[Scripting Battle] RAZGOVOR

Započeo daddyDOT, Januar 18, 2020, 15:34:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel ovo prijava za sudenje ili za prijavu da se battle-amo?

TEMA

za ocjenjivanje koda, nakon 20.5 će biti i prijava za učestvovanje!

Citat: daddy. poslato Maj 17, 2020, 22:24:33 POSLE PODNE
za ocjenjivanje koda, nakon 20.5 će biti i prijava za učestvovanje!
aha ja mislio prijave za battle, eto izmeino sam poruku svoju :D

Kad pocinje ovo? Dugo traju pripreme, samo da volja ne izda  ;D
Samo zahtevaj da se koristi github i tjt

Citat: 6cadilab9 poslato Maj 22, 2020, 13:25:17 POSLE PODNE
Kad pocinje ovo? Dugo traju pripreme, samo da volja ne izda  ;D
Samo zahtevaj da se koristi github i tjt
Počinju čim obezbjedim server za ostale članove koji će testirati te sisteme jer princip takmičenja je takav da prvo "komisija" glasa i ocjenjuje kod, nakon toga prvo jedan pa drugi sistem se ubacuju na server i ljudi ih testiraju (po izgledu) tako da imati će na svemu da rade :D
Usput, pošalji mi pm da mi pobliže objasniš vezano za github i battle. @6cadilab9

Pa dobro, kontam to ce biti puno posla, neko koristi jedne plugine, neko koristi druge, neko koristi sql neko koristi fajlove za cuvanje, al ako mislis da nije to problem samo rukaj. A za github, pa nek svaki ucesnik napravi repo i kad zavrsi postavi repo na pregled, eto mozda ti je to i lakse cak, u repo da stavi sve potrebne dependencije i ti na taj test server samo pulas i startas ga, kontam da bi ucesnici trebalo da znaju bar osnove gita jer ga danas svi koriste

Citat: 6cadilab9 poslato Maj 22, 2020, 16:02:44 POSLE PODNE
Pa dobro, kontam to ce biti puno posla, neko koristi jedne plugine, neko koristi druge, neko koristi sql neko koristi fajlove za cuvanje, al ako mislis da nije to problem samo rukaj. A za github, pa nek svaki ucesnik napravi repo i kad zavrsi postavi repo na pregled, eto mozda ti je to i lakse cak, u repo da stavi sve potrebne dependencije i ti na taj test server samo pulas i startas ga, kontam da bi ucesnici trebalo da znaju bar osnove gita jer ga danas svi koriste
Jako dobra ideja, uskoro će doći nova pravila vezana za battle u kojima ću uvrstiti ovo.
Ukoliko imate još kakvih prijedloga pišite ili pm ili ovdje.

Sto pre da se pocne ovaj battle :D

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Dafaq bolji sam od ljudi koji ce me ocenjivati  :D

Prenk je salila sam se.
Poslednja Izmena: Maj 23, 2020, 10:56:48 PRE PODNE od //>> Vedran

Citat: //>> Vedran poslato Maj 23, 2020, 10:54:41 PRE PODNE
Dafaq bolji sam od ljudi koji ce me ocenjivati  :D

Prenk je salila sam se.

Ponasas se toliko arogantno sta mislis zasto i ne ocenjujes?
Pitao sam te jer je to problem u MW modu a cisto sam te pitao, i sto znaci traziti pomoc od nekoga to znaci da si ti BOLJI od toga ?
Zapitaj se prvo sto nisi clan da ocenjujes...

Prozivas sve NAS scriptere kako si ti najbolji kako ovo kako ono...
Nikad od tebe nece biti PROGRAMMER jer si kao onaj Makenzi previse UZDIGNUT a znanja nemas toliko... ;)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Server će uskoro biti zakupljen vjerovatno iza Bajrama idemo sa betlom.

Da, malo bi bilo ne-realno da se idu recimo ocjenjivati dva različita sistema. Netko uradi u MySQL a netko u YINI jer ne zna ništa o MySQL, i onda ovaj koji je koristio MySQL pobjeđuje jer je koristio napredniji i bolji sučelj a to baš i nije dobra strana a i pravedno. Ja kod ocjenjivanja na takvo što necu obracati paznju.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Ovakva rasprava bi bila besmislena da umišljeni gospodin ne ocenjuje kod (inače je sakat za život a gde da ocenjuje nešto)

Sve se ocenjuje pa i to, ali zato je potrebno da se oceni više delova tj da imaš recimo 5 ocena po radu za svaki deo koda (1-10) i onda na kraju prosečan broj bude finalna ocena

CitatJa kod ocjenjivanja na takvo što necu obracati paznju.
Ti si pawno velemajstor (debil), znamo.

Citatkao onaj Makenzi previse UZDIGNUT a znanja nemas toliko... ;)
Ne mesaj me sa ovim imbecilom, jedno je biti wannabe a drugo zapravo znati nešto, ja mogu da se ponašam kako hoću jer mogu da opravdam svo to znanje za razliku od dotičnog
Poslednja Izmena: Maj 23, 2020, 12:26:07 POSLE PODNE od Makenzi Dosao Da Kaze Nes

Citat: Balsa. poslato Maj 17, 2020, 11:13:26 PRE PODNE
Bolje biti wanna be skripter i imati rl nego...
Pa i ne bas, PAWN je "solidna" podloga za mladje jer je vecina dosla ovde da se zajebava a pola nas ozbiljnijih su sada Full Stackovi sada. (pitanje je da li bi bili da nije bilo SAMPa) (ili bar pokusavaju da budu) :D

Ne znam da li treba da spominjem prosecnu platu od 12.400 evra *mesec*, jebao te tvoj rl ako ni za tih .400 neces raditi :D

Uz duzno postovanje necu da te vredjam jel moje vaspitanje Mi ne dovoljava.Siguran sam da imas vise godina od mene ali da te pitam koga boli kurac koliko zaradjujes?Nekako mnogo si mi iritantan
Poslednja Izmena: Maj 23, 2020, 13:32:21 POSLE PODNE od Lukenzzi_Cassano