◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel jos nekiog jebe instagram onako u mozak jer slike ne mozes poslati uopste niti pregledati  >:( >:( >:(

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Jul 03, 2019, 19:17:09 POSLE PODNE
Jel jos nekiog jebe instagram onako u mozak jer slike ne mozes poslati uopste niti pregledati  >:( >:( >:(
it was down babeee

Kad bi instagram I whatsapp bili "shutdown" jedno tjedan dana mislim da bi se povećao broj samoubojstva.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Mister Naithan poslato Jul 03, 2019, 19:17:09 POSLE PODNE
http://prntscr.com/oa5jnv
Ove godine im se stalno desavaju ovakvi lapsusi

Neko da uradi textdrawove?
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: just_Sukiii poslato Jul 03, 2019, 16:54:29 POSLE PODNE
uvijek ima idiota kome mozes uvalit mod za dobre pare, mada to tvoje ne moze biti 'uvalit' jer svaki evric koji bi neko dao se isplati  :D

Ma tesko kume haha, ma da mod koliko je za pocetnike i nije, mysql je ali je full dinamican i sve zivo se kreira ig, samo treba imat volju za server i dobrog mappera haha,  ma da ni mape trenutne nisu lose narocito poslovi

Citat: Slade poslato Jul 03, 2019, 21:19:45 POSLE PODNE
Ma tesko kume haha, ma da mod koliko je za pocetnike i nije, mysql je ali je full dinamican i sve zivo se kreira ig, samo treba imat volju za server i dobrog mappera haha,  ma da ni mape trenutne nisu lose narocito poslovi
šta prodaješ srećo?

Citat: mumitza. poslato Jul 03, 2019, 21:22:38 POSLE PODNE
šta prodaješ srećo?

Svoj mod , od 0 je, dosta optimizovan, sredjen po mom ukusu i ono sto najvise volim nije neuredan, pun je funkcija, stockova kako god, tj sve je preko njih ali nije tesko skriptati cim se navikne, a ppstoji more unikatnih stvari u njemu

Citat: Slade poslato Jul 03, 2019, 21:25:45 POSLE PODNE
Svoj mod , od 0 je, dosta optimizovan, sredjen po mom ukusu i ono sto najvise volim nije neuredan, pun je funkcija, stockova kako god, tj sve je preko njih ali nije tesko skriptati cim se navikne, a ppstoji more unikatnih stvari u njemu
koji cijena? ako mi bude kad trebao javiti ću ti se jer će mi biti mrsko raditi sve hahaha

Slučajno obrisao datoteku gdje mi je bio spremljen UI koji sam radio...  :'(
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

sta je ovo sa FBom jebo mamu svoju, nijednu sliku nece ucita... Ocu postavim sliku na prof, postavi se ali belo potpuno... Ne mogu da vidim je na profilu, tako ne mogu ni profilnu. Imate l' isti problem il' je do mene?
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Jul 03, 2019, 23:49:09 POSLE PODNE
sta je ovo sa FBom jebo mamu svoju, nijednu sliku nece ucita... Ocu postavim sliku na prof, postavi se ali belo potpuno... Ne mogu da vidim je na profilu, tako ne mogu ni profilnu. Imate l' isti problem il' je do mene?
Kod mene ne radi Instagram, ne može se učitati ni jedna slika i story.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Vasic poslato Jul 03, 2019, 23:49:09 POSLE PODNE
Isti problem,imam samo onaj krug bijeli/okvir
edit:nema ni cover slike

Imaju problema sa serverima..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU