[Scripting Battle] RAZGOVOR

Započeo daddyDOT, Januar 18, 2020, 15:34:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: //>> Vedran poslato Maj 24, 2020, 12:34:45 POSLE PODNE
Pa zašto si u grupi?
Brišeš moje poruke gore imaš Makenzijevu poruku to ne brišeš?
Ako je u grupi kao podrška zbog nekog frenda ne znaci da je dio toga ne budi mentol kripteru.
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Citat: //>> Vedran poslato Maj 24, 2020, 12:34:45 POSLE PODNE
Pa zašto si u grupi?
Brišeš moje poruke gore imaš Makenzijevu poruku to ne brišeš?
Čisto iz razloga što je poruka poslana prije no sam poslao poruku koju sam poslao.
Slobodno pitaj i dalje ako ti duša još traži, sve ću da argumentiram čim stignem, na prazniku sam.

Citat: mtyGOD poslato Maj 24, 2020, 13:36:24 POSLE PODNE
Ako je u grupi kao podrška zbog nekog frenda ne znaci da je dio toga ne budi mentol kripteru.

Tesko je njemu to objasniti

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: daddy. poslato Maj 24, 2020, 13:36:59 POSLE PODNE
Čisto iz razloga što je poruka poslana prije no sam poslao poruku koju sam poslao.
Slobodno pitaj i dalje ako ti duša još traži, sve ću da argumentiram čim stignem, na prazniku sam.
Ma opusteno brate , postoje ovde na forumu nekolicina njih koji vole provokacije , podbadanja , svadje , drame i ostala sranja (zbog nekih svojih dijagnoza , kompleksa , problema i tome slicno) itd , sta je pisac hteo da kaze , pa ukratko obrisi takve postove posto si moderator ovog battlea i hajmo da pricamo o onome o cemu je i ovaj battle , a ne o tome ko je clan kog drugog foruma , koliko ko zaradjuje od drugih vrsti programiranja , ovo je scripting battle a ne offtopic ili tome slicno. :)

Citat: Makenzi Dosao Da Kaze Nes poslato Maj 24, 2020, 12:48:31 POSLE PODNE
Rekao je da briše svađu liče, i nikakve veze nema sa forumom, a i da ima - jel zabranjeno? Po toj logici svih 30 membera iz grupe treba banovati odavde (Levu, Xunder, DeitY npr)
To su clanovi, a on je moderator samo mi ide na kurac sto se samo meni brisu poruke, sto se tice tebe vrlo dobro znamo ko si i sta si nemam sta da ti se pravdam ono.

Citat: mtyGOD poslato Maj 24, 2020, 13:36:24 POSLE PODNE
Koliko znam nekoliko mojih drugara je dobilo ban sa ovog foruma, iako su ovde bili samo clanovi a tamo kao podrska.

Citat: daddy. poslato Maj 24, 2020, 13:36:59 POSLE PODNE
Jednostavno mi ide na zivce sto pojedinci mogu da rade sta hoce, to me nervira, ako vi kao zajednica pustite jednog debila da napravi 2k novih accova i jebe majke ovde po forumu ono nemam komentara...
Citat: xLanmi poslato Maj 24, 2020, 13:43:45 POSLE PODNE
Tesko je njemu to objasniti
Rece Lanmi, zar je potrebno da te opet spustam, sedi tu i cuti pametniji si.
Citat: T ᕼ E ᐯ 1 ᑎ ᑎ Y_ poslato Maj 24, 2020, 13:57:18 POSLE PODNE
Ma opusteno brate , postoje ovde na forumu nekolicina njih koji vole provokacije , podbadanja , svadje , drame i ostala sranja (zbog nekih svojih dijagnoza , kompleksa , problema i tome slicno) itd , sta je pisac hteo da kaze , pa ukratko obrisi takve postove posto si moderator ovog battlea i hajmo da pricamo o onome o cemu je i ovaj battle , a ne o tome ko je clan kog drugog foruma , koliko ko zaradjuje od drugih vrsti programiranja , ovo je scripting battle a ne offtopic ili tome slicno. :)
Da li moze i tutorijal kako se brisu postovi ?

Nisam rekao nista sto on brise postove svadje, nego sam rekao zato sto se brisu samo moji postovi, taj Makenzi je idalje ima pristup forumu iako mu u imenu pise Makenzi i svi znaju da je banovan ono, ali eto stvarno sam previse vremena potrosio na ovo zabole me i za vas i za vas battle i ostale picke materine. Sayonara.

Server obezbijeđen, poslije bajrama pravila i prijave ;)

presednik opstine nema 6000 platu debilu jedan a ne neki tamo tip koji sedi za kompjuterom i pravi nekakve stvari

Gotovo u vezi te teme, naredni komentari idu na brisanje!

Citat: //>> Vedran poslato Maj 28, 2020, 13:54:51 POSLE PODNE
Šta je ovo produžili Bajram ??
Sklapaju se pravila nova, spremam server, mysql databazu itd isl
Održati će se aBd, ne sikirajte se

Citat: daddy. poslato Maj 28, 2020, 14:02:46 POSLE PODNE
Trenutno ne, sve je pod kontrolom
Sve je pod kontrolom , minut kasnije , ne radi server , mysql pukao , upalio server oborio hosting , svima koji imaju servere kod tog hostinga , stanu serveri , saznaju daddyevu lokaciju , masakriranje u najavi :D