◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Nekome treba dugotrajno hlađenje.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: zealot poslato Jun 20, 2020, 12:04:59 POSLE PODNE
Woooow, još nije banovan ?
Pa kad ti nisi banovan na tom drugom accu zasto bi on :)

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 20, 2020, 12:06:50 POSLE PODNE
Pa kad ti nisi banovan na tom drugom accu zasto bi on :)
Je l' ja psujem nekom majku ovako ?
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Jun 20, 2020, 12:20:10 POSLE PODNE
Je l' ja psujem nekom majku ovako ?
Ne Foux upsssss...... ali si radio nesto drugo pa si banovan na mainu

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 20, 2020, 12:22:05 POSLE PODNE
Ne Foux upsssss...... ali si radio nesto drugo pa si banovan na mainu
Da, ja sam Foux, ako neko ima nešto protiv neka me i ovdje banuje. Imam razlog zašto imam ovaj račun 3 godine, tako da sam ograđen, a ti samo ispadaš glup. :D
Na tvom mjestu bih šutio i ne izlijetao se...
Poslednja Izmena: Jun 20, 2020, 12:35:48 POSLE PODNE od zealot
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Jun 20, 2020, 12:34:38 POSLE PODNE
Na tvom mjestu bih šutio i ne izlijetao se...
Jel ovo treba da protumacim kao pretnju neku ili?
Dobro necu vise , posto si ti mudonja veliki (koji trazi ban a i dalje je na forumu samo pod drugim nickom) a ja sa mudonjama ne volim da ulazim u frku :D
EDIT : Zaboravio sam reci , ne volim da ulazim u frku ali volim da ih prcam :D
Poslednja Izmena: Jun 20, 2020, 13:15:41 POSLE PODNE od Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 20, 2020, 13:10:32 POSLE PODNE
Dobro necu vise , posto si ti mudonja veliki (koji trazi ban a i dalje je na forumu samo pod drugim nickom) a ja sa mudonjama ne volim da ulazim u frku :D

Ja sam cuo da su u tebe ulazili vise nego u macu diskreciju...

Tripujes inteligenciju a zapravo je nemas. Samo cu reci da ja ne moram sebe da podizem u javnost da bih bio uspesan u svom poslu , kao sto i jesam... Koliko vidim ti jedini ovde samo menjas strane i uvlacis se svuda. Mislis da iko krije svoj nick iza profila ? Smesan si... ajd sad pozdrav , morao sam uci malo da spustim ovog satro pametnog lika...
====================
Respect List : Galardo | daddy. | LoOdaK | .foux |
====================

Vidi vidi ekipe sto se okuplja , veliki producent i najpametniji lik na svetu u akciji.

Uspesan u svom poslu a rezultata nema + jesi znao da se pametni ljudi ne nastavljaju i ne spustaju se na taj nivo a ti si to upravo uradio :D

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 20, 2020, 13:46:04 POSLE PODNE
Vidi vidi ekipe sto se okuplja , veliki producent i najpametniji lik na svetu u akciji.

Uspesan u svom poslu a rezultata nema + jesi znao da se pametni ljudi ne nastavljaju i ne spustaju se na taj nivo a ti si to upravo uradio :D

Kada si vezan ugovorom ne smes iznositi nista u javnost , no kako bi to znao neko pametan  :D

Naspram tebe sam pamet izmislio , tako da smo to resili isto.

Pametni ljudi se ne nastavljaju , a ja sam izneo cinjenicu... imas 20y kako kazes , ne raspravljas se sa decom , a u glavi si jos dete... Ako pratimo tvoju logiku , ispade vise od 60% ljudi na svetu glupo  :D

Ajd se vise ne pravi pametan , posto ocigledno nisi... Sad stvarno odoh i vise necu ulaziti jer nemam vremena za imbecile poput ovog... Ps. Vinny-Pu da ti ja kazem nesto , ja dok sam radio Beat-ove za neke worldwide ljude kao ghost , ti nisi ni znao znacenje te reci. Ja se ne moram hvaliti uspehom , moj uspeh znam sam i radim svaki dan sve jace , no tek ove godine sam odlucio da kada mi istekne ugovor , otvaram nesto svoje i radim za sebe. Ja nikad necu biti popularan , jer to ne zelim ,kao ni live nastupe , ne vidi svako zivot isto... Meni lepse da bleim u basti koju ja napravim , da gledam pejzaze po selu , uzivam i budem kreativan. Sto si ti napravio sa svojih 20godina ? Zavrsena prica. Eh da , jos nesto , kada bi ti samo znao kako ja radim , to ti moze reci @zealot @daddy. @Galardo @MaTTaTa  ili bilo ko ko je gledao Live kako ja radim neki Beat... GG za tebe , ne vidimo se vise.  8)
====================
Respect List : Galardo | daddy. | LoOdaK | .foux |
====================

Rezultati su ti koji govore za tebe , i ja mogu reci da sam direktor microsofta ili tako nekog velikog preduzeca a nisam , ajde idi vise , stalno ides a nikada da odes zapravo , pametni nas :D

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 20, 2020, 13:10:32 POSLE PODNE
Nije prijetnja, nego se praviš da si inteligentan. Vidim dole kažeš da se ne treba spuštat na manji nivo i nastavljat raspravu...
Jesam mudonja, i vidim kako prcaš... Zašto me nisi čekao onaj dan na disc. dok jedem ? :D
Pobjegao iz chata ko pičić. Izjebali te, nisi imao šta da kažeš i na kraju kaže 'pustio sam vas da vidim dokle ćete da idete'...
Tu glupost nisam čuo odavno. Priznaj sebi da si se učmario i da se plašiš bana. I po 100. put ti ponavljam, jer vidim da si očigledno glup ili ćorav. Ja nisam rekao da neću bit na forumu, ja sam banovan i valjda razumiješ šta znači napustit i ne koristit, a šta biti banovan.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Jun 20, 2020, 14:12:58 POSLE PODNE
Nije prijetnja, nego se praviš da si inteligentan. Vidim dole kažeš da se ne treba spuštat na manji nivo i nastavljat raspravu...
Jesam mudonja, i vidim kako prcaš... Zašto me nisi čekao onaj dan na disc. dok jedem ? :D
Pobjegao iz chata ko pičić. Izjebali te, nisi imao šta da kažeš i na kraju kaže 'pustio sam vas da vidim dokle ćete da idete'...
Tu glupost nisam čuo odavno. Priznaj sebi da si se učmario i da se plašiš bana. I po 100. put ti ponavljam, jer vidim da si očigledno glup ili ćorav. Ja nisam rekao da neću bit na forumu, ja sam banovan i valjda razumiješ šta znači napustit i ne koristit, a šta biti banovan.
Evo ako hoces mozemo sad na discord face to face nemam problem :D

Citat: SlavicBeast poslato Jun 20, 2020, 14:23:00 POSLE PODNE
Prijave traju do 23:59, go go go
To mi nikad nece biti jasno sto bas 23:59:59 nek bude sledeci dan 00:00:00