◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Nesto se promijenilo na https://monitor.sacnr.com/ jer ne vidim vise ruske servere na cijeloj listi sa 1000/1000  ;D :P
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Koji je najbolji procesor za Male pare (Do 20e)?

Citat: Teodor poslato Jul 16, 2020, 18:30:24 POSLE PODNE
Koji je najbolji procesor za Male pare (Do 20e)?
Mozes naci solidan i5 druge i trece generacije za taj novac

Ljudi me još uvijek taguju da lockam teme, dosta veliki utisak ostavih 8)

Ima netko da bi kupio Origin Acc. za cca 30-40 eura, ima FIFA 20 i Battlefield 1.
Poslednja Izmena: Jul 17, 2020, 13:49:10 POSLE PODNE od Hydra.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Hoćeš ti kupiti paypal accove, ima po $300,$400,$800 ,neki mozda imaju i više ,al preporučujem da  koristite VPN, kada skidate te pare.

Cekam nesto da mi se skine, ulazim u browser kucam bal, iskoci balkan samp reko da vidim sta ima ovuda, sve se isto vrti, ajmo TDeriiiiii
fb izbrisan prije mjesec i kusur nisam odavno procitao nista kanceregono, lijepo mi je
Trebajul kome neki zanimljivi modovi sto imam medju dokumentima, vrijedi li uploadovati ljudima?

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Citat: just_Sukiii poslato Jul 17, 2020, 19:45:18 POSLE PODNE
Cekam nesto da mi se skine, ulazim u browser kucam bal, iskoci balkan samp reko da vidim sta ima ovuda, sve se isto vrti, ajmo TDeriiiiii
fb izbrisan prije mjesec i kusur nisam odavno procitao nista kanceregono, lijepo mi je
Trebajul kome neki zanimljivi modovi sto imam medju dokumentima, vrijedi li uploadovati ljudima?
Imao sam priliku pogledati arcadius mod,fino sve nema sta,ovi nasi ljudi ne zasluzuju takve modove  ;)

Pozdrav svima, kodira li se šta ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 18, 2020, 15:40:09 POSLE PODNE
Pozdrav svima, kodira li se šta ?
@LoOdaK ma slabo nesto u zadnje vrijeme :?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU