◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Drugaru hitno treba dizajner da uradi logo za majcu, naravno ne za dzabe. Saljite instagram u PM, hitno je i samo profesionalni

ps. treba mu logo za firmu
Poslednja Izmena: Jul 13, 2020, 19:43:57 POSLE PODNE od Andrijevic

Ne igram nogomet iducih par mjeseci, danas sam prozivio po tko zna koji put da od mojih jaja prave kajganu.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Andrijevic poslato Jul 13, 2020, 19:39:11 POSLE PODNE
Drugaru hitno treba dizajner da uradi logo za majcu, naravno ne za dzabe. Saljite instagram u PM, hitno je i samo profesionalni

ps. treba mu logo za firmu
Ako mu treba logo za firmu, moze na Google nac sajtove koji nude opciju kreiranja vlastitog logo-a za pare ?
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Jul 13, 2020, 20:29:49 POSLE PODNE
Ako mu treba logo za firmu, moze na Google nac sajtove koji nude opciju kreiranja vlastitog logo-a za pare ?
Ne pametuj, ovde ima mnogo dobrih dizajnera ako hoce neko neka se javi ako nece bmk, ne zanima me sta ima na googleu

Citat: Andrijevic poslato Jul 13, 2020, 20:49:34 POSLE PODNE
Ne pametuj, ovde ima mnogo dobrih dizajnera ako hoce neko neka se javi ako nece bmk, ne zanima me sta ima na googleu
Pa lepo ti kaze covek , zasto bih neko u 2020 godini placao bilo koga da mu uradi logo za firmu ili organizaciju kada imas vec gotovih templateova i uradjenih dizajnova , pa ja prvi za svoj biznis koristim logo sa interneta a znam i par lokala po Srbiji koji to isto rade.

Citat: Andrijevic poslato Jul 13, 2020, 20:49:34 POSLE PODNE
@daddy. ti moze odraditi ako je voljan (za pare nikad nije problem)  :D
ps. ne seri puno.

Radio sam i dizajnove za firme i nije problem, možemo ući u posao ali što se po meni tiče @Jevremovic -a mogu da nazovem najozbiljnijim dizajnerom od onih koji se nalaze na ovom forumu, možeš njega takodjer da kontaktiraš, lik je jedno 100 ljestvica više od nas.

Vredili u danasnje vreme sampa ulagati malo vise novca jedno 50-100-200 eura da bi se nesta uradilo?

Citat: Lukenzzi_Cassano poslato Jul 13, 2020, 22:15:27 POSLE PODNE
Vredili u danasnje vreme sampa ulagati malo vise novca jedno 50-100-200 eura da bi se nesta uradilo?
Ulozi u nesto od cega ces imati veci profit...

Citat: Lukenzzi_Cassano poslato Jul 13, 2020, 22:15:27 POSLE PODNE
Ja imam običaj reći da je najbolje ulagati u znanje :)

Ja lično nikada ne bih uložio toliki novac na samp.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Treba više ulagat u SAMP tako da Kalcor ima za bolje mašine.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords