Pomoc oko skina

Započeo // lestra, Jul 04, 2019, 23:14:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

@psychosomatic de obrisi ova post , lik je bukv skupio 2page postova lol

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 19:21:54 POSLE PODNE
@psychosomatic de obrisi ova post , lik je bukv skupio 2page postova lol
Haj ba niko te nista nije pitao niko mi nije pomogao sto da obrise post nebi ispali fer i korektni da obrisu ovo je Balkan Samp i tema -> Razgovor u vezi PAWN to sto mi niko nije jos pomogo nije moj problem i da se brise post
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Citat: Aggressive poslato Jul 09, 2019, 19:56:21 POSLE PODNE
Haj ba niko te nista nije pitao niko mi nije pomogao sto da obrise post nebi ispali fer i korektni da obrisu ovo je Balkan Samp i tema -> Razgovor u vezi PAWN to sto mi niko nije jos pomogo nije moj problem i da se brise post
Niko ti nije pomogao? wtf
I jucer i danas ti covjek pomaze, Riv3R4

Citat: wrench poslato Jul 09, 2019, 20:05:59 POSLE PODNE
Niko ti nije pomogao? wtf
I jucer i danas ti covjek pomaze, Riv3R4
Pomaze mi lik al mi nije pomogao da rijesim  :P

Citat: Aggressive poslato Jul 09, 2019, 20:16:39 POSLE PODNE
Pomaze mi lik al mi nije pomogao da rijesim  :P

Nije kriv niko sto ti je inteligencija na nezavidnom nivou u prevodu , glup si.

Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 20:21:27 POSLE PODNE
Nije kriv niko sto ti je inteligencija na nezavidnom nivou u prevodu , glup si.
Uvijek prvi vrijedas ti si znao sve kad si samo poceo skriptati nemoj molim te

Citat: Aggressive poslato Jul 09, 2019, 20:29:26 POSLE PODNE
Uvijek prvi vrijedas ti si znao sve kad si samo poceo skriptati nemoj molim te

To nije uvreda , to je tako. Ja na pocetku nisam radio MySql dok ga nisam proucio , niti mod od 0.

Citat: Mister Naithan poslato Jul 09, 2019, 20:32:11 POSLE PODNE

To nije uvreda , to je tako. Ja na pocetku nisam radio MySql dok ga nisam proucio , niti mod od 0.
Ti znas sve ti si profesionalac ovaj topic je postavljen da se pomogne tkd ne smaraj me

Ajde vi sto ste se nauceni rodili i nikad nigdje pomoc niste trazili nemojte srat, sta 2 pagea , bolje i to nego da je feedback 0 kako i jest postalo na ovom forumu, problem je sa ovakvim stvarima kad ima ovakav problem sta je nesto pokusao uraditi nanovo jeste to sto neko ko pomaze nadje jednu gresku  i misli da je samo tu greska ali bude ih jos, pa zato sve ide 1 po 1 post
Ocito da ste registrovani na ovaj forum poslje 2015 , ovdje se prije otvori tema za pomoc pa skupi 10 strana a ne 3.

Ne obracaj paznju na offtopic usere , vec kad god trebas pomoc objavi , ima ljudi koji hoce odvojiti vrijeme pogledati problem i rijesiti , ako su neki "profesionalci" dosli bi pa barem 1 problem rijesili i rekli kako na njihov nacin.

Konkretan problem kad ti se desi nesto ovako znaci da je nesto pogresno u ovom dijelu gdje imas query te query ne bude izvrsen i zato ti ne poziva OnPlayerRegister.

Stavi ovako

mysql_format(Database, DB_Query, sizeof(DB_Query), "INSERT INTO `PLAYERS` (`USERNAME`, `PASSWORD`, `RANK`, `ADMIN`, `SALT`, `SCORE`, `KILLS`, `CASH`, `DEATHS`, `BANNED`, `BANREASON`, `BANREASON`, `SKIN`)\
                VALUES ('%e', '%s', '%e', '0', '%e', '0', '0', '0', '0', '0', '%s', '%e')", PI[playerid][pName], PI[playerid][pPassword], IgracevRank[playerid], PI[playerid][pSalt], str, PI[playerid][pSkin]);
                mysql_tquery(Database, DB_Query, "OnPlayerRegister", "d", playerid);

