Moze Pomoc

Započeo Simkeeee, Avgust 24, 2020, 21:58:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Moze Pomoc izlazi mi error u skripti ovaj fatal error 100: cannot read from file: "SKY" imam #include i sve ali nzm gde da nadjem taj file moze pomoc pa mi izlazi posle za sve filove nzm zasto pls pomoc

Ma sad sam uso tu nego ne znam sta da ubacim osim SKY.inc treba mi valjda SKY.dll i SKY.so
valjda to jebem li ga ako ne pomoc pls

Citat: Simkeeee poslato Avgust 24, 2020, 22:12:16 POSLE PODNE
Ma sad sam uso tu nego ne znam sta da ubacim osim SKY.inc treba mi valjda SKY.dll i SKY.so
valjda to jebem li ga ako ne pomoc pls
SKY.dll i SKY.so također moraš ubaciti

izaslo mi sad za newsamp a gde to da nadjem kucam burazeru na google newsamp.inc nema nigde ?

fatal error 100: cannot read from file: "newsamp" izlazi mi ovo i ako mi neko napise imas google kucaj pa cekaj druze zasta onda pitam i nek mi odgovori neko pametan nema ni na kurcu ovo ni na svetu iso sam na github ne postoji to include mi treba

https://github.com/emmet-jones/New-SA-MP-callbacks

Ne zove se "nEwSaMp" vec callbacks samo sto su ga balkanjerosi prekrstili.

Izvinjavam se sto vas smaram ali jbg treba mi pomoc opet izlazi neki kurac

fatal error 100: cannot read from file: "TimestampToDate"

fatal error 100: cannot read from file: "mh_inventory"
sad sam ono resio sam ti ovo izlazi a to ne postoji ocigledno moze neka pomoc pls u pitanju je mod sacramento rp pls pomoc

Da bi koristio bilo koji mod trebao bi (u većini slučajeva ali i kao najlakši postupak) imati i kompajlati sa pawno programa od tog moda jer se u ovom slučaju, većina ovih includeova zapravo nalazila u tom originalnom pawn/includes folderu ali ti pokrećeš pawno s drugog foldera pa skripta ne može pronaći te određene stvari koje su includeovane. U vezi tog mh_inventory to je vjerovatno custom include i takav include nemap na netu, baš ti treba taj originalni folder pawno/includesa od tog moda.

pa sta da radim gde da nadjem to mora resim te errore nekako pls pomogni

Odakle si skinuo odatle i uzmi, ako to ne znas ugasi komp i spakuj ga u cosak sobe.
Those parts of the system that you can hit with a hammer (not advised) are called hardware; those program instructions that you can only curse at are called software

ja ne razumem lice sta se ti javljas kad pitam ovog lika
idi ti druze u kurac koj djavo komentarises kad se ne pitas nista ae pali

Lepo sam ti rekao: odakle si i skinuo odatle i otvoris.

Jesi retardiran?
Those parts of the system that you can hit with a hammer (not advised) are called hardware; those program instructions that you can only curse at are called software

burazeru shvatas da je to mod Sacramento i ima ti neka sranja da se upali pawno MH_Script mi izlazi error neki mh_inventory ne znam gde to da nadjem to je neki custom include ali kad to obrisem izadje mi 26 error