Goldie (Mapping B.) | Review / Dokazi

Započeo daddyDOT, Novembar 17, 2019, 14:45:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne shvatam šta je ovo, šta misle, kako misle,..., nisam siguran uglavnom pogledajte jaako zanimljiv tok radnje ;)
Neki vid ljubomore što određeni rade bolje od njega??
Kome se da neka pročita, tražio je objašnjenje, evo dobio je slikovito, peace ;)

Ukratko , debil na kvadrat , prijave se za takmicenje ne dostave radove i ako su u obavezi s obzirom da su prihvatili i na sve to znaju koja je kazna ukoliko se ne predaju radovi ili iskljuce iz takmicenja i boli ih ona stvar , a jos gore od svega toga je sto nema SuperModeratora da to resi sa banom (neodgovornost administracije).

Određeni koji radu u bettlu od mn su BitchLasagna  i Bašovski

Citat: Gøldie42o poslato Novembar 17, 2019, 14:59:40 POSLE PODNE
Sta si ti sad rekao keve ti ...
A ove slike gore su cist primer degenericnosti ...
A na takmicenje nemoj da se prijavljujes ako nisi u mogucnosti da odradis mapu i da je predas u roku .

Citat: Gøldie42o poslato Novembar 17, 2019, 14:59:40 POSLE PODNE
Šta je pisac htio da kaže?

Jedini likovi koji rade bolje od mn na bettlu su Bašovski i Marshall.

Citat: just_Svabo poslato Novembar 17, 2019, 15:03:38 POSLE PODNE
Sta si ti sad rekao keve ti ...
A ove slike gore su cist primer degenericnosti ...
A na takmicenje nemoj da se prijavljujes ako nisi u mogucnosti da odradis mapu i da je predas u roku .
+ da se nadovezem: "A i od Amaina ima bolji npr. Lu Lee" , kolko ja znam Amain je pobedio Map B. i samim tim  i Luleta pobedio. Po meni jedini bolji Maper od Amaina je MisterGonwik. A sto se tice ovog Goldia, sve je rečeno... Čist primer DEBILIZMA!

Citat: Gøldie42o poslato Novembar 17, 2019, 15:35:34 POSLE PODNE
Jedini likovi koji rade bolje od mn na bettlu su Bašovski i Marshall.

Pa dok to ne dokazes, kako ljudi mogu da vjeruju u to, nisi predao nikakvu mapu, kako neko treba da razmislja o tome da li ti zaista znas ikako da mapujes.

Koja lakrdija, opet sam pogrjesio sto sam se prijavio

bilo je lijepo dok je trajalo.

Sad vidim sto Stexi nije htio da odrzi nikakvo takmicenje tj battle :D

I dan danas ne razumijem poentu battle-a.Takmicenje bez ikakve svrhe,ali je to na balkanu izgleda mjerilo ko je "jaci mapper",manite se vise toga i skontajte da battle nije niti ce ikada biti mjerilo.
Ukoliko su nekome potrebne mape,mozete me kontaktirati putem fb-a: https://www.facebook.com/chappo617

ɴᴀᴘɪᴊᴇᴍᴏ sᴇᴊᴛᴀɴᴀ ᴅᴏᴋ ᴄᴇᴋᴀ sᴀʙᴀʜ sᴀ ɴᴀᴍᴀ ᴋᴜᴍᴇ