◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

pozdraaav
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.

Citat: androo poslato Januar 04, 2020, 16:55:33 POSLE PODNE
slabo ti je to..
slabo bogumi, moj iznosi 2gb audio, 3.5 modpack + programi, interface svasta nesto, cleo folder, sta nema + storage. Ima 9-10 gba

Citat: anonymo dαkα' poslato Januar 04, 2020, 17:13:57 POSLE PODNE
slabo bogumi, moj iznosi 2gb audio, 3.5 modpack + programi, interface svasta nesto, cleo folder, sta nema + storage. Ima 9-10 gba

a dobro sad nemoj da me mustras :D
Citat

First time da koristim win10,neke preporuke sta da iskljucim i ostalo?  :)

Citat: Galardo poslato Januar 04, 2020, 17:42:35 POSLE PODNE
First time da koristim win10,neke preporuke sta da iskljucim i ostalo?  :)
otidji u task manager i na startup sve sto ti ne treba iskljuci, onda ako hoces mozes da stavis ono sranje "adjust for best performance",  ima jos nekih gluposti da se poboljsa googleaj

Što bi bilo da metnem ovo u skriptu. Neki kazu da je ovako zastita za botove.  :D

.   if(GetPlayerPing(playerid) < 0)
{
    //kick
}
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

znaooooo saaam da ceees mi tiii svee greheeeeee oprostitiiiiiiiiiiii

sta je ovo koj k svi poceli da se predstavljaju a na forumu vec odavno...

Citat: Galardo poslato Januar 04, 2020, 19:02:02 POSLE PODNE
sta je ovo koj k svi poceli da se predstavljaju a na forumu vec odavno...

odi pa se i ti predstavi iako mislim da je to jako tesko :D
Citat

Daj ba druze ti najbolji skripter nemoj me nasmijavat, poredis se s nekim likovima koji su objavili modove i ismijavas na osnovu tog sve skriptere, dosta skriptera u zadnjih par godina nisu nista objavljivali u javnost od skripte.Kao sto kaze muma dok je Ino na sampu nema niko kredibilitetet da sebe stavlja u rang sa tim likom.Drugo tvoj rad ni jedan da su nez kakvi nije postigao apsolutno nista na balkanu tako da si s tog aspekta gola kurcina koja mlati praznu slamu, a da se neki developer kako se predstavljas ne bi o tome ti pricao nego drugi, lp.

Ovi se zamaraju tko je bolji skripter, hahaha. Ja skriptam radi zabave u slobodno vrijeme, a tko šta radi i kakav je zaboli me.  ::)
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: 6kristijan9 poslato Januar 04, 2020, 19:35:02 POSLE PODNE
Daj ba druze ti najbolji skripter nemoj me nasmijavat, poredis se s nekim likovima koji su objavili modove i ismijavas na osnovu tog sve skriptere, dosta skriptera u zadnjih par godina nisu nista objavljivali u javnost od skripte.Kao sto kaze muma dok je Ino na sampu nema niko kredibilitetet da sebe stavlja u rang sa tim likom.Drugo tvoj rad ni jedan da su nez kakvi nije postigao apsolutno nista na balkanu tako da si s tog aspekta gola kurcina koja mlati praznu slamu, a da se neki developer kako se predstavljas ne bi o tome ti pricao nego drugi, lp.
gola kurcina koja mlati praznu slamu hahahhaahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahaha, ovo cu da koristim, dobraa dobraaaaa

#A.J.

od sad isključivo što se tiče mene, ne postojim za članove foruma jer previše smeća ima ovdje koje treba očistit
nekoliko osoba koje mi znače, za njih ću tu bit 24/7/365, ostatak je haos loše društvo

Citat: .foux poslato Januar 04, 2020, 21:22:04 POSLE PODNE
od sad isključivo što se tiče mene, ne postojim za članove foruma jer previše smeća ima ovdje koje treba očistit
nekoliko osoba koje mi znače, za njih ću tu bit 24/7/365, ostatak je haos loše društvo
Sta je bilo , sta se desava :)

#A.J.

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 04, 2020, 21:26:43 POSLE PODNE
Sta je bilo , sta se desava :)
pogledaj tde battle, nije mi stalo do toga, al' nabijem sve novopečene td mastere