Oko pickup kreatora

Započeo ZarconeMNE, Septembar 01, 2019, 19:35:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): error 029: invalid expression, assumed zero
Deo skripte:Nista
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/L3xmI3Y

Odg sam ti u prošlom, me možeš da kreiras callback unutar callbacka, makni to forward i public gde ti inače stoje u skripti, ako želiš tako morao bi koristi y_inline inc
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

A jesi probao da na kraju forwarda stavis ; a da izbacis na publicu , posto gledam neke modove i tako rade :)
forward UcitajPickupove(pickup_id, name[], value[]);
public UcitajPickupove(pickup_id, name[], value[])
{
Poslednja Izmena: Septembar 01, 2019, 19:56:04 POSLE PODNE od #THEV1NNY_

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Septembar 01, 2019, 19:51:31 POSLE PODNE
A jesi probao da na kraju forwarda stavis ; a da izbacis na publicu , posto gledam neke modove i tako rade :)
forward UcitajPickupove(pickup_id, name[], value[]);
public UcitajPickupove(pickup_id, name[], value[])
{

E tačno to je bio problem, kod je toliko neuredan tj bracketi za zatvaranje i pošto sam gledao sa telefon učinilo mi se da je unutar callbacka bilo zbog neurednosti koda...
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.