Balkan Extazy v3.5.6 by F 0 X

Započeo F 0 X, Jul 08, 2019, 23:52:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: anderson87 poslato Jul 09, 2019, 01:12:54 PRE PODNE
Ako cemo realno decki su upravu fixat propadanje i postavit mod kao bugfix msm ono  ::)
Slusaj nije moja stvar da pricam sta je fixo I to evo ga on tu kad vidi odgovorice samo necu da neko prica nesto ako nije skinuo mod toliko odjavljujem se sa ovog foruma ovo propada kakvo je ovo vaspitanje I nikad se ne vracam sem do prekosutra
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: Joey.pwN poslato Jul 09, 2019, 01:12:05 PRE PODNE
Necu da vas napsujem jer ste ne vaspitana deca koja ne cenite trud nego samo pokusavate nekog da odbacite jer nemate zivot,prijatelje
Hvala mojim ljudima ima ih oko 15 do 20 koji su uz mene bili sta god pitam evo brate il mi pomognu nekad kad mi treba sad kad nisam skripter kad ne skriptam odma mi ocete Pusiti a pre Li joey 10/10 ma bravo baki 1000/10 cenite makar ovog lika skinite mod ne lazite vise ste skinuli kad mediafire sine ne laze to ti nije nesto nase pa automatski se mora stavlja to je sve nastelovano
Necu vise da pisem bbolest ne bira

Drug ajd iskuliraj se malo , infarkt ces dobiti.

Deca kazes...
20y iam , Posao i plus DJ , Radim na par jos projekata , SAMP nmp kad sam upalio i off sam. To sto objavim neki tut i bacim comm na nesto ne znaci da sam klinac koji nista ne zna , jer svaki moguci Error i Warn uklonim dok vecina vas koristi , kako bih ja rekao "precice" kako ne bi rucno radili "sitnice". Toliko o meni , mojne se trigerujes , tacka zarez molim te , mislice neko da si prsko sa mozgom citajuci ono. LP. #NaithanBogOtacFixScript #Rasprava #JoeVrniSeSkriptanju #ModJeBE #ModNistaSpecijalno #Ocena3
Poslednja Izmena: Jul 09, 2019, 01:18:13 PRE PODNE od Mister Naithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Joey.pwN poslato Jul 09, 2019, 01:14:53 PRE PODNE
Slusaj nije moja stvar da pricam sta je fixo I to evo ga on tu kad vidi odgovorice samo necu da neko prica nesto ako nije skinuo mod toliko odjavljujem se sa ovog foruma ovo propada kakvo je ovo vaspitanje I nikad se ne vracam sem do prekosutra
Da je dodao nesto svoje neyy neki sistemcic pa haj i nekako bi ga pohvalili za trud a on uzeo mod fixao propadanje koje svaka budala zna fixat i objavio kao bugfix
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: anderson87 poslato Jul 09, 2019, 01:16:48 PRE PODNE
Da je dodao nesto svoje neyy neki sistemcic pa haj i nekako bi ga pohvalili za trud a on uzeo mod fixao propadanje koje svaka budala zna fixat i objavio kao bugfix
Reko sam nije moja stvar necu pisati nista mene ne ubacujte vise za ovaj mod znaci mene ne spominjite vise necu se svadjam niti ista vise mene samo ne komentarisite sa njim pricajte toliko od mene ja I ovako imam zivot ne igram samp koliko 6 do 7 meseci toliko znaci NE KOMENTARISITE ME VISE
necu se mesam toliko pozdrav svima
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Ja se izvinjavam svima eto koji su rekli da su videli skriptu i da ne valja nisam ni trebao doci na forum jer niko nije ni procitao sta sam fixao koju optimizaciju sam odradio nego su svi na osnovu slika i onoga sto sam napisao utvrdili da sam samo to odradio obrisao sam mod @psychosomatic neka obrise post toliko od mene
Ako treba pomocicu najvise oko mysqla i tih stvari u errorima vidim da sam pogresio sto sam se i registrovao u opste
Obrisao sam mod mada vidim da danas trebas imati reputaciju i da dosta skriptas da bi neko navodno reko da si PRO SKRIPTERCINA eto toliko od mene poz

Flashboom  :D

Koi triger kada kazes nesto realno  :D

Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 01:23:34 PRE PODNE
Flashboom  :D

Koi triger kada kazes nesto realno  :D
Flashboom haha ti nisi ni skinuo mod pritom si samo pogledao slike i reko lose ako si skinuo mod eto posalji prntscrn da si u skripti na pocetku da vidim sta pise i ako si skinuo i to ja ti dajem sve moje modove eto ako kazes sta cu ti ja slikam vidim da si samo lazov koji manipulira ovde da je nesto video i uradio slikaj pocetak sta sam napisao odma za bugfix unutar skripte i eto da vidimo posto si reko da si skinuo mod  ?

Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 00:55:30 PRE PODNE
Sobzirom da sam FixScripter i da pola napisanog nisam razumeo , ovk...

Mod 3 od 10.

