◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ma jedina stvar koju treba da skontas je da ima debila pun kurac, svi oce svoje servere neke i svi oce da se uguraju negdje a 99% tih nije ni za to da bude clan administracije na nekom serveru

Dok se vi svadjate neko mora podici kucu na dva sprata :D work in progress ;)

Citat: TiXoR_ poslato Maj 13, 2020, 15:46:47 POSLE PODNE
ako se ne varam, no boot je potjeran s ovog foruma jer je imao botove? zar ne?
djuro je bija šerif na ovome forumu, ali bar nije psova.. i nije radija nacionalizam.

Kakva laž :)
Izbačen sa liste kao i svi serveri koji su pripretili CH-u, bez ikakvog razloga. Ovaj forum je napravljen samo radi promovisanja CH-a.

Mnogo ste spamovali, boli me kurac da čitam, možete svi kompletno da mi se napušite kurca koji meni pridikujete kako i šta treba da radim. ;) Uuuuuu vatraaa, idemooo, ajde paljevine.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

@Vodka Play ako može mala pomoć oko teme, nema Slavica pa ako ti možeš da mi pomogneš, čitaj pp.

Svi koji kritikuju vlasnika/vlasnike tog server mogu samo da mu pljunu pod prozor. Je l ima mogucnost da ubaci botove? IMA, caooo... Ubacite i vi(generalno), punu slobodu imate da uradite.
Vodka? Kod tebe pise da imas 27 godina? A po porukama ovde zakljucak dobijem da si kid bato.. Ne vredjam tebe, nego iznosim moje zapazanje poslednjih par sati.
Sta je tebi, dodji sebi lol

Citat: Vodka Play poslato Maj 13, 2020, 22:46:55 POSLE PODNE
možete svi kompletno da mi se napušite kurca koji meni pridikujete kako i šta treba da radim. ;)
Iskreno , no hate , ali sa takvim stavom mozes slobodno ugasiti forum ili ga proslediti nekome drugome :)

Pa nije problem sto ubacuje botove niko lol, problem je sto se sa tim fejk rekordima ovdje po forumu kite, i treba da ih prca, njegov je forum

@Vodka Play
Cekaj Vodka(citaj kretenu) nismo se pozdravili kako dolikuje.. Ne mozes tek tako da me banujes :)

Pa, naduvas mi se kurca, umisljeni imbecilu jedan! To sto ne znas da prihvatis kritiku i ides pa banujes, mozes samo da mi se sagnes dole. Izmedju ostalog, neka ostane na ovome da mi se naduvas kurca.  :-*

Voli Vas m1lfman! (Kada moze neki tamo makenzi da pravi fejk naloge, mogu i ja jedan hihi)
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 23:50:46 POSLE PODNE od noder

Ala majko šta je ovo, padaju glave zbog botova.  :o
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Oh lepotane, šteta naloga, sad si dobio permanent ban :) "Kidu."

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Smirite se vise... Stvarno, pobogu.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Galardo poslato Maj 14, 2020, 00:06:59 PRE PODNE
Jedini nacin da aktivirate forum jeste svadja  :)
Takvo je vreme došlo, samo drama!