemodeovi, odnosno da BALKAN kao community nikako ne napreduje

ono sto sam tamo izneo, to imenovanje, fajlove i slicno, izneo sam da bih pokazao da se i dan danas rade gamemodeovi na istom codebaseu

btw ako niste znali, postoji SAMP i van Rusije.
svaka recenica na ovom forumu vam je vezana za SAMP u Rusiji :D :D :D :D
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2022, 11:55:02 PRE PODNE od sleek

Citat: caps poslato Avgust 29, 2022, 10:13:01 PRE PODNE
vo1d, nemoj da mi skijas po kurcu
cim si malo napredniji, ljudi odmah puse kurceve

A ti si?

Citat: sleek poslato Avgust 29, 2022, 11:52:32 PRE PODNE
cekaj, znaci ako je gamemode napravljen pre Isusa, znaci da valja iako mu je code smece?
ja sam izneo svoje misljenje, bez obzira kada je gamemode napravljen, rekao sam da ne valja, kao i to da se danas rade potpuno isti gamemodeovi, odnosno da BALKAN kao community nikako ne napreduje

ono sto sam tamo izneo, to imenovanje, fajlove i slicno, izneo sam da bih pokazao da se i dan danas rade gamemodeovi na istom codebaseu

btw ako niste znali, postoji SAMP i van Rusije.
svaka recenica na ovom forumu vam je vezana za SAMP u Rusiji :D :D :D :D

Ne shvatas poentu, code je sranje, sto i jeste tacno, ali radi, funkcionise bez problema, bez laga, na velikom broju igraca. To je ja mislim dosta bitnija stvar nego se jebavati oko "sredjivanja" izgleda koda. Mozemo mi ovde da tupimo kako su ti svi modovi sranje, ali mislim da ovde na Balkanu retko ko moze da napravi bilo sta slicno. Nije lako napisati jedan kompletan gamemode, koji radi kako treba..

Sto se napretka tice, potpuno se slazem, mada ne moze da se ocekuje napredak kada se ucenje bazira tako sto prvo krece da menja stringove po modu, nazalost tako vecina radi, pise bez razumevanja..

Definitivno najbolje i najkompleksnije sisteme i modove sam video od strane Rusa, i koliko znam imaju najveci community na SAMP-u, ako se ne varam.