[Scripting Battle] RAZGOVOR

Započeo daddyDOT, Januar 18, 2020, 15:34:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovo nije mjesto za svađu, naredne komentare brišem!

Citat: Hydra. poslato Maj 23, 2020, 11:51:01 PRE PODNE
Da, malo bi bilo ne-realno da se idu recimo ocjenjivati dva različita sistema. Netko uradi u MySQL a netko u YINI jer ne zna ništa o MySQL, i onda ovaj koji je koristio MySQL pobjeđuje jer je koristio napredniji i bolji sučelj a to baš i nije dobra strana a i pravedno. Ja kod ocjenjivanja na takvo što necu obracati paznju.

Nema to veze, ja to npr ne gledam, dok ako npr neko vec bude radio neke relacione upite tj joine, indexovanje, strane kljuceve, onda ce naravno dobiti vise bodova, jer ono, ocjenjuiemo znanje, svako dns moze napravit sql cuvanje bez znanja o sqlu

Citat: Lukenzzi_Cassano poslato Maj 23, 2020, 13:30:33 POSLE PODNE
Uz duzno postovanje necu da te vredjam jel moje vaspitanje Mi ne dovoljava.Siguran sam da imas vise godina od mene ali da te pitam koga boli kurac koliko zaradjujes?Nekako mnogo si mi iritantan

Nisam rekao da imam nego da svi ljudi koji se ozbiljnije bave ovime imaju, minimalno 6000e u Srbiji a vani da ne pričam :)

Pricas gluposti, ja radim kao backend developer vec 3 godine, u ozbiljnijoj firmi, kakvih crnih 6000e? Jesil uredan?

Citat: 6cadilab9 poslato Maj 23, 2020, 14:40:11 POSLE PODNE
Pricas gluposti, ja radim kao backend developer vec 3 godine, u ozbiljnijoj firmi, kakvih crnih 6000e? Jesil uredan?

Jebla vas plata sta se raspravljate kao da neko od vas zaradjuje (kao sto doticni kaze 6000e za mjesec u Srbiji) tolike pare.

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

6000 eura hahah, ovaj očito radi za NASU.  :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Poruka za sve umisljene i uzdignute samp skriptere/programere : ugledajte se malo na Ino420 i ostatak normalnih programera koji rade svoj posao i cute i ne frljaju se sa ciframa od plate , nego taj novac drze za sebe i ustvari sam primetio da oni koji zapravo znaju dobro svoj posao da rade se nikada ne hvale na sva usta jer pustaju da njihova dela govore za njih :)

Citat: Hydra. poslato Maj 23, 2020, 11:51:01 PRE PODNE
Da, malo bi bilo ne-realno da se idu recimo ocjenjivati dva različita sistema. Netko uradi u MySQL a netko u YINI jer ne zna ništa o MySQL, i onda ovaj koji je koristio MySQL pobjeđuje jer je koristio napredniji i bolji sučelj a to baš i nije dobra strana a i pravedno. Ja kod ocjenjivanja na takvo što necu obracati paznju.

pa ja mislim da se battle-ovi ne radi tako, nema potrebe da se nesto cuva svi znamo pisati cuvanje/citanje tako da nema potreba to ce samo bezveze kod biti, i bas iz razloga sto neko ne zna SQL, a zna (Y_)INI, ipak SQL nije PAWN vec sam svoj jezik, a mi valjda ocenjujemo PAWN

evo tagovacu i @6cadilab9, sta mislis ti o ovome, jer treba da se pravi cuvanje ili ne? ja iskreno mislim da ne treba jer kao sto sam rekao SQL je drugi jezik

i sto se tice dependensija za servere mozemo koristiti ovaj software
Poslednja Izmena: Maj 23, 2020, 21:21:28 POSLE PODNE od omcho

Hvala @daddy.

Jebeno niko nije rekao da imam platu 15k e ovde i uhvatili se to kao za muda

Kao što rekoh, brisati ću poruke, nadam se da nećete nastavljati.

Izvini ljubavi što mi brišeš komentare jesi ti ovaj što otvara clucking bell? https://ibb.co/RcTXnMk

@omcho - mnogo ljudi ne koristi samp-ctl stare generacije, a sto se tice sistema cuvanja dodatno bi se bodovalo kvalitetno znanje SQL-a :)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: //>> Vedran poslato Maj 24, 2020, 11:08:38 PRE PODNE
Izvini ljubavi što mi brišeš komentare jesi ti ovaj što otvara clucking bell? https://ibb.co/RcTXnMk
Gdje se tu vidi da ja otvaram clucking bell, nisam ni registrovan na forumu  ::)
Komentare sam rekao i nastaviti ću brisati ukoliko se tiču teme vezane za makenzija i priču o kojoj se pričalo, nisi ništa drugačiji od bilo koga drugog.

Citat: daddy. poslato Maj 24, 2020, 11:50:49 PRE PODNE
Gdje se tu vidi da ja otvaram clucking bell, nisam ni registrovan na forumu  ::)
Komentare sam rekao i nastaviti ću brisati ukoliko se tiču teme vezane za makenzija i priču o kojoj se pričalo, nisi ništa drugačiji od bilo koga drugog.
Pa zašto si u grupi?
Brišeš moje poruke gore imaš Makenzijevu poruku to ne brišeš?

Rekao je da briše svađu liče, i nikakve veze nema sa forumom, a i da ima - jel zabranjeno? Po toj logici svih 30 membera iz grupe treba banovati odavde (Levu, Xunder, DeitY npr)