Valhalla RolePlay

Započeo V01D, Jun 22, 2021, 10:32:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: xLanmi poslato Jun 22, 2021, 12:11:36 POSLE PODNE
Srecno sa serverom.

A ti Necro zajebi price burazeru.
Svi vi kopirate ceski server sa vasim "KUL IDEJAMA", napisete istu ideju sto vidite negde i onda posle TO JE MOJA IDEJA TO MOJE SVE, JA TO PLATIO..
Svi serveri imaju princip logina na dialog i tdove znaci svi su iskopirali te fore a?
I niko se ne zali na to?
Bezi...
Nije u tome poenta.

Citat: ꜰᴏʀᴛᴇʙʀᴀᴄᴄɪ poslato Jun 22, 2021, 12:12:22 POSLE PODNE
idi molim te ubij se i ne provaljuj se vise na bsampu
Ne mijesaj se kada nisi niti u ista upucen.

Citat: Galardo poslato Jun 22, 2021, 12:17:50 POSLE PODNE
Nije u tome poenta.
Ne mijesaj se kada nisi niti u ista upucen.
Jebi im majku bre. Salim se svadjajte se boli me uvo ima preca posla nego da gledam kako se svadjate
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Voide moj obrisi post i ne sramoti se da placene sisteme iskopiras pa sramota , kurcina si ti od skriptera drugar moj evo i zasto . Od nas ti je dato 3 sistema da odradis za koje si ti trazio 30 eura sto i nije neka velika cifra ali ti si toliko trazio . Dogovor sto se tice placanja je bio 15 eura na pocetku 15 kad zavrsis 15 ti je dato na pocetku . Prvobitni dogovor za ta 3 sistema je bio da ces odraditi za 10 dana  pa si trazio jos dodatnih 10 onda su dosli praznici i nismo te dirali to i treba se proslaviti i biti uz familiju . Znaci samo se odugovlacilo prolazile su nedelje i nedelje kazes da ce za nedelju dana biti gotovo onda produzis i kazes na jos 3 onda se desi smrtni slucaj trazis jos dodatnih 3-5 dana sto i nije problem i izjavljeno ti je saucesce onda kazes da moras na operaciju ok pa onda nisi kuci kazes kako ce biti gotovo kroz 10-ak dana onda trazis jos tih 15 i kazes kako si u skripcu sa parama i kazes da ce mod stici za 2 dana , nije problem pare su bile poslate na racun , prodju ta 2 dana nista onda uradis nesto hvala Bogu ulazim da testam nista od onoga sto ti je receno nije odradjeno znaci sve po tvome car workshop za koji ti je receno da bude za orgu ti ga napravis po svome da bude kao imovina i da svi igraci mogu da kupuju , medic system odradis po svome i ako ti nije receno tako da odradis jos ti je dat i strani mod sa kojeg si mogao lagano izvuci taj sistem.Kad ti je receno da izvuces ti si samo prekopirao i nista nije radilo . Jos si trazio dodatne pare  jer si u problemu normalno da nismo ti dali jer nista nisi odradio kao sto treba i mozemo reci da si nas "scamao" i nije problem u tih 30 eura to se moze zaraditi za dan dva ali je problem  u tome sto si ti kao skriptercina i sto prozivas druge a u stvari si kurcina od skriptera.
slike na koje se vide i datumi i sve(30-ak slika kome se da nek cita) : https://imgur.com/a/vQYV5DF .

Citat: xLanmi poslato Jun 22, 2021, 12:11:36 POSLE PODNE
Srecno sa serverom.

A ti Necro zajebi price burazeru.
Svi vi kopirate ceski server sa vasim "KUL IDEJAMA", napisete istu ideju sto vidite negde i onda posle TO JE MOJA IDEJA TO MOJE SVE, JA TO PLATIO..
Svi serveri imaju princip logina na dialog i tdove znaci svi su iskopirali te fore a?
I niko se ne zali na to?
Bezi...

Prvo to sto tvrdis da mi kopiramo,tko smo to mi? dalje ,da sam isti ovaj sistem sutra ja isprezentirao na forumu,sutra bi me isprozivali da je iskopiran, a placen ! Jeli to tebi uredu ? Skripter si i sam , samo logicno reci jeli tebi to uredu? Ja mislim da nije. Stavi se da si ti za nekoga radio sistem ,placeno ti je za to sve i sutra si taj isti sistem poslao drugoj zajednici, koja ga je objavila prije nego sto ga je objavila zajednica koja te prva platita ,ti si onda budala realno.Zato treba malo logicno zakljuciti ,a ne tu nesto tipa zajebi price i to.

Citat: Necro poslato Jun 22, 2021, 13:29:50 POSLE PODNE
Prvo to sto tvrdis da mi kopiramo,tko smo to mi? dalje ,da sam isti ovaj sistem sutra ja isprezentirao na forumu,sutra bi me isprozivali da je iskopiran, a placen ! Jeli to tebi uredu ? Skripter si i sam , samo logicno reci jeli tebi to uredu? Ja mislim da nije. Stavi se da si ti za nekoga radio sistem ,placeno ti je za to sve i sutra si taj isti sistem poslao drugoj zajednici, koja ga je objavila prije nego sto ga je objavila zajednica koja te prva platita ,ti si onda budala realno.Zato treba malo logicno zakljuciti ,a ne tu nesto tipa zajebi price i to.

