"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ljubisa poslato Avgust 14, 2021, 19:40:00 POSLE PODNE
Pisao sam rucno ovde, valjda bi trebalo da radi ovako, ako imas neki problem napisi
[pawn]public OnPlayerText(playerid, text[])
{
    new
        string[144 + 1];

if(...) // ovde proveri ako je vlasnik
    {
        format(string, sizeof(string), "(( VLASNIK %s: %s ))", ..., text); // ovde gde su tri tacke getaj igracevo ime ako imas neku svoju funkciju
    }
    else if(...) // ovde proveri ako je admin
    {
        format(string, sizeof(string), "(( ADMIN %s: %s ))", ..., text); // ovde gde su tri tacke getaj igracevo ime ako imas neku svoju funkciju
    }
    else // ako nije ni admin ni vlasnik da vrati obicnu poruku
    {
        format(string, sizeof(string), "%s: %s", ..., text); // ovde gde su tri tacke getaj igracevo ime ako imas neku svoju funkciju
    }

ProxDetector(...); // u slucaju da nemas evo ti funkcija https://gist.github.com/ziggi/40edafde359776530f10d3218873fd02

return 0;
}[/pawn]

E brate a kako bih mogao da uradim aktivnu igru sistem. Na up modu

Citat: alennaki poslato Avgust 14, 2021, 19:48:27 POSLE PODNE

E brate a kako bih mogao da uradim aktivnu igru sistem. Na up modu
Evo mislim da ti je covek lepo rekao
Citat: Galardo poslato Avgust 13, 2021, 16:35:31 POSLE PODNE
Preoblikuj recenicu: Moze li mi neko napisati code za aktivnu igru.
Ne, ne mogu, tacnije, ne zelim, ali cu ti objasniti sta trebas uraditi kao i svakome.

Napravi neku varijablu tipa activePoints, zatim napravi timer koji ce se pokretati svakih 60min ili koliko ti vec odlucis.
Unutar tog timera povecas varijablu za ++, te mozes sa switch-om provjeriti broj poena i dati odredjenu nagradu.

Ima li itko sistem pijace tj poljoprivredni sistem gdje uzmes seme i posadis ga i onda naraste vocka i to ...
Radim u Fort Carsonu mod pa mi je potrebno ako ima netko , ima sam na prethodnom modu ali sam izgubio mod tkda ...

Citat: Bakir poslato Avgust 15, 2021, 12:59:52 POSLE PODNE
Ima li itko sistem pijace tj poljoprivredni sistem gdje uzmes seme i posadis ga i onda naraste vocka i to ...
Radim u Fort Carsonu mod pa mi je potrebno ako ima netko , ima sam na prethodnom modu ali sam izgubio mod tkda ...
uzmes, napravis.
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Moze li mi neko napraviti i poslati sistem za putovanje u svemir. Video sam na nekom serveru i bas do jaja izgleda, kad dodjes na mars imas bestezinsko stanje. Ako neko moze da mi napravi jer glup sam i ne znam. Koristim sa2.4. Hvala
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2021, 14:18:10 POSLE PODNE od Vlado_Jankanj

Možel meni neko napravit aktivnu igru

Trazim skriptu za death mode da kad mu ostane malo hpa da padne na pod i bude 10 minuta u animaciji ako mu niko ne pomogne da umre

Trazim Skriptu za Death Mode da kad mu ostane malo hpa da padne na pod i bude u animaciji kao da je ranjen da bude 10 minuta u animaciji i da nakon 10 minuta ako mu niko ne pomogne da iskrvari

Jel mi neko moze poslati kod za crno trziste ..
npr da se dodje na odredjenu lokaciju i kuca /crnotrziste nakon cega izadje dialog kupovine oruzja, da ovu cmd mogu koristiti samo mafije / bande . Banda mi je definisana kao ORG_TIP_BANDA ,a mafija ORG_TIP_MAFIJA

Citat: Hirkich poslato Avgust 14, 2021, 08:27:00 PRE PODNE
Poz, pocetnik sam u skriptanju i treba mi help oko necega
.. da li mi neko moze napraviti system kada si admin/vlasnik na duznosti i kada napises nesto u chat da se to istice
Naprimjer : (( Vlasnik Hirkiich_ : test... ))
Ako moze npr da kada vlasnik pise da je text tamno crvene boje a kada pise admin svijetlo plave. Ako neko moze napraviti neka posalje bio bi mu zahvalan <3

ima neko?

Citat: Hirkich poslato Avgust 20, 2021, 21:15:02 POSLE PODNE
ima neko?
[pawn]
static gPlayerAdminLevel[MAX_PLAYERS];

public OnPlayerText(playerid, text[])
{
    static __fmt[128];
    switch (gPlayerAdminLevel[playerid]) {
        case 1..4: {
            // ovo 1..4 ti je od prvog levela do cetvrtog, ja sam dao primer da je od
            // ...prvog levela do cetvrtog admin a kasnije ide vlasnik (level 5)
            // ovde gde su ti tri tackice tu getaj igracevo ime ako imas svoju funkciju neku..
            format(__fmt, sizeof __fmt, "(( Admin %s: %s ))", ..., text);
        }

case 5: {
            format(__fmt, sizeof __fmt, "(( Vlasnik %s: %s ))", ..., text);
        }

default: {
            format(__fmt, sizeof __fmt, "(( %s: %s ))", ..., text);
        }
    }

SendClientMessageToAll(-1, __fmt);

return 0;
}
[/pawn]

Trazim skriptera da me nauci da skriptam spreman sam da platim ako bude trebalo kontaktirajte me putem pma.

Cao, ako neko ima dinamicni port sistem da mi posalje, znam da ima na yt a iskreno mrzi me da gledam pa da prepisujem, pa eto ako neko ima nek posalje :D Hvala <3
:)

Citat: Vatrenii poslato Avgust 27, 2021, 21:47:49 POSLE PODNE
Cao, ako neko ima dinamicni port sistem da mi posalje, znam da ima na yt a iskreno mrzi me da gledam pa da prepisujem, pa eto ako neko ima nek posalje :D Hvala <3
Idi beri baje.

Citat: Vatrenii poslato Avgust 27, 2021, 21:47:49 POSLE PODNE
druze, tebe mrzi i da prepisujes neciji kod... Mani se skriptanja please!
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.