[Scripting Battle] RAZGOVOR

Započeo daddyDOT, Januar 18, 2020, 15:34:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Im the Emmett huh poslato Jun 10, 2020, 14:48:26 POSLE PODNE
Sta, nemam pravo na mišljenje?
Isto kao sto ti imas pravo na misljenje tako i on ima pravo da stavim tu ocenu , i sta cemo sada?

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 10, 2020, 14:49:34 POSLE PODNE
Isto kao sto ti imas pravo na misljenje tako i on ima pravo da stavim tu ocenu , i sta cemo sada?
Samo ti mene pusti i gledaj svoja posla, ja sam to napisao za njegovo dobro, da se ne blamira  :)

Citat: Im the Emmett huh poslato Jun 10, 2020, 14:52:04 POSLE PODNE
Samo ti mene pusti i gledaj svoja posla, ja sam to napisao za njegovo dobro, da se ne blamira  :)
E isto kao sto si ti to napisao za ,,njegovo dobro,, tako sam i ja tebi napisao to sto sam napisao ;)

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 10, 2020, 14:32:39 POSLE PODNE
Problem je u tome sto danas svako ko udje u pawno i nauci 2 komande ili funkcije misli za sebe da je najbolji skripter i daje sebi za pravo da komentarise i ocenjuje na dobar ili los nacin rad drugog ili drugih , @Im the Emmett huh , //>> Vedran spustite se na zemlju malo , malo ste previse poleteli.
Svako ima svoje misljenje o tome, Lanmi me je nekoliko puta molio da mu fixam stvari i optimizujem, a danas me proziva, ako skrolas ovu temu videces gde me je nazivao retardom, a ja mu ni reci lose nisam rekao tkd ne pokusavaj ispasti pametan :)

ajde skripteri krenite da se macujete kodovima :D

Citat: Bonsek poslato Jun 10, 2020, 07:31:02 PRE PODNE
Samp drame uz jutarnju kafu  ;D
Bas tako  ;D
- Znate ono kada ljudi na instagramu stavljaju neke mudre poruke u biografiji?
E pa ja cu isto. -

"Kad zatvorim oci, ne vidim nista."

Citat: Terza Lazarevic poslato Jun 10, 2020, 16:06:05 POSLE PODNE
ajde skripteri krenite da se macujete kodovima :D

[pawn]
new str[4096];
format(str,4096,"        \
                                 ||\n\
                         ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||>\n\
                                 ||)";
[/pawn]

hladni smo ko led, žestoki ko džek
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Smesno mi je to sto mene komentarisete, a osnove ni logike nemate :)

Ja sam stavio koliko ja hocu da li znam toliko ili ne, jer je to vas problem ne? ;)
Ja sam clan ocenjivanja, jer imam dosta znanja sto C# , C, PHP , SQL... :)

Prijavio sam se da bi se igrao malo sa vama, da vidimo ko ne zna a ko zna ...
Nikog ne komentarisem ja ovde...

Malo spustite te lopte, ubice vas ta ljubomora... :)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

dobro je braćo nemojte više daddy će da nas otera u kurac sve i da prekine betl
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Nije daleko od toga, dok ga nisam otvorio cimali ste me svaki dan da ga otvorim a prije kao sam battle nikad nije bio realizovan, ovo je prva realizacija (nadam se uspješna) ali kako ste krenuli sa razgovorom možda neće ga biti tek za nekoliko mjeseci.

Slobodno, ako misliš da nas zanima to što si želio da kažeš nešto a nisi onda nas definitivno zanima i šta si htio da kažeš...

Je l ovo postao forum za mamine i tatine maze ili sta ? Cemu sluzi ova tema nego za raspravljanje i potpaljivanje vatre pre battlea ? Tako se ucesnicima dize zelja i volja da isprase protivnika i dobijamo bolje sisteme. Deset godina su se i na ovom forumu i na ostalim forumima odrzavala takmicenja i to je sastavni deo takmicenja kao i u svetskim sportovima gde se ljudi javno pre desetinama hiljada ljudi prozivaju, pa cak i imaju fizicke kontakte, a na ovom forumu moderatori poslednje 2 godine/godinu samo jedu govna i brisu teme i postove bez razloga, a u temi zdrava rasprava. Ne znam koji kurac otvaras prijave kad pises takve gluposti i pretis za zdravu raspravu gasenjem takmicenja !? Pustite ljude da uzivaju u carima takmicenja.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Vrijeđanje/psovanje ostalih korisnika ovog foruma je zabranjeno osnovnim pravilima foruma, ne od prije nekoliko godina nego od 2009 godine. Pametni na kulturan način mogu reći ono što je rečeno na vulgarniji način pf. Nemam ništa protiv tebe, možda bih imao da me zaboli za mišljenja ostalih, poštujem i tebe i ostale, ti ako imaš problema nekih sa mnom ili privatno to da riješimo ili javno postavi temu i požali se.