Uniland Rol3Play Gaming

Započeo Jack1337, Januar 18, 2020, 01:44:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prije svega lijep pozdrav svim članovima Balkan Samp foruma.
Pošto nisam dobar u pisanju tekstova i prezentiranju općenito probat ću vam u najkraćim crtama objasniti o kakvoj se zajednici radi!
-Kao prvo i osnovno, ovo nije 'vikend' zajednica koja je uzela mod sa nekog sajta i uplanirala da izreklamira po raznoraznim grupama sa reklamama 'potrebno je 20 admina i vlasnika'.
-Zajednica se bazira o igri na selu. Šta to znači? To znači da je server sam po sebi unikatan i da se razlikuje od drugih, selo u koje je radnja smještena je BlueBerry.
-Mod se radi već duže vrijeme i dosta stvari je vec uradjeno, naravno ostalo je još dosta toga da se uradi ali otom potom.
-Da vas ne smaram raznoraznim esejima i romanima najbolje da s riječi predjemo na dijela i odmah vam demonstriram o kakvom serveru je riječ kroz par slika.

SPAWN - KLIK
MCDONALDS - KLIK
BANKA EXTERIJER - KLIK
BANKA INTERIJER - KLIK
OPSTINA EXTERIJER - KLIK
OPSTINA INTERIJER - KLIK
SEOSKI PAY'N'SPRAY - KLIK
BOLNICA - KLIK
AUTO SKOLA - KLIK
DILER - KLIK
ZATVOR - KLIK

SHERIFF DEPARTMENT *LEGALNA* - KLIK
THE PISTOL TRIBE *ILEGALNA* - KLIK
THE SOUL TAKERS *ILEGALNA* - KLIK

*NAPOMENA* - jos jedna organizacija je u izradi. (MAFIJA)

N / A
Poslovi na serveru su jos u fazi izrade.

Q- Kako možemo pomoci u izradi servera?
A- Server je u potrazi za iskusnim mapping timom i promoter timom.

Q- Kako se pridruziti u administrator tim servera?
A- Sve informacije u vezi toga mozete dobiti na nasoj facebook stranici koja će biti ostavljena ispod.

Q- Kada je open servera?
A- To jos sa sigurnoscu ni mi ne mozemo da vam odgovorimo ali na modu se radi punom parom i nije ostalo jos mnogo toga da se uradi.

Q- Da li je u sklopu servera jos neko selo osim BlueBerry?
A- Osim BlueBerry neke sitnice ce se nalaziti i u susjednom selu Dillmore.

Za sva dodatna pitanja i sve nejasnoce mozete se obratiti na nasoj facebook stranici.
Tu ćete uglavnom dobijati najbrze odgovore što se tiče bilo čega vezanog za ovaj server.
KLIK
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

kull

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Sretno, tdovi mi se malo ne svidjaju al ostalo je ok i slike si trebao dodati u [ img ] [ /img ], ljepse bi izgledao opis, ako zelis to ti mogu uraditi ja samo mi se javi u pm.

Cudno, obicno svi kazu da su TDovi lepi i da im se svidjaju ali svako ima svoj ukus naravno. Sto se tice [img] nisam to htio da radim, inače znam sve oko BBC koda ali ovako je preglednije i kad bi stavio u [img] ne bi se prikazivalo u punoj rezoluciji i bilo bi rastegnuto. Svakako hvala.
Map Gallery

Mape mi se ne svidjaju iskreno, ne toliko dizajn koliko krivi odabir textura, maper je stavio texture ovih divljih boja koje se nikako ne uklapaju medju ostale default kuce/zgrade. Znaci pisem samo o mapama koje su mi zapele za oko sa tim svojim bojama. Ako popravite te boje izgledat ce puno puno bolje. :)
My mapping gallery: Youtube channel!
My facebook page: Facebook
My discord tag: InYourDreams#8590

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

Citat: InYourDreams poslato Januar 18, 2020, 17:20:11 POSLE PODNE
Mape mi se ne svidjaju iskreno, ne toliko dizajn koliko krivi odabir textura, maper je stavio texture ovih divljih boja koje se nikako ne uklapaju medju ostale default kuce/zgrade. Znaci pisem samo o mapama koje su mi zapele za oko sa tim svojim bojama. Ako popravite te boje izgledat ce puno puno bolje. :)
Hvala na feedbacku.
Svakako cemo se potruditi da popravimo.
Sto se tice mapa i to "sto se ne uklapaju u ostale default kuce/zgrade" to i jeste u neku ruku cilj. Ovo planiramo da napravimo da bude kao jedan mali gradic a ne selo ono budjavo selo. Za početak smo modernizovali malo puteve kao što vidiš a naravno uklopit će se tu ostale moderne mape. Hvala ti mnogo na feedbacku i misljenju. Veliki pozdrav za tebe!
Map Gallery

Citat: InYourDreams poslato Januar 18, 2020, 17:20:11 POSLE PODNE

Zajebano mu je kad radi sam, moras i to uzeti u obzir da covjek zeli da napravi nesto od ovoga mda iskreno gdje je dosao otvarati tesko jer ce dosta biti klinaca "AJD BRATE MOZE ADMINA/VIPA/LIDERA... etc" al opet dati mu respekt :) rijetko od kojih da hoce ovako nesto odradi i da jos na neki nacin i "uspjeva".
Poslednja Izmena: Januar 18, 2020, 17:56:24 POSLE PODNE od Shoote ma Shoote

Not bad gl 8)
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: Shoote ma Shoote poslato Januar 18, 2020, 17:55:05 POSLE PODNE
Zajebano mu je kad radi sam, moras i to uzeti u obzir da covjek zeli da napravi nesto od ovoga mda iskreno gdje je dosao otvarati tesko jer ce dosta biti klinaca "AJD BRATE MOZE ADMINA/VIPA/LIDERA... etc" al opet dati mu respekt :) rijetko od kojih da hoce ovako nesto odradi i da jos na neki nacin i "uspjeva".

Moj post je bio dobronamjeran, ne kritika nego savjet za mape koje moze lako ispraviti i da izgleda puno bolje i kvalitetnije. Mozda si ti krivo nesto zakljucio.
My mapping gallery: Youtube channel!
My facebook page: Facebook
My discord tag: InYourDreams#8590

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

Citat: InYourDreams poslato Januar 18, 2020, 18:56:29 POSLE PODNE
Moj post je bio dobronamjeran, ne kritika nego savjet za mape koje moze lako ispraviti i da izgleda puno bolje i kvalitetnije. Mozda si ti krivo nesto zakljucio.

O tome i govorim mozda se nismo skontali mi :D znam da zelis pomoci i da tvoje mape KIDAJUU i pratim ti radove i sve to stoji.. ali kazem za samog vlasnika/osnivaca.. sta god da je da je on maper i SKRIPTER (ne kazem sada da je bog sto se tice mapanja ali vidi se da zna sta radi) mislim na to da daje sve od sebe i da zeli da uspije i da moramo u to uzet "obzir" da ne mozemo od jednog covjeka ocekivati svasta mda evo ako se ja mogu zvati "staffom" prvim na ovom srwu da je on definitivno dokazao sta moze :) (i plus kada ovaj komentar citas sa njim sam pregledao sav server i ima bogme ljepih i unikatnih sistema) LP drugar i samo tako nastavi sto se tice tvojih mapa. @InYourDreams
Poslednja Izmena: Januar 18, 2020, 20:05:09 POSLE PODNE od Shoote ma Shoote