◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Hvala  :)
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Kako je samo lijepo probuditi se i započeti predivnu ceremoniju blokiranja ograničenih mozgova sa facebooka ♥

Citat: daddy. poslato Jul 12, 2020, 12:50:32 POSLE PODNE
Kako je samo lijepo probuditi se i započeti predivnu ceremoniju blokiranja ograničenih mozgova sa facebooka ♥
Svaki drugi post i komentar su teške debilcine,smorilo me više da ih blokiram,uostalom ako njih nije sramota ne vidim zašto bi mene bilo.

Ima li neko link od onog posta/tutoriala đe su ispisane sve funkcije oko pay n spray tražim već neko vreme ne mogu da ga nađem objavljeno je na forumu pre oko nedelju ili 2 tako nešto

Evo prvi put koristim texture studio, kada da onda izaberem objekt na koji zelim staviti texturu, i dali nakon postavljanje iste moram postavit index i ta sranja ili je automatski. I za kraj kako uklonit dupliciranu texturu/objekt sa odredenog objekta.

Citat: Hydra. poslato Jul 12, 2020, 20:34:34 POSLE PODNE
Evo prvi put koristim texture studio, kada da onda izaberem objekt na koji zelim staviti texturu, i dali nakon postavljanje iste moram postavit index i ta sranja ili je automatski. I za kraj kako uklonit dupliciranu texturu/objekt sa odredenog objekta.
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=108799.0 mozda ti ovo pomogne,ne razumijem se toliko da bi ti mogao objasniti...

Citat: Galardo poslato Jul 12, 2020, 20:36:37 POSLE PODNE
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=108799.0 mozda ti ovo pomogne,ne razumijem se toliko da bi ti mogao objasniti...

Hvala, pomoci ce.

U koji pdf mogu otvoriti temu u vezi jednog programskog jezika?
Poslednja Izmena: Jul 12, 2020, 22:00:25 POSLE PODNE od Galardo

Koji sam ja mozak, cekam da izadje detroit: become human u 12 mjesecu i tek jucer vidim da je izasla prije 7 mjeseci, danas skinuo, odlicna igra :D

Citat: Galardo poslato Jul 12, 2020, 21:57:27 POSLE PODNE
U koji pdf mogu otvoriti temu u vezi jednog programskog jezika?
Development?

Pozdrav, šta se radi ?

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!