◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Nexsus poslato Jun 24, 2022, 12:10:11 POSLE PODNE
Ja nisam skontao iz prve sta je problem pa sam kasnije resio
A sad posto vredjas toliko po bsamp a tvoje radove nikad videli nismo ni jedan
prvi rad "jaci nego ikad"
a drugi nismo vidjeli nikad
graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

Citat: Nexsus poslato Jun 24, 2022, 12:10:11 POSLE PODNE
Ja nisam skontao iz prve sta je problem pa sam kasnije resio
A sad posto vredjas toliko po bsamp a tvoje radove nikad videli nismo ni jedan

Zar su uvrede istina

Zar su bitni moji radovi, meni ne treba Balkan Samp da bih resio neki problem, samo logika i citas sta pise, to sto ste nepismeni to je nesto drugo hahanhaa

Citat: Nikolas poslato Jun 24, 2022, 12:02:38 POSLE PODNE
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=142075.msg1031259

Onda se pitam sto je neshallon idiot, normalno kad su mu ovakvi fanovi ahhahahahahaha
Na ovom forumu svako ko ima drugacije misljenje ili je drugaciji po necemu je idiot. :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

Pozdrav društvo, radi li se šta ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: ryco poslato Jun 23, 2022, 15:54:38 POSLE PODNE
Na balkanu ne postoji nijedan unikatan server, kopija do kopije, 90% unikatnih stvari su zapravo filterskripte sa interneta i sl.
Svakako ne mozes porediti server sa prilagodjenim launcherom i serverom koji koristi klasican SAMP klijent/server.

Ne mozes napravit unikatan server, davno je jedan iskusan dev i pokretac svih ovih foruma generalno za SAMP izjavio da je rijec unikatno izlizana i odavno se koristi van konteksta. Unikatno znaci samo 1 primjerak, a svako crpi ideju odnekle, tako da teoretski ne mozes napravit unikatan server, jer cim imitiras stvarni zivot (roleplay), ti nisi unikatan.
To je ako uzmemo pravu definiciju rijeci unikatan. Sad imamo ono drugo sto ljudi vole da kazu, ja imam sistem koji niko drugi nema. To je vec nesto drugo. U svakom slucaju, ova platforma je stara i previse da bi neko danas stvorio nesto nevidjeno, ako ne nadjes negdje isto, naci ces slicno,  ali postoji itekako more sistema koje ne moze svako da uradi. Tako da u svakom slucaju server moze da istupi i izgleda specijalno ako se na njemu nalaze sistemi koji se ne mogu skinuti online i koje ne moze bas svako napisati.

Citat: Slade poslato Jun 26, 2022, 00:04:14 PRE PODNE
Ne mozes napravit unikatan server, davno je jedan iskusan dev i pokretac svih ovih foruma generalno za SAMP izjavio da je rijec unikatno izlizana i odavno se koristi van konteksta. Unikatno znaci samo 1 primjerak, a svako crpi ideju odnekle, tako da teoretski ne mozes napravit unikatan server, jer cim imitiras stvarni zivot (roleplay), ti nisi unikatan.
To je ako uzmemo pravu definiciju rijeci unikatan. Sad imamo ono drugo sto ljudi vole da kazu, ja imam sistem koji niko drugi nema. To je vec nesto drugo. U svakom slucaju, ova platforma je stara i previse da bi neko danas stvorio nesto nevidjeno, ako ne nadjes negdje isto, naci ces slicno,  ali postoji itekako more sistema koje ne moze svako da uradi. Tako da u svakom slucaju server moze da istupi i izgleda specijalno ako se na njemu nalaze sistemi koji se ne mogu skinuti online i koje ne moze bas svako napisati.
Emilijo Lovrić

Nije lose
Poslednja Izmena: Jun 26, 2022, 11:01:59 PRE PODNE od Paradox.pwn

Imam pitanje koji bi vi preporucili web hosting
Zz
fakenexsus

Citat: Nexsus poslato Jun 26, 2022, 22:04:02 POSLE PODNE
Imam pitanje koji bi vi preporucili web hosting
Svaki hosting ima razlicite pakete, sto je skuplje - to je bolje. Mozes videti na Trustpilot hosting provajdere sa visokom reputacijom.
Ili ako ne zelis tako, guglas pa vidis top listu drugih korisnika.

Ja licno koristim Namecheap host sa Stellar Plus paketom (odnosno srednjim) i sluzi me skoro dve godine odlicno.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

pozdravljam, jel iko u skorije vrijeme dobio Balkan SA:MP Legendu haha
BIGDOG ENTERTAINMENT