◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: .foux poslato Januar 04, 2020, 21:28:13 POSLE PODNE
pogledaj tde battle, nije mi stalo do toga, al' nabijem sve novopečene td mastere
Pogledao sam i bas sam se pitao sta hoces pisac time da kaze :) mi ocenjujemo ono sto vidimo pogotovo sto je @daddy. uveo to da ne otkriva imena takmicara vec da to bude kao anonimno , a to da li je na bilo koji nacin regularno ili ne to nas glasace ne interesuje to interesuje vas i daddy-a kao moderatora :)

#A.J.

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 04, 2020, 21:32:55 POSLE PODNE
Pogledao sam i bas sam se pitao sta hoces pisac time da kaze :) mi ocenjujemo ono sto vidimo pogotovo sto je @daddy. uveo to da ne otkriva imena takmicara vec da to bude kao anonimno , a to da li je na bilo koji nacin regularno ili ne to nas glasace ne interesuje to interesuje vas i daddy-a kao moderatora :)
predo sam se, necu da ucestvujem u ovome, stvarno nema smisla, forum je otiso u kurac totalno

Citat: .foux poslato Januar 04, 2020, 21:34:47 POSLE PODNE
predo sam se, necu da ucestvujem u ovome, stvarno nema smisla, forum je otiso u kurac totalno
mili, takmicar 2 je promasio temu xD Nzm kako moderator nije uocio razliku izmedju majnovanja i hakovanja lol

#A.J.

Citat: milfman poslato Januar 04, 2020, 21:42:57 POSLE PODNE
mili, takmicar 2 je promasio temu xD Nzm kako moderator nije uocio razliku izmedju majnovanja i hakovanja lol
ne znam eto, al' prekopiran je moj td kolega moj, toliko su male šanse, ne znam eto, nek Spahica (daddy) odluči šta ćemo dalje

#A.J.

moram dp da radim, naime, dobio sam poruke od ljudi određenih
naće se sami u ovome i nek pojasne u tde battle razogovoru i ovdje do čega je došlo :)

Ja mislim da treba obrisati sva tri pdfa sto se tice battle-a jer smo nesposobni da to ispostujemo do kraja i kad god neko pita za battle da mu tema bude lockana i da se nikada vise ne vrati taj tip takmicenja , ili to ili dobro sve pogledati i drzati se striktno pravila ono hardcore ;)

Zoran (Djuro) sa CH, Dajgoro, DraGon i mozda jos par likova. Postavili temelje skriptanja i dobrog moda na balkanu, a ostali su samo sledbenici te skole. Doduse to je bilo pre mnogo mnogo godina, vrv da ima nekog odavde ko pamti ovu prvu dvojicu :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SLAVICBEAST poslato Januar 04, 2020, 22:02:06 POSLE PODNE
Zoran (Djuro) sa CH, Dajgoro, DraGon i mozda jos par likova. Postavili temelje skriptanja i dobrog moda na balkanu, a ostali su samo sledbenici te skole. Doduse to je bilo pre mnogo mnogo godina, vrv da ima nekog odavde ko pamti ovu prvu dvojicu :)
no , no , no , kakav djuro , zoran , dajgoro , dragon , temelje skriptanja i dobrog moda i bog skripte je armagedon i mi svi ostali ga kopiramo , pa cak i Ino ga kopira ;)

#A.J.

Vinny, Adi se nikom ne hvali za svoje radove, samo tražim mišljenja od ljudi koji se bavi istim poslom kao i ja.
Nekom se moji radovi i ne sviđaju, a jedina stvar je da mi je 90% vas članova sa foruma tražilo za td, drago mi je što nisam svima ugodio. :)

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 04, 2020, 21:58:36 POSLE PODNE
Ja mislim da treba obrisati sva tri pdfa sto se tice battle-a jer smo nesposobni da to ispostujemo do kraja i kad god neko pita za battle da mu tema bude lockana i da se nikada vise ne vrati taj tip takmicenja , ili to ili dobro sve pogledati i drzati se striktno pravila ono hardcore ;)
Ne. Treba postaviti odgovorne korisnike i da se podignu kazne, a ne da se pravi smejurija od cele price.

Citat: milfman poslato Januar 04, 2020, 22:27:58 POSLE PODNE
Ne. Treba postaviti odgovorne korisnike i da se podignu kazne, a ne da se pravi smejurija od cele price.
ne mos ti ovdje nikog "kaznit",
ban? narpavis novi acc i tjt

#A.J.

Citat: SLAVICBEAST poslato Januar 04, 2020, 22:47:31 POSLE PODNE
>PM da mi se objasni situacija :)
Ne moram ti slat privatne poruke, ovako ću ti ja brzo objasnit.
Pa ti radi šta je u tvojoj nadležnosti, stariji si od mene, nadam se da ćeš da koristiš glavu ko i do sad.
Ovako, odvija se tde battle i red je bio da se pošalju radovi za takmičenje, naime, u međuvremenu ja sam dobar sa Galardom pa sam mu poslao moje td-ove da pogleda, da mi kaže jesu l' dobri i šta misli je l' idem dalje. Imam povjerenja još uvijek u njega, jer se poznajemo RL.
Pošto se bavimo istim poslom, ali različte teme smo dobili kao zadatke da odradimo, ja sam to njemu poslao s razlogom.
Dalje što se događa jeste da je on poslao mom protivniku sliku, i u šali mu rekao da ne kopira moj rad, ali naravno, drugi takmičar nije ispoštovao to te je prekopirao moje i ja sam napravio havariju, a i omašio je temu.
Da skratim, sve je sad do daddya, oba člana su mi se javila i objasnila o čemu je riječ. Moj protivnik je priznao da je prekopirao moj td i dodao neke stvari da još više doprinose njegovom radu.

Galardu treba najveca kazna da se ja pitam :D