◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Lyzzi poslato Septembar 17, 2020, 23:13:41 POSLE PODNE
Do manastira prohor pcinski je nas deo...
I prekini sa severnom iritiras me...
Nemoj me vuces za Jezik

. P. S pa ja kad idem na Kosovo pise Republik Kosove 8)
Paljba sad na spavanje

Kosovo je Srbija ne vredjam nikog nemam namjeru
Дете драго нити имаш знања нити неке аргументе косово је србија знаш како је лепо кад УЧК упадне тамо у стару србију и крене да коси неке тамо макдовуните северне још вођа учк постане министар знаш како је то љепо љепоше него косово републик кад македовуните добију сендвич за северну македонију то је стварно страшно земља Мицко Кумите и Јована Бабунског то треба да пати а и да те обавестим вардарска македонија је ушла у састав тек кад је турска освојила хлм ниједно зрно земље не захвата античку македонију жао ми је што си само тако глуп а и каће те офанзиве да ти препричам коју ?

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 22:30:13 POSLE PODNE
Знали су исто су тако знали да те направе мајкта сва оронула још скриптају још тедеове раде још кад матере довате а она оронула добро им није

Oni su takođe znali da su vas učinili majkom, svi ste dotrajali, još uvijek pišu scenarij, i dalje rade, rade i dalje kad dovode majke, a ona je dotrajala.

Evo gde si vredjao...
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2020, 23:25:15 POSLE PODNE od naithanwav
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 23:22:10 POSLE PODNE
Evo gde si vredjao...
па јеси читао шта сам написао тебе сам увредио зато што си имбецил који поставља глупа питања мислећи да је у центру пажње и да су му питања нешто смешна

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 23:24:16 POSLE PODNE
па јеси читао шта сам написао тебе сам увредио зато што си имбецил који поставља глупа питања мислећи да је у центру пажње и да су му питања нешто смешна

HAHAHAHAHAHA

Vredjao si , to je zabranjeno druze... Veliki Pozdrav za TEBE  :D

Sve poput tebe treba bacit sa neke zgrade , i to potvrditi po koji put , cisto da bude sigurno...

Sa takvima poput tebe sve moze samo otici u proslost , hvala savremenosti pa idemo u mir i normalne tokove...

Ispalio si se sam , srdacan pozdrav...
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

NIKAD DA SE ZABORAVI
Genocid u Srebrenici 1995. godine
8 3 7 2

Skull of a victim of the July 1995 Srebrenica massacre. Exhumed mass grave outside the village of Potocari, Bosnia and Herzegovina.

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 23:32:42 POSLE PODNE

%u041B%u043B%u043B%u043B%u043B %u041B%u041B%u043B%u043B%u043B%u043B%u043B%u043B %u041B%u0430%u0436 %u0438%u0438%u0418%u0418%u0418%u0418%u0418%u0418%u0418%u0418%u0418%u0438%u0438 %u0433%u043B%u0443%u043F%u043E%u0441%u0442
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2020, 23:42:01 POSLE PODNE od Сараб

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 23:37:47 POSLE PODNE
Чекај кажу 8372 жртве јелте на википедији неки тамо босански атлас каже 6868 онда неки толимир каже 7хиљад и нешто неки крстић каже од 8 до 7 хиљада неки поповић од 4 до 6 хиљада шта је овде тачно ?

8372...

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 23:20:53 POSLE PODNE
Дете драго нити имаш знања нити неке аргументе косово је србија знаш како је лепо кад УЧК упадне тамо у стару србију и крене да коси неке тамо макдовуните северне још вођа учк постане министар знаш како је то љепо љепоше него косово републик кад македовуните добију сендвич за северну македонију то је стварно страшно земља Мицко Кумите и Јована Бабунског то треба да пати а и да те обавестим вардарска македонија је ушла у састав тек кад је турска освојила хлм ниједно зрно земље не захвата античку македонију жао ми је што си само тако глуп а и каће те офанзиве да ти препричам коју ?
Anticka ili Egejska Makedonija je Srce Makedonije tamo je radjen GENOCID ako nisi znao... Evo I Dan danas trazi Grcka da se otkazemo od taj deo... Ali mi se ne dajemo... Do Dan danas u Pirinskom I Egejskom delu se maltretiraju Makedonce. Grcka ako zna da je ta nejzina teritorija ne bi nas molila da se otkazemo

Odjednom svi postali historicari,a u školi molili profu da ih pusti da prođu.
Pa su kasnije kod kuće od djeda čuli priče.

Citat: Lyzzi poslato Septembar 17, 2020, 23:41:54 POSLE PODNE
Anticka ili Egejska Makedonija je Srce Makedonije tamo je radjen GENOCID ako nisi znao... Evo I Dan danas trazi Grcka da se otkazemo od taj deo... Ali mi se ne dajemo... Do Dan danas u Pirinskom I Egejskom delu se maltretiraju Makedonce. Grcka ako zna da je ta nejzina teritorija ne bi nas molila da se otkazemo
досадан си дете и ево прочитај ово https://srbski.weebly.com/1045105810531048106310501054-1063104810641035104510341045-1057105610411040.html

Деди :) много серендаш са тиме имаш ли доказа за све то ја сад читам пише да је у сребреници био логор и да су свугде масовне гробнице а сад гледам људи који су умрли пре и после сребренице и налазе се тамо на оном списку умрлих који наравно не сме да се види
[pawn]Фатахија (Назиф) Хасановић, 1955-1996, Сребреница, Шукрија (Амил) Смајловић, 1946-2.5.1996. Залужје, Мехо (Суљо) Ризвановић, 1953-3.1.1993. Глогова, Мефаил (Мехо) Демировић, 1970-10.5.1992, Красановићи, Асим (Ахнет) Реџић, 1949-22.4.1992, Братунац[/pawn]

Cim je Webbly , to mora da je jako autentican dokument  :D :D :D :D :D :D :D :D

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 23:48:48 POSLE PODNE
Cim je Webbly , to mora da je jako autentican dokument  :D :D :D :D :D :D :D :D
боли мене курац за документе и за вибли дете смара нека узме да прочита има и фотографије да загледа и шта је писало на пописима и тефтерима

Sad dok sam vozio kamione(ETS2) razmisljam nesto i padne mi na pamet samo jedan od primera , secam se nekada do pre par godina , tipa ako hocu da uhvatim neku radio stanicu na telefonu ili na radio aparatu morao sam da letim po sobi da nadjem odredjenu lokaciju inace ce u suprotnom sustati dok evo danas u doba digital streaminga je to nekako izumrlo.
Sta je to sto ste nekada ranije radili a da je danas nestalo(da postoji ali ga ne koristite toliko cesto) jer ga je ,,pojelo,, danasnje unapredjeno vreme?