Edit slabo , bugfix nije ni 5% , mod je isti kao stara verzija sa minimalnim izmenama nekim. Gledajuci kod se pitam izvrsiti samoubiztvo ili ne posto je optimizacija 0. Toliko od mene , ni pohvale za trud.  8)
Eto ga ljudi sad uso da gleda od joeya mod sve vam jasno ali opet izbirisao sam mod jer znam da ce biti jos lazova
http://prntscr.com/occtw7 i da ga skine hahhahaah smeske jednostavno
Poslednja Izmena: Jul 09, 2019, 01:30:10 PRE PODNE od F 0 X

Citat: F 0 X poslato Jul 09, 2019, 01:25:16 PRE PODNE
Flashboom haha ti nisi ni skinuo mod pritom si samo pogledao slike i reko lose ako si skinuo mod eto posalji prntscrn da si u skripti na pocetku da vidim sta pise i ako si skinuo i to ja ti dajem sve moje modove eto ako kazes sta cu ti ja slikam vidim da si samo lazov koji manipulira ovde da je nesto video i uradio slikaj pocetak sta sam napisao odma za bugfix unutar skripte i eto da vidimo posto si reko da si skinuo mod  ?
Eto ga ljudi sad uso da gleda od joeya mod sve vam jasno ali opet izbirisao sam mod jer znam da ce biti jos lazova
http://prntscr.com/occtw7 i da ga skine hahhahaah smeske jednostavno

Ne znas ti sta sam ja uradio , toe fora , nego nagadjas...

Teme koje ja gledam nemaju veze sa tobom , to sto sam usao pogledati nesto , kao sto je "BugFix" , samo potvrdjuje da su sitnice uradjene ovde...

Lepo je poznavati psihologiju i igrati se sa "Pametnim" umovima , zanima me sta sam pogresno rekao ? Sve je istina sto sam napisao , znam da boli.
Mogao si uraditi sta zelis , napsiati BugFix a pritom fixati neke sitnice i od toga praviti kao da je nesto Bogovski uradjeno. Ne vidim tvoj nikakav trud , svako moze napisati u skripti sta zeli... Postoji formular , njega ispunis , bolej da si ispisao sve sta je uradjeno nego da si napisao roman koi je bezveze. Ja sam FixScripter OFF , na moj DJ Laptop ne skidam Modove , niti ista sto nije provereno , kako ne bih izgubio svoje fajlove. No interesa , nauci primiti kritiku a ne samo da places i da se zalis. To sto Joe pominje RL i mesa sa Forumom nie moja stvar. Toliko od Mene. ENDE  8)
Poslednja Izmena: Jul 09, 2019, 01:33:26 PRE PODNE od Mister Naithan

Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 01:31:54 PRE PODNE
Ne znas ti sta sam ja uradio , toe fora , nego nagadjas...

Lepo je poznavati psihologiju i igrati se sa "Pametnim" umovima , zanima me sta sam pogresno rekao ? Sve je istina sto sam napisao , znam da boli.
Mogao si uraditi sta zelis , napsiati BugFix a pritom fixati neke sitnice i od toga praviti kao da je nesto Bogovski uradjeno. Ne vidim tvoj nikakav trud , svako moze napisati u skripti sta zeli... Postoji formular , njega ispunis , bolej da si ispisao sve sta je uradjeno nego da si napisao roman koi je bezveze. Ja sam FixScripter OFF , na moj DJ Laptop ne skidam Modove , niti ista sto nije provereno , kako ne bih izgubio svoje fajlove. No interesa , nauci primiti kritiku a ne samo da places i da se zalis. To sto Joe pominje RL i mesa sa Forumom nie moja stvar. Toliko od Mene. ENDE  8)
Brate vidis da lazes ahhahahaha otiso si na joey i ne moze se skinuti njegov mod jer je obrisan xaxaxaxa e moj lazovcino pokusao si skinuti joey mod dao sam sliku da si uso na taj mod sto si uso kao ovako si uso da vidis kao slike a hahahahaah a reko si u citatu da si skinuo omg brate izgleda da cu ja izvrsiti samoubistvo jer si lazov pateticni

Citat: F 0 X poslato Jul 09, 2019, 01:33:42 PRE PODNE
Brate vidis da lazes ahhahahaha otiso si na joey i ne moze se skinuti njegov mod jer je obrisan xaxaxaxa e moj lazovcino pokusao si skinuti joey mod dao sam sliku da si uso na taj mod sto si uso kao ovako si uso da vidis kao slike a hahahahaah a reko si u citatu da si skinuo omg brate izgleda da cu ja izvrsiti samoubistvo jer si lazov pateticni

Zasto bih skidao modove , jesi dobar ti ?? Postajes smesan vec , ne poznajes me a pricas o meni , mislis da sam klinac a nisam... Procitaj moje teme , skontaces o kome pricas , ne glupiraj se , LP.  8) FinishEnde!

Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 01:35:15 PRE PODNE
Zasto bih skidao modove , jesi dobar ti ?? Postajes smesan vec , ne poznajes me a pricas o meni , mislis da sam klinac a nisam... Procitaj moje teme , skontaces o kome pricas , ne glupiraj se , LP.  8) FinishEnde!
Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 01:06:27 PRE PODNE
Ja sam izneo misljenje po onome sto vidim u skripti. Ende.
Izgleda da je i ovo fake sto sam sad poslao

Dzaba trosite tastature ode ovo na delete svakako hahaha

Citat: Mumi' poslato Jul 09, 2019, 01:36:29 PRE PODNE
Dzaba trosite tastature ode ovo na delete svakako hahaha
Hvala tebi na gj ali reci mi gde je lokiga reko je prvo
Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 01:06:27 PRE PODNE
Ja sam izneo misljenje po onome sto vidim u skripti. Ende.
Onda kaze sto bi skidao modove kazi ti meni brate ko laze ovde
Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 01:35:15 PRE PODNE
@Mumi'

Citat: F 0 X poslato Jul 09, 2019, 01:37:11 PRE PODNE
Hvala tebi na gj ali reci mi gde je lokiga reko je prvo Onda kaze sto bi skidao modove kazi ti meni brate ko laze ovde@Mumi'
Ma de bitno je sta ti znas da radis u pawno ostalo su hejteri :D