◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 22:45:15 POSLE PODNE
Ne znam ja ? Pitam tebe posto ti sve znas ?

Sta su znali da rade to me zanima ?
не знам питам ја тебе

Procenat Banovanih koji su rekli jedno slovo dok je ovo trajalo : 100%  8) ;)

Jesul znali da banuju ljude na forumu ti tvoji ? Jel ?
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2020, 22:52:00 POSLE PODNE od naithanwav
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 22:50:39 POSLE PODNE
Procenat Banovanih koji su rekli jedno slovo dok je ovo trajalo : 100%  8) ;)
Немају разлгоа да ме банују не вређам људе друге националности одговарам на глупе аргументе и твоја глупа питања ако се вама не свиђа  то што вам кажем лепо живити ви у свом свету бујне маште и измишљајте шта год хоћете геноцде ратове убиства историју боли ме курац ја могу аргументом на аргумент али ако сте ви толико дегенерични па измишљате неке тамо злочине добро лепо је то добијате пажњу још цветиће добијате свакакве глупости али то сте ви људи који још верују у деда мраза

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 22:55:40 POSLE PODNE
Немају разлгоа да ме банују не вређам људе друге националности одговарам на глупе аргументе и твоја глупа питања ако се вама не свиђа  то што вам кажем лепо живити ви у свом свету бујне маште и измишљајте шта год хоћете геноцде ратове убиства историју боли ме курац ја могу аргументом на аргумент али ако сте ви толико дегенерични па измишљате неке тамо злочине добро лепо је то добијате пажњу још цветиће добијате свакакве глупости али то сте ви људи који још верују у деда мраза

Vredjanje druze...

A napisao sam za sve , ne samo tebe...

Samo mi reci sta imas od proslosti ?  :D :D

Eh kako volim da izlozim ovako nekog pa ga ujebem konstatacijom  :D 8)
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 22:55:40 POSLE PODNE
Sine ti ako znas koje ofanzive su bile u drugom svetskom ratu ja glavu secem.Idi edukuj se procitaj koju knigu... Da si bio u pravu odma bi stavio normalan odgovor na temu kod Makedonije a ne sa MKD da vrtis u Srebrenicu...
1991/2001 bili su u svim drzavima ratni zlocinci

P. S kad naucis mozemo pricati
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2020, 23:04:08 POSLE PODNE od Lyzzi

Citat: Lyzzi poslato Septembar 17, 2020, 23:03:00 POSLE PODNE
Sine ti ako znas koje ofanzive su bile u drugom svetskom ratu ja glavu secem.Idi edukuj se procitaj koju knigu... Da si bio u pravu odma bi stavio normalan odgovor na telu kid Makedonije a ne sa MKD da vrtis u Srebrenicu...
1991/2001 bili su u svim drzavima ratni zlocinci
Друже ти си небитан могу татко да ти будем "сине" тотално си небитан као и историја твоје државе северне македоније не знаш како ти се прадеда презивао а ти ћеш едукуј се о неким офанзивама ево наведи ми коју год хоћеш сваку ћу ти препричати едуковани створе

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 23:06:29 POSLE PODNE
Друже ти си небитан могу татко да ти будем "сине" тотално си небитан као и историја твоје државе северне македоније не знаш како ти се прадеда презивао а ти ћеш едукуј се о неким офанзивама ево наведи ми коју год хоћеш сваку ћу ти препричати едуковани створе

Никогаш Северна само Македонија
Република Македонија синее
Очигледно да незнаеш име моје државе

Citat: Lyzzi poslato Septembar 17, 2020, 23:09:10 POSLE PODNE
Никогаш Северна само Македонија
Република Македонија синее
Очигледно да незнаеш име моје државе
Ох па ти едуковани створе не знаш ни име иједне "офанзиве" а камоли како ти се прадеда презивао ја кад одем на границу србија јужна србија пише Република Северна Македонија и испод на енглеском Формер Југослав Републик Оф Македониа

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 23:06:29 POSLE PODNE

Gledaj , ovo je sadasnjost , ne proslost...

Jel imas sta od proslosti ? Ne....

Samo si razotkrio koliko si ubedjen u ono sto pricas , uz to si nacionalista(moje misljenje), i jos na to sve vredjas druge...

Zasto vredjas ? Ne znas normalno iznositi stvari ?

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 23:10:38 POSLE PODNE
Ох па ти едуковани створе не знаш ни име иједне "офанзиве" а камоли како ти се прадеда презивао ја кад одем на границу србија јужна србија пише Република Северна Македонија и испод на енглеском Формер Југослав Републик Оф Македониа
Do manastira prohor pcinski je nas deo...
I prekini sa severnom iritiras me...
Nemoj me vuces za Jezik

. P. S pa ja kad idem na Kosovo pise Republik Kosove 8)
Paljba sad na spavanje

Kosovo je Srbija ne vredjam nikog nemam namjeru
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2020, 23:15:05 POSLE PODNE od Lyzzi

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 23:12:57 POSLE PODNE
Gledaj , ovo je sadasnjost , ne proslost...

Jel imas sta od proslosti ? Ne....

Samo si razotkrio koliko si ubedjen u ono sto pricas , uz to si nacionalista(moje misljenje), i jos na to sve vredjas druge...

Zasto vredjas ? Ne znas normalno iznositi stvari ?
Имам много шта
куде вређам ?
али куде ? тебе оћи много си иритантан и мислиш да си у центру пажње кад бацаш глупе форице "балканац"

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Septembar 17, 2020, 22:58:48 POSLE PODNE
@Galardo AERODROM KENEDI CEKAAAA NASSSSSS :D

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ JUGO JUGO RODNA GRUDO KUCO MOJA JEDINAAAAAAAAAAAAAAA

Eh kad shvatis da sve ovo nestane odjednom , bilo gde na planati da odes i budes , samo si osoba... Pitanje je kakva...

Toliko o granicama , drzavama i svim ostalim glupostima...

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 23:15:15 POSLE PODNE
Имам много шта
куде вређам ?
али куде ? тебе оћи много си иритантан и мислиш да си у центру пажње кад бацаш глупе форице "балканац"

Balkanac sam sa ponosom , nesto protiv ?

Druze pogledaj sta si sve pisao , a ima i psovki direktno upucenih....