◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Privodi se kraju ova godina, a tek je poceo junski rok xD

Nisam, samo mi je komp za radnim stolom pa kombinujem komp i knjigu, i onda se BS provuce jer je upaljen :P
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jun 25, 2020, 12:16:07 POSLE PODNE
Privodi se kraju ova godina, a tek je poceo junski rok xD

Nisam, samo mi je komp za radnim stolom pa kombinujem komp i knjigu, i onda se BS provuce jer je upaljen :P
Malo zadji u samp mape, moderatori su nula, nista ne rade.
Dupli i trodupli postove ubise.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: SlavicBeast poslato Jun 25, 2020, 16:14:18 POSLE PODNE
Nista alarmantno ;)
To su većinom početnici, a početničke greške se mogu oprostiti 1-2 puta. Oni koji pogreše malo rigoroznija pravila (svadjanje, postavljanje teme bez kodova, ...) se sankcionisu brisanjem/lockanjem. Na greškama se uči. Ako je moderator 0, zamoliću Slavića da tebi seta moda samp mapa. Hvala :)
Poslednja Izmena: Jun 25, 2020, 17:07:37 POSLE PODNE od Vasic
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Može netko da preporuči solidan ENB.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Vasic poslato Jun 25, 2020, 17:02:27 POSLE PODNE
To su većinom početnici, a početničke greške se mogu oprostiti 1-2 puta. Oni koji pogreše malo rigoroznija pravila (svadjanje, postavljanje teme bez kodova, ...) se sankcionisu brisanjem/lockanjem. Na greškama se uči. Ako je moderator 0, zamoliću Slavića da tebi seta moda samp mapa. Hvala :)
Ne, ne, nismo se dobro shvatili. Nisam siguran, necu se izlijetat, ti si mod. više pdf-ova... Ne možeš sve stići, al' kad je on već tu nek radi malo. :D
Al', to je cjelokupno mišljenje za novije mod., jer sam vidio negdje postavljaju neka glupava pravila, izmjenjuju i tako to.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Koji moderator i koji podforum je u pitanju? Nigde se ne postavljaju i menjaju pravila a da prethodno nisam konsultovan. Sve se radi da bi se olaksalo moderatorima, obicnim korisnicima, pogotovo novim jer ih je sve vise i meni na kraju.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

HAJTE I VI - DA PLAŠIMO NAROD :D

Rust, Python, TypeScript, Kotlin, WebAssembly, Swift, Clojure, Elixir, Go, SQL

Citat: zealot poslato Jun 25, 2020, 21:47:11 POSLE PODNE
Ne, ne, nismo se dobro shvatili. Nisam siguran, necu se izlijetat, ti si mod. više pdf-ova... Ne možeš sve stići, al' kad je on već tu nek radi malo. :D
Al', to je cjelokupno mišljenje za novije mod., jer sam vidio negdje postavljaju neka glupava pravila, izmjenjuju i tako to.
Kako god, redovno kontrolisem podforume svaki dan iako kojim slucajem ne stignem da resim nepravilne teme, sutradan ih rešim.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

TALE - BALKAN UNDERGROUND HIMNA 2020 (Official audio)

https://www.youtube.com/watch?v=hfWeuw5Kpgs
Armin Talić - New Western Community

www.nwrpcommunity.info
SAMP IP: 5.196.171.87:7777

@ArminT Svidja mi se  :-*
- Znate ono kada ljudi na instagramu stavljaju neke mudre poruke u biografiji?
E pa ja cu isto. -

"Kad zatvorim oci, ne vidim nista."

Armin Talić - New Western Community

www.nwrpcommunity.info
SAMP IP: 5.196.171.87:7777