Drugo je sistem koji je placen tacno isti... :)
A drugo je pricati da je to TVOJA IDEJA kada se u chatu tacno vidi da je poslat link ceskog servera da se iskopira to i iskripta?
Treba biti malo ali bar malo unikatan sto se tice IDEJA..

Ako ste vi dobili sto ste trazili za te pare onda u redu ako ne onda je on ispao los lik.. :)

Jer ako ste vi to dobili sto ste platili, zasto mislite da neki drugi vlasnik ne bi pozeleo da ima isti sistem za koji plati?
Moze i on poslat ceski video i reci eeee hocu ja ovaj sistem?
I sta onda skripter bilo koji treba rec e brt izvini uradio sam ja to za drugi server odbicu tvoju ponudu skriptera?
Ovo je igra druze ....

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: xLanmi poslato Jun 22, 2021, 13:34:29 POSLE PODNE
Drugo je sistem koji je placen tacno isti... :)
A drugo je pricati da je to TVOJA IDEJA kada se u chatu tacno vidi da je poslat link ceskog servera da se iskopira to i iskripta?
Treba biti malo ali bar malo unikatan sto se tice IDEJA..

Ako ste vi dobili sto ste trazili za te pare onda u redu ako ne onda je on ispao los lik.. :)

Jer ako ste vi to dobili sto ste platili, zasto mislite da neki drugi vlasnik ne bi pozeleo da ima isti sistem za koji plati?
Moze i on poslat ceski video i reci eeee hocu ja ovaj sistem?
I sta onda skripter bilo koji treba rec e brt izvini uradio sam ja to za drugi server odbicu tvoju ponudu skriptera?
Ovo je igra druze ....

Pazi realno danas kad ti gledas masa sistema i ideja vec je odradena ,bilo to na stranim serverima ili nasim.Ono sto je odi poanta nije bitno odakle se ideja vuce npr dosta ideja se danas vuce iz GTA V (vadenje auta preko labela) ,poanta je ta da je to placeno i tu je prici kraj.Dapace znam vlasnika ove zajednice i osobno želim da sve sto je ulozio da se isplati,al ga je lik zajebao i to dobro. True fact!

Necro brate bar je tebi nesto i odradio nama nista  :D :D a sve mu placeno jos smo ga cekali jedno 2 meseca

Citat: dviar poslato Jun 22, 2021, 13:43:47 POSLE PODNE
Necro brate bar je tebi nesto i odradio nama nista  :D :D a sve mu placeno jos smo ga cekali jedno 2 meseca
Iskreno zao mi je , steta para eto..

Znaci pazi kolko smo mi bili strpljivi prvo je lik reko za 10 dana da ce sredit sisteme i na pocetak uzme 15$ pa posle su bili praznici dobro pustili smo ga normalno da provede na kraju smo cekali 2 mjeseca da on ne napravi mod ko sto treba i uzme pare, i na kraju da pokrade neke ideje sa naseg servera..... bolest

Citat: Necro poslato Jun 22, 2021, 13:29:50 POSLE PODNE
1. Odvojeno posle zareza
2. Je li, odvojeno
3. U redu, odvojeno
4. Dobro je brt i ako je iskopirao svi danas kopiraju jbg
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Ajde bre kukate za pare pare bre nisu vaznije od zdravlja i od drugih bitnijih stvari uzivajte u zivotu i sta vas boli kuki

Citat: stevich poslato Jun 22, 2021, 23:14:32 POSLE PODNE
Ajde bre kukate za pare pare bre nisu vaznije od zdravlja i od drugih bitnijih stvari uzivajte u zivotu i sta vas boli kuki
Da li se ti decko drogiras? Kakve veze ima "pare bre nisu vaznije od zdravlja" sa ovim postom? Ovo nije prvi put da je doticni V01D sjebao nekog za nesto. Ja sam mu bio platio Miami Street gamemode da je on nakon toga uzeo i preprodavao, a nakon par meseci uzeo taj isti mod koji je prodao i nastavio da radi za sebe.

Citat: cáps42O poslato Jun 23, 2021, 00:13:06 PRE PODNE
Da li se ti decko drogiras? Kakve veze ima "pare bre nisu vaznije od zdravlja" sa ovim postom? Ovo nije prvi put da je doticni V01D sjebao nekog za nesto. Ja sam mu bio platio Miami Street gamemode da je on nakon toga uzeo i preprodavao, a nakon par meseci uzeo taj isti mod koji je prodao i nastavio da radi za sebe.
Namerno sam napisao da pare naravno nisu vaznije od zdravlja al vidim kukate za 10 15 evra,a a za te pare ste mogli da se najedete ko konji umesto da dajete na nesto dzabe

Citat: stevich poslato Jun 23, 2021, 00:38:48 PRE PODNE
Namerno sam napisao da pare naravno nisu vaznije od zdravlja al vidim kukate za 10 15 evra,a a za te pare ste mogli da se najedete ko konji umesto da dajete na nesto dzabe
Prvo sve lepo procitaj pa posle kreni da kenjas.

Citat: cáps42O poslato Jun 23, 2021, 00:41:36 PRE PODNE
Prvo sve lepo procitaj pa posle kreni da kenjas.
Sto ste vi glupi pa verujete V01D-u pa vas je izjebo

I da ne penji mi se na kurac da me jos nerviras