◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

hekleri su tu umesali prste, hekleri ;)
eo SiEnEn sta rekne https://edition.cnn.com/2019/07/03/tech/facebook-instagram-not-working-trnd/index.html
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: mumitza. poslato Jul 03, 2019, 21:27:45 POSLE PODNE
koji cijena? ako mi bude kad trebao javiti ću ti se jer će mi biti mrsko raditi sve hahaha

Možemo se dogovoriti, mod je spreman da se odmah otvori server što se tiče backenda, ostane samo kreirat orge i slično, al se naravno može mnogotoga uraditi, javi mi se PM ako si zainteresovan

Citat: Slade poslato Jul 04, 2019, 00:23:19 PRE PODNE
Možemo se dogovoriti, mod je spreman da se odmah otvori server što se tiče backenda, ostane samo kreirat orge i slično, al se naravno može mnogotoga uraditi, javi mi se PM ako si zainteresovan

pa ti si ziv covece xD

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

#A.J.

Samo da pitam nekog, imam malo slobodnog vremena. Ima l' neko CS 1.6 na steamu, a da ne koristi, da mi da samo da igram ?
Neću zeznut da ukradem ili slično, uzimo sam od Mume nekad, ako gledaš gl. razogovor PP imaš li i sad taj akaunt ? :D
@mumitza.

Legacy Gaming Since 2017 ©

Scripter and Founder
Scripting 3+ Years
https://www.facebook.com/LegacyGamingOGC/ (FB Stranica)
https://www.facebook.com/nikolaa.jovicic (FB Nalog)

Citat: fuksich poslato Jul 04, 2019, 15:03:35 POSLE PODNE
Samo da pitam nekog, imam malo slobodnog vremena. Ima l' neko CS 1.6 na steamu, a da ne koristi, da mi da samo da igram ?
Neću zeznut da ukradem ili slično, uzimo sam od Mume nekad, ako gledaš gl. razogovor PP imaš li i sad taj akaunt ? :D
@mumitza.
dao frendu :D

Citat: fuksich poslato Jul 04, 2019, 15:03:35 POSLE PODNE
@mumitza.

Pocetkom 2011. imao steam acc sa cs 1.6 i dao "kolegi" sa kojim je trebalo da otvaram server, tacnije zajednicu koja je tada bila izuzetno perspektivna (Classic Life, cuveni mod), da bi mi na kraju ukrao, obrisao sa svih drustvenih mreza i jednostavno iskljucio iz projekta... Ah lepog li detinjstva
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SLAVICBEAST poslato Jul 04, 2019, 20:39:05 POSLE PODNE
Pocetkom 2011. imao steam acc sa cs 1.6 i dao "kolegi" sa kojim je trebalo da otvaram server, tacnije zajednicu koja je tada bila izuzetno perspektivna (Classic Life, cuveni mod), da bi mi na kraju ukrao, obrisao sa svih drustvenih mreza i jednostavno iskljucio iz projekta... Ah lepog li detinjstva

Samo si rekao Hvala i znas za ubuduce  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

hahahahahahahahahahahahaha

Ja sam mislio da su se steamovi krali samo u 2k18 i dan danas a prije sam mislio da su samo +rep bili..

#A.J.

Hahaha, nisam ja takav. Nikad nisam zajebo nikog u životu, tražim ima l' ko da mi da, igra mi se preko steam-a. Dok imam vremena ovo 2-3 dana.
Da dodam, zar se i tebe može zajebat ? :D

Zato je i Valve smislio kodove na mail/fon ðŸ˜,

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter