◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Očito ne razumiješ svrhu takvih tema, nema veze, ne moram ni postati više na ovom forumu, nema svrhe očito
Poslednja Izmena: Jul 01, 2019, 22:50:59 POSLE PODNE od Ino42O
Software Developer

Pa kako mozes da obrises nesto moje npr a da me ne pitas? Da me ne obavestis, i ti ili super mod nemate pravo na to, ja moram uvek da budem obavesten o tome sta ti radis sa mojom temom ovde, ovde smo stari clanovi po 10 godina i vise (nebitno za moj acc imam ih vise, tako da ne gledaj registraciju date) znaci i ti dodjes i pravis mi se pametan i brises nesto, vi novine unistavate ovaj glupi forum koji postoji za ove pocetnike i sta, sad neko mora da postavlja ponovo teme po pravilu, zajebi nece niko ni da postavi a gubis na memberima, gubis na reputaciji i seres po forumu bezveze, Cadilab,Slavic serem vam se komplet na iskustvo u biranju moderatora, kada sam ja pitao Slavica za moderatora kada sam imao vreme da odvajam maks za ovo on covek me kulira. Nasli ste super team gg

Sada me dobro slusajte...

Ja kriv nisam ako ste vi mentalno zaostali i nemate pojma sta je selekcija "Nepravilno". Kada sortiras po tome , sve sa tom oznakom se prikazuje. Nijedna tema koja nije imala tu oznaku nije izbrisana. Vratite se na najstarije teme , videcete da su editovane i dobile oznaku "Filterscript". Moja duznost nije obavestavati nikog za nista , ja samo uredjujem podforum i dodajem oznake , brisem nepravilne teme , pazim na DP i pravilnik. Nemojte me uciti mom poslu , ni jedan Inc , ni jedna Filterskripta niti Plugin nije izbrisan sa podforuma , osim ako nije imao oznaku "Nepravilno". Toliko od mene , nemojte da pricate nesto sto nije istina , zato sto ste izgubili par postova. Same teme koje su locked od strane moderatora , nemaju nista u sebi. Nemoj da se pravite pametni kada ocito pricate bajke koje nemaju veze sa vezom. LP!  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Good for you ðŸ'ðŸ'
Software Developer

Izvršavaš pravilnik na temama koje su objavljene prije samih pravila i prefixa....
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: M0nster poslato Jul 01, 2019, 23:16:52 POSLE PODNE
Izvršavaš pravilnik na temama koje su objavljene prije samih pravila i prefixa....

Hajd mi recite da ste vi normalni kada izgovarate tako nesto. Ja ne brisem teme koje su iz istorije , niti ih brisem zbog formulara nego ih jebeno editujem i dodajem prefix Filterscript ili Include. Ne prosipajte se molim vas , trigerujem se dzabe na vase glupsoti. Ende 8)

Citat: Mister Naithan poslato Jul 01, 2019, 23:21:02 POSLE PODNE
Hajd mi recite da ste vi normalni kada izgovarate tako nesto. Ja ne brisem teme koje su iz istorije , niti ih brisem zbog formulara nego ih jebeno editujem i dodajem prefix Filterscript ili Include. Ne prosipajte se molim vas , trigerujem se dzabe na vase glupsoti. Ende 8)
Pa zasto nisi i te teme koje si obrisao editovao po "pravilinku", nista protiv tebe drug, samo predlog al sad je vec gotovo

Citat: androo poslato Jul 01, 2019, 23:29:04 POSLE PODNE
Pa zasto nisi i te teme koje si obrisao editovao po "pravilinku", nista protiv tebe drug, samo predlog al sad je vec gotovo

Kako da editujem nesto sto u sebi ima samo //

Objasni mi kako to da postavim u formular koji inace ne diram , samo menjam prefix  8)

Ja ne znam koliko da objasnjavam vise da ja samo Prefix menjam tj Oznaku , nista ne brisem , obrisao sam teme koje su u sebi imale // Pravila.
Poslednja Izmena: Jul 01, 2019, 23:36:35 POSLE PODNE od Mister Naithan

Citat: Mister Naithan poslato Jul 01, 2019, 23:32:27 POSLE PODNE
Kako da editujem nesto sto u sebi ima samo //

Objasni mi kako to da postavim u formular koji inace ne diram , samo menjam prefix  8)

Ja ne znam koliko da objasnjavam vise da ja samo Prefix menjam tj Oznaku , nista ne brisem , obrisao sam teme koje su u sebi imale // Pravila.

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=3195.0

Ovu temu mozete pogledati jos 30min pre nego bude obrisana !

@Zile42O
1. Nije Slavic kriv sto je moderator zasro.."Serem ti se u biranje moderatora"
2. Donekle i jesi tu u pravu jer su neki clanovi tek par mjeseci na forumu i odma prave nesto novine neke uvode..al kad kazes serem ti se u biranje moderatora to se odnosi na nas sve moderatore generalno koji svoj posao radimo kako treba jer sam ja sam moderator 3-4mjeseca mzd i vise nisam sig i nikad nisam opomenut nit sam napravio neki lapsus sto bi se reklo tkd ako hoces vec to tako reci skreni paznju na odredjenog moderatora koji je napravio pr0blm.
@Mister Naithan
Pa vidis da je @Ino42O na mail stiglo da mu je post obrisan..a ti jos govoris da nisi nista brisao..
3. Samo fino i opusteno na ovih 35°C dnevnih..pozipos drmex🙀
Poslednja Izmena: Jul 01, 2019, 23:49:20 POSLE PODNE od Mumi'

Citat: Mumi' poslato Jul 01, 2019, 23:47:45 POSLE PODNE
@Zile42O
1. Nije Slavic kriv sto je moderator zasro.."Serem ti se u biranje moderatora"
2. Donekle i jesi tu u pravu jer su neki clanovi tek par mjeseci na forumu i odma prave nesto novine neke uvode..al kad kazes serem ti se u biranje moderatora to se odnosi na nas sve moderatore generalno koji svoj posao radimo kako treba jer sam ja sam moderator 3-4mjeseca mzd i vise nisam sig i nikad nisam opomenut nit sam napravio neki lapsus sto bi se reklo tkd ako hoces vec to tako reci skreni paznju na odredjenog moderatora koji je napravio pr0blm.
@Mister Naithan
Pa vidis da je @Ino42O na mail stiglo da mu je post obrisan..a ti jos govoris da nisi nista brisao..
3. Samo fino i opusteno na ovih 35°C dnevnih..pozipos drmex🙀

Obrisao samo teme sa prefiksom Nepravilno , citaj  8)

Citat: Mister Naithan poslato Jul 01, 2019, 23:48:58 POSLE PODNE
Obrisao samo teme sa prefiksom Nepravilno , citaj  8)
Nisi trebao nista dirat i tjt 😏 :)

Citat: Mumi' poslato Jul 01, 2019, 23:49:50 POSLE PODNE
Nisi trebao nista dirat i tjt 😏 :)

Jebga , ja reko da uredim malo , neke nezne duse se uvredile  8) :D

haj posto on nece napisati, ja msm da bi vecina tih izbrisanih stvari trebala biti tu github.com/Ino-Bagaric

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

sunce vam udarilo u vugla
zasto jednostavno nisi prebacio u arhivu ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU