SAMP Community/Pogledajte

Započeo Kazzy10, Oktobar 01, 2010, 13:50:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo pozdrav ja sada osnujem SAMP Community na njemu ce biti
3 SAMP Servera
2 Servera Za razgovaranje(team speak 2 / ventrilo , teamspeak 3)
Naravno ja sve troskove poduzimam
sto trazim je ljude koji ce voditi server za mene koji ce biti admin lvl 1338 i koji znaju skriptati
naravno dodajte me na
msn:
kazzy.10@hotmail.com
xfire:
greenmaster007

Cini mi se kao da kradete ime od mog srv, al ajde :D

ZicMortal

Kazzy10,. evo ti jedan savjet.

Sagledaj malo svoju situaciju.

- Sam ces placati troskove, za ovo sta si nabrojo... neces placati ispod 100 kn mjesecno
- Naci ces neku budalu koja ce te sjebati sa svojim glupostima i potrositi tvoje vrijeme kao i novac
- Nemas EKIPE
- Nemas nikakav mode za svoj server (na pravi mode mislim onaj na kojem se ulozilo dosta truda, ostalo sve pada u vodu)
- Sa time 'trazim ljude' privuci ces dosta debila koji ti 'zele' pomoci

Samo sam realan...

Mikic95

Ja sam te dodao na MSN. Pa ćemo se tamo čuti. A ako ti treba GameMod ima moj frend neki sam je sve skriptao, mislio je svoj server otvorit ali je odustao od toga  :)

Citat: ZicMortal poslato Oktobar 01, 2010, 17:59:33 POSLE PODNE
Kazzy10,. evo ti jedan savjet.

Sagledaj malo svoju situaciju.

- Sam ces placati troskove, za ovo sta si nabrojo... neces placati ispod 100 kn mjesecno
- Naci ces neku budalu koja ce te sjebati sa svojim [cenzura]ostima i potrositi tvoje vrijeme kao i novac
- Nemas EKIPE
- Nemas nikakav mode za svoj server (na pravi mode mislim onaj na kojem se ulozilo dosta truda, ostalo sve pada u vodu)
- Sa time 'trazim ljude' privuci ces dosta debila koji ti 'zele' pomoci

Samo sam realan...

Ovo potpisujem...Bas sam gledao kako se svaki drugi dan otvori 1 server i onda za kojih par dana propadne,to je zbog loseg gamemoda...Tako da ako mislis raditi Community preporucujem ti da se potrudis...
Mysterious roleplay

a znam .. ali nitko nece imati ftp niti ista nego ja.. imam u planu napraviti nest sto jos nije nitko na balkanu napravio za to mi trebaju dobri skripteri.. ako tko od vas ima volje pomoci ili nesto add me na kazzy.10@hotmail.com
EDIT: evo TS3 server dignut i SAMP sada trazim dobre skriptase :D
Poslednja Izmena: Oktobar 01, 2010, 20:03:44 POSLE PODNE od Kazzy10

ZicMortal

Citat: Kazzy10 poslato Oktobar 01, 2010, 19:21:39 POSLE PODNE
a znam .. ali nitko nece imati ftp niti ista nego ja.. imam u planu napraviti nest sto jos nije nitko na balkanu napravio za to mi trebaju dobri skripteri.. ako tko od vas ima volje pomoci ili nesto add me na kazzy.10@hotmail.com

Vjeruj, na balkanu je sve isprobano. Tesko ces naci dobrog skriptera govoreci 'trazim dobre skriptere'... bolje se raspitaj malo, jer pravi skripter ti se nikad nece hvaliti time šta je napravio i onime šta zna raditi.

Stjepan, ti bi pomagao a ne znaš pomičnu kapiju napraviti ?

Citat: StjepanS poslato Septembar 24, 2010, 14:58:47 POSLE PODNE
Imam problem moze mi ko pomoc? oko ovog....ja sve napravim i nece mi ubacim u MTA i nece odem u MTA da vidim jel oce i kucam to i nece -.-

A ti nećeš naći dobrog skriptera koji će ti raditi za 1338... Dobri skripteri ili rade samo za sebe, ili rade za pare uglavnom
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

nije isprobano na balkanu ;) barem nisam cuo a u sampu samp sa prekidanjem 3,5 godine :D

ZicMortal

Citat: Kazzy10 poslato Oktobar 01, 2010, 20:16:58 POSLE PODNE
nije isprobano na balkanu ;) barem nisam cuo a u sampu samp sa prekidanjem 3,5 godine :D

Vjeruj, ima dosta budala koje ne cijene trud, koji ne uvidjaju tudje ideje i koji su umisljeni do bola. Kako god racunas, potrebno ti je trud, strpljenje, rad i EKIPA. A ako ne mislis uspijeti onda nemoj ni citati ovo jer nema smisla.