◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

@daddy. ma burazeru opusti se,nemas potrebe se osjecati "krivim",sprdaj se kao i ja.
Vidis kako se Slavic i ja divno slazemo,malo on mene,malo ja njega.

Citat: Galardo poslato Avgust 08, 2020, 23:55:20 POSLE PODNE
@daddy. ma burazeru opusti se,nemas potrebe se osjecati "krivim",sprdaj se kao i ja.
Vidis kako se Slavic i ja divno slazemo,malo on mene,malo ja njega.
Lako je zajebavati se sad sa njim , ajde uradi to kad padne neki vazni ispit :)

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 08, 2020, 23:57:24 POSLE PODNE
Imamo metodu i za hitne slucajeve.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 08, 2020, 23:57:24 POSLE PODNE
Pa sta nas briga za ispit, nismo ga mi tjerali da upise medicinu hahahaha, i ja kad sam pado ispite i testove niko drugi mi nije bio kriv do ja sam sebi. :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Avgust 09, 2020, 00:17:16 PRE PODNE
Pa sta nas briga za ispit, nismo ga mi tjerali da upise medicinu hahahaha, i ja kad sam pado ispite i testove niko drugi mi nije bio kriv do ja sam sebi. :D
Ne bih da palim vatru ali ti hoces da kazes da on nije za medicinu?

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 09, 2020, 00:19:23 PRE PODNE
Ni ti nisi ni za kurca pa šta :P

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 09, 2020, 00:19:23 PRE PODNE
Ne, nisam to rekao brate. Ispada tako da npr. on ne prodje ispit, dodje nervozan i niko nista ne smije da kaze... Nije on niko vazan, isto kao i mi sto nismo. To ti dodje kao da si ti stigao sa posla nadrkan i istresas se na svoju porodicu, ili zenu i dijete... U tom kontekstu sam mislio, jer nije nasa briga zasto on nije polozio ispit, sam je birao svoj put i respect zbog medicinske skole. GG.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Avgust 09, 2020, 00:23:04 PRE PODNE
Ne, nisam to rekao brate. Ispada tako da npr. on prodje ispit, dodje nervozan i niko nista ne smije da kaze... Nije on niko vazan, isto kao i mi sto nismo. To ti dodje kao da si ti stigao sa posla nadrkan i istresas se na svoju porodicu, ili zenu i dijete... U tom kontekstu sam mislio, jer nije nasa briga zasto on nije polozio ispit, sam je birao svoj put i respect zbog medicinske skole. GG.
De ba jebe te,sta se pravdas mu  :D

Ne, nisam to rekao brate. Ispada tako da npr. on ne prodje ispit, dodje nervozan i niko nista ne smije da kaze... Nije on niko vazan, isto kao i mi sto nismo. To ti dodje kao da si ti stigao sa posla nadrkan i istresas se na svoju porodicu, ili zenu i dijete... U tom kontekstu sam mislio, jer nije nasa briga zasto on nije polozio ispit, sam je birao svoj put i respect zbog medicinske skole. GG.
Opusti se , sprdnja macak :)

Citat: Galardo poslato Avgust 09, 2020, 00:23:40 PRE PODNE
De ba jebe te,sta se pravdas mu  :D
Samo pravda moze da opere ovo, a mogu i dva boksera u kutnjake hahahahaha :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Ovaj reaguje isto kad majci pokažeš meme pa ga ona prevrne u lekciju jebote :D