◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Ksander
Citat: XunderNebitno koliko god bio dobar i sa tobom Makenzi, Vedranom, Ziletom, Lanijem i ko se vec sve tu proziva moram se sloziti sa Krampom.
Umjesto toga sto se prozivate, ovaj forum bi mogao biti mnogo ljepse mjesto za pocetnike kada bi vi iskusniji usli u normalnu raspravu - podijelite svoj kod i napisite zasto je bolji od koda koji je neko drugi podijelio.

Pa... Hajde da probamo?

Citat: Galardo poslato Avgust 13, 2020, 00:14:49 PRE PODNE
Dodji vamo da ti odvalim glavu kao sto sam gospodjici naithan odvalio.
Dovoljne su mu bile tri runde da se iznevira i izbrise igricu  :D
@N.D ovo nesto na tvoj racun , ja to ne bih trpeo :D

baš sad razmišljam o ekipi koja je poput vulkana konstatno eruptirala što se td.ova tiče
viceroy, foux, muma, momenzi, fojnica, shomy, jason r, daddy(doduše, jedan je od retkih koji su i dalje u punoj snazi)

bašbaš mi nedostaje ta konkurentnost koja danima sve više i više odmicala :(

Citat: jerenic34 poslato Avgust 13, 2020, 01:52:07 PRE PODNE
baš sad razmišljam o ekipi koja je poput vulkana konstatno eruptirala što se td.ova tiče
viceroy, foux, muma, momenzi, fojnica, shomy, jason r, daddy(doduše, jedan je od retkih koji su i dalje u punoj snazi)

2017 na '18 godinu sam se nadao da ću jednoga dana biti kao ti što se tiče TDova, da ću ih znati odraditi onako momački kao što si ti i kao što je fuksich znao.
Sad, jesam li uspio, pitanje je :D
Nikad nije kasno da se vratimo u stara vremena legende moje, nikad nije kasno ;)

Citat: jerenic34 poslato Avgust 13, 2020, 01:52:07 PRE PODNE

Kad sam prije dvije godine mozda gledao tvoje radove, u glavi sam imo kreaciju kako bi bilo kad bi se ljudi meni javljali da im radim td-ove.. Ej, mogao sam se javiti ovom fouxu, lijepo radi ovo...
Bukvalno, dolazilo mi je da kopiram druge radove, ali sam gurao na svoj fazon da radim i da nastavim sa novijim i modernijim textdrawima..
Ja sam fakticki gledao druge radove kao sto su npr. tvoji, od Mume, Momenzija.. Mislim u to vrijeme su najbolji radovi bili vasi definitivno.
Vjerujem da i sad imate to nesto i da bi mogli da se takmicite na battle-ovima.
Daj covjeku ribu i nahranit ces ga za jedan dan, nauca ga da peca i nahranit ces ga za cijeli zivot.
<3
Peace, .foux :)
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Dobar dan tderi i ostala bagro :D saim se :D

Citat: Galardo poslato Avgust 13, 2020, 15:12:20 POSLE PODNE
Je li to ruski forum?
Nope , nesto jos lepse , kineski forum sa skriptama na rusko-balkanskom :D

Zakleo sam se
U bioskopu bas
Kad odrastem bicu
Salko Dinamitas