Moze Pomoc

Započeo Simkeeee, Avgust 24, 2020, 21:58:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pa druze, ako fali nesto i ne nalazi se u tom modu, a nije objavljeno nigde onda ti nema druge nego da obrises to iz temelja...
Those parts of the system that you can hit with a hammer (not advised) are called hardware; those program instructions that you can only curse at are called software

fala brate ali neka hvala ceo mod sam odradio vec i da obrisem odjednom ne pada mi napamet a i nema bolji mod neki

Pa ako si vec radio znaci da si ga mogao compile-ovati? Ne razumem sta je problem, pre si imao te include-ove, a sada si izgubio ili?
Those parts of the system that you can hit with a hammer (not advised) are called hardware; those program instructions that you can only curse at are called software

Taj mod ima 3 pawna da se otvore u gamemodes MH_Script sc_script scrp i ovaj MH_script mi izbacio dosta canot read fileove i resio sam neke i dosao ovaj kad ga obrisem izadje 26 error pogledao sam i nesto kao h zove se error mh_inventory koji ne postoji ali kad upalim home server radi nego taj MH_script ima error nzm kako da ti objasnim

Koja ti je glavna skripta? Bitna ti je samo glavna skripta koju koristis da pokrenes mod.

koristim skriptu ovu SC_Script pise u server.cfg tu ali ono ce radi valjda server kad ga ubacim na host

Pa to ti je to, tebi radi server, a ove ostale skripte uopste ne moras da compile-as.

znaci ja mogu od one skripte da prebacim ovi kurci u tu sto pokrece server ili

Znaci sve u gamemodes folderu ne moras da diras dovoljno je samo SC_Script.amx da ubacis na host i to je to.

SKY dodaj u pawno/include sky.inc, u skripti ga includaj, ako koristis Sublime Text 3, pogledaj ono za compiler sta si dodavao za build, ako je na primer u desktopu mod Skill Arena u Skill Arena pawno/include dodaj SKY kako bi on mogao izvuci iz tog foldera taj include-a i koristiti ga u tvojoj skripti.
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]