Goldie (Mapping B.) | Review / Dokazi

Započeo daddyDOT, Novembar 17, 2019, 14:45:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Ne shvatam šta je ovo, šta misle, kako misle,..., nisam siguran uglavnom pogledajte jaako zanimljiv tok radnje ;)
Neki vid ljubomore što određeni rade bolje od njega??
Kome se da neka pročita, tražio je objašnjenje, evo dobio je slikovito, peace ;)

Ukratko , debil na kvadrat , prijave se za takmicenje ne dostave radove i ako su u obavezi s obzirom da su prihvatili i na sve to znaju koja je kazna ukoliko se ne predaju radovi ili iskljuce iz takmicenja i boli ih ona stvar , a jos gore od svega toga je sto nema SuperModeratora da to resi sa banom (neodgovornost administracije).

Određeni koji radu u bettlu od mn su BitchLasagna  i Bašovski

Citat: Gøldie42o poslato Novembar 17, 2019, 14:59:40 POSLE PODNE
Sta si ti sad rekao keve ti ...
A ove slike gore su cist primer degenericnosti ...
A na takmicenje nemoj da se prijavljujes ako nisi u mogucnosti da odradis mapu i da je predas u roku .

daddyDOT

*

Citat: Gøldie42o poslato Novembar 17, 2019, 14:59:40 POSLE PODNE
Šta je pisac htio da kaže?

Jedini likovi koji rade bolje od mn na bettlu su Bašovski i Marshall.

Citat: just_Svabo poslato Novembar 17, 2019, 15:03:38 POSLE PODNE
Sta si ti sad rekao keve ti ...
A ove slike gore su cist primer degenericnosti ...
A na takmicenje nemoj da se prijavljujes ako nisi u mogucnosti da odradis mapu i da je predas u roku .
+ da se nadovezem: "A i od Amaina ima bolji npr. Lu Lee" , kolko ja znam Amain je pobedio Map B. i samim tim  i Luleta pobedio. Po meni jedini bolji Maper od Amaina je MisterGonwik. A sto se tice ovog Goldia, sve je rečeno... Čist primer DEBILIZMA!

Citat: Gøldie42o poslato Novembar 17, 2019, 15:35:34 POSLE PODNE
Jedini likovi koji rade bolje od mn na bettlu su Bašovski i Marshall.

Pa dok to ne dokazes, kako ljudi mogu da vjeruju u to, nisi predao nikakvu mapu, kako neko treba da razmislja o tome da li ti zaista znas ikako da mapujes.

Koja lakrdija, opet sam pogrjesio sto sam se prijavio

bilo je lijepo dok je trajalo.

Galardo

*

mgWhosyGD

daddyDOT

*

Sad vidim sto Stexi nije htio da odrzi nikakvo takmicenje tj battle :D

Galardo

*

mgWhosyGD

I dan danas ne razumijem poentu battle-a.Takmicenje bez ikakve svrhe,ali je to na balkanu izgleda mjerilo ko je "jaci mapper",manite se vise toga i skontajte da battle nije niti ce ikada biti mjerilo.
Ukoliko su nekome potrebne mape,mozete me kontaktirati putem fb-a: https://www.facebook.com/chappo617

ɴᴀᴘɪᴊᴇᴍᴏ sᴇᴊᴛᴀɴᴀ ᴅᴏᴋ ᴄᴇᴋᴀ sᴀʙᴀʜ sᴀ ɴᴀᴍᴀ ᴋᴜᴍᴇ