Citat: Riv3R4 poslato Jul 09, 2019, 20:48:11 POSLE PODNE
Ajde vi sto ste se nauceni rodili i nikad nigdje pomoc niste trazili nemojte srat, sta 2 pagea , bolje i to nego da je feedback 0 kako i jest postalo na ovom forumu, problem je sa ovakvim stvarima kad ima ovakav problem sta je nesto pokusao uraditi nanovo jeste to sto neko ko pomaze nadje jednu gresku  i misli da je samo tu greska ali bude ih jos, pa zato sve ide 1 po 1 post
Ocito da ste registrovani na ovaj forum poslje 2015 , ovdje se prije otvori tema za pomoc pa skupi 10 strana a ne 3.

Ne obracaj paznju na offtopic usere , vec kad god trebas pomoc objavi , ima ljudi koji hoce odvojiti vrijeme pogledati problem i rijesiti , ako su neki "profesionalci" dosli bi pa barem 1 problem rijesili i rekli kako na njihov nacin.

Konkretan problem kad ti se desi nesto ovako znaci da je nesto pogresno u ovom dijelu gdje imas query te query ne bude izvrsen i zato ti ne poziva OnPlayerRegister.

Stavi ovako

mysql_format(Database, DB_Query, sizeof(DB_Query), "INSERT INTO `PLAYERS` (`USERNAME`, `PASSWORD`, `RANK`, `ADMIN`, `SALT`, `SCORE`, `KILLS`, `CASH`, `DEATHS`, `BANNED`, `BANREASON`, `BANREASON`, `SKIN`)\
                VALUES ('%e', '%s', '%e', '0', '%e', '0', '0', '0', '0', '0', '%s', '%e')", PI[playerid][pName], PI[playerid][pPassword], IgracevRank[playerid], PI[playerid][pSalt], str, PI[playerid][pSkin]);

Pa pazi kad neko uzme neki mod nije bitno prozivaju kako je taj neko ukro mod i editovo ga samo kad pocnes mod od 0 i kad nesto ne znas onda kaze ja nebi ni pokusavao mod od 0 da ne znam pa sta da radim onda.
Isti problem kad kucam pw nece da me spawna eo iz loga mysql
[21:37:49] [ERROR] error #1136 while executing query "INSERT INTO `PLAYERS` (`USERNAME`, `PASSWORD`, `RANK`, `ADMIN`, `SALT`, `SCORE`, `KILLS`, `CASH`, `DEATHS`, `BANNED`, `BANREASON`, `BANREASON`, `SKIN`)VALUES ('Aggressive', '96ECAEBF0ECB560C0FDC6D574D73410AD45E1A3B4AB9C72957C9B4CFEDDEE15B', 'Newbie', '0', 'yOWXuXOhI>', '0', '0', '0', '0', '0', 'NIJE BANOVAN', '')": Column count doesn't match value count at row 1
Poslednja Izmena: Jul 09, 2019, 21:40:04 POSLE PODNE od Aggressive

Fali ti jedna valuta u format I to za skin.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Moja greska kad sam ti pisao kod :/

mysql_format(Database, DB_Query, sizeof(DB_Query), "INSERT INTO `PLAYERS` (`USERNAME`, `PASSWORD`, `RANK`, `ADMIN`, `SALT`, `SCORE`, `KILLS`, `CASH`, `DEATHS`, `BANNED`, `BANREASON`,  `SKIN`)\

Edit: Ne fali mu , ima viska tj ne moze ispisati jer sam slucajno napisao dva puta  `BANREASON`

Citat: Riv3R4 poslato Jul 09, 2019, 21:46:57 POSLE PODNE
Moja greska kad sam ti pisao kod :/

mysql_format(Database, DB_Query, sizeof(DB_Query), "INSERT INTO `PLAYERS` (`USERNAME`, `PASSWORD`, `RANK`, `ADMIN`, `SALT`, `SCORE`, `KILLS`, `CASH`, `DEATHS`, `BANNED`, `BANREASON`,  `SKIN`)\

Edit: Ne fali mu , ima viska tj ne moze ispisati jer sam slucajno napisao dva puta  `BANREASON`
Nema errora ni warninga u logovima al opet isto kad rr server seta 0 skin

Citat: Yansi42O poslato Jul 10, 2019, 12:21:33 POSLE PODNE
druze daj mi anydesk ti Boga dragog
886653031