◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne bih da psujem nikome ,ali @Vodka Play druze branis NWestern ,saljem ti slike isfuravas, znaci ljudi botove ubacuju nema sta ne rade... a i dalje su na sluzbenoj listi ,skinuli ste YUB radi botova,i pm... Nea' sta ggwp ;) ;)
Sve mi je sad jasno ,ovo je sve preko stela ,i velika nepravda je ovde na ovom forumu.
Poslednja Izmena: Jun 12, 2020, 19:56:12 POSLE PODNE od CarlosWattana

Citat: CarlosWattana poslato Jun 12, 2020, 19:55:03 POSLE PODNE
Ne bih da psujem nikome ,ali @Vodka Play druze branis NWestern ,saljem ti slike isfuravas, znaci ljudi botove ubacuju nema sta ne rade... a i dalje su na sluzbenoj listi ,skinuli ste YUB radi botova,i pm... Nea' sta ggwp ;) ;)
Sve mi je sad jasno ,ovo je sve preko stela ,i velika nepravda je ovde na ovom forumu.

Da u cilju je njemu, pored svog servera, da brani neki tamo znj server, ajde spustite loptu vise, bice skinuti kad tad

Sad samo fali i da Stexi komentarise i full je :D

Postajemo kao francuzi u 19-20 vek.Francuska revolucija se dignula protiv svog kralja tako i mi sa Vodkom

Polako braco ako ubacuju botove i sire muda fino ljepo sa crasherima po serveru pa da vidimo dali imaju silu.

Za New Western garantujem da ne ubacuje botove

@Lukenzzi_Cassano  mora da si arminov neki prijatelj, idi baci se sa mosta ;) Ne ubacuju sad, jer ih je vodka opomenuo, i ne smju ,boji se armin usro se' xaxaxxa

Molim sve clanove koji su aktivni u glavnom razgovoru da postuju pravila foruma, sto znaci BEZ IKAKVE RASPRAVE. Svaki naredni post ce biti obrisan koji je vezan za bilo kakvu raspravu. Hvala na razumevanju.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Rasprava moze biti i zdrava, ne mora nuzno biti svadja/prepirka. Mislio sam da offtopic i sluzi za raspravu o svemu i svacemu(bez svadja, psovanja, nacionalnih tema itd...) :)

Zivot ide daljeeeee drumovi me vode taaaakavvvv kkaaaao ja se uvijekkk docekaaa na nogeeee

E, Bože svašta...    8)
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

SVE OVE BANKE I HOTELE S' BRACOM DELIM DAJ NAM VECI SEFFF

Dobro jutro svima :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!