◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 09, 2020, 00:26:54 PRE PODNE
Spremajte picice od oktobra, jebacu vas
Slavić nam postaje Administrator trntrntrntnnn :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 09, 2020, 00:29:47 PRE PODNE
@CADILAB jel i ti ides na fax? ako ne , verovatno nesto oko posla pa ces nas i ti j*****
Ide I on na Fax... Ali kad mu dopizdi vidjeces gori je od slavica I od votke...

Pozdrav prisutnima :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

No one:

Me and the boys burning whole Notre-dame down:

@Ksander

heeej šta sam paraaa konobaruu daoooo hej polaaa grada sada bih imaoooooo

Ja napravim td-ove boli glava komentar 'fino'
Naslov teme moj prvi textdraw 37 kometara 'ekstra buraz' :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Avgust 11, 2020, 13:03:10 POSLE PODNE
Ja napravim td-ove boli glava komentar 'fino'
Naslov teme moj prvi textdraw 37 kometara 'ekstra buraz' :D
A NIJEEEE TEOOOOOOO ^_____^ ahahahahah
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ne napadajte novajlije odmah tako, evo posljednji je objavio mod očito ga je on nešto malo radio nemam pojma i odmah ga udaljavate od možda nekog njegovog cilja nemam pojma. Pa šta ako je objavio, i moj prvi post je bio GM koji sam našao na KGB forumu ali naravno po lijepom formularu :D
To je jedna greška, kako kažu prvi mačići se bacaju u vodu, ne zamjerite im na prvim greškama, ako počnu da se ponavljaju onda bi trebalo reagovati, pogotovo ako nije novajlija na forumu.

Citat: daddy. poslato Avgust 11, 2020, 15:59:23 POSLE PODNE
Ne napadajte novajlije odmah tako, evo posljednji je objavio mod očito ga je on nešto malo radio nemam pojma i odmah ga udaljavate od možda nekog njegovog cilja nemam pojma. Pa šta ako je objavio, i moj prvi post je bio GM koji sam našao na KGB forumu ali naravno po lijepom formularu :D
To je jedna greška, kako kažu prvi mačići se bacaju u vodu, ne zamjerite im na prvim greškama, ako počnu da se ponavljaju onda bi trebalo reagovati, pogotovo ako nije novajlija na forumu.
Doces ti meni na discord!

Citat: daddy. poslato Avgust 11, 2020, 15:59:23 POSLE PODNE
Nije to problem samo u GM , jos gore je u Pawn skriptanju , pojedini clanovi previse sebi daju za pravo neke stvari i zato se to i desava.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 11, 2020, 16:50:09 POSLE PODNE
Nije to problem samo u GM , jos gore je u Pawn skriptanju , pojedini clanovi previse sebi daju za pravo neke stvari i zato se to i desava.